Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
R

Rigel Kent

Гостин
Не можам да поверувам дека и ова го кажувам... Да се врати побрзо Киву оти лошо ни се пишува :)

Кога доаѓа топка до Ранокиа коските ми се тресат...
Neeeeeeeeeeeeeee...:icon_lol: Odvaj docekav da se povredi Chivu , Ranocchia kakov takov podobar e vo vozdusni dueli.:)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не можам да поверувам дека и ова го кажувам... Да се врати побрзо Киву оти лошо ни се пишува :)

Кога доаѓа топка до Ранокиа коските ми се тресат...
Денеска одигра многу добро Ранокиа,не зезај.
Така да игра секоја утакмица каде ќе ни биде крајот :)

Инаку и молам Бога Морати да доведе барем пола од играчите за кој што Интер е наводно заинтересиран.
Се работи за добри играчи,а шут карта да им се даде на тие играчи што погоре ги наброја Деко.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.042
Поени од реакции
1.168
Neeeeeeeeeeeeeee...:icon_lol: Odvaj docekav da se povredi Chivu , Ranocchia kakov takov podobar e vo vozdusni dueli.:)
Не зна
Јас многу очекував од него, скапо платен играч само многу ме разочара. Денес некако беше многу нестабилен, исто и со Фиорентина за малку пенал ке направеше...
Сезонава разочара и цела одбрана. Маикон е очаен, Лусио и Самуел исто, Киву повреден, Нагатомо озрачен...

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Денеска одигра многу добро Ранокиа,не зезај.
Така да игра секоја утакмица каде ќе ни биде крајот :)

Инаку и молам Бога Морати да доведе барем пола од играчите за кој што Интер е наводно заинтересиран.
Се работи за добри играчи,а шут карта да им се даде на тие играчи што погоре ги наброја Деко.
Како бе одигра добро? :)
Во повеќето ситуации реагираше многу панично и или ќе ја товареше во аут или ќе им ја подареше топката на Удинезе, а овие фино лепо ќе си направеа полу контра.
За малку и ќе примеа гол ради него кога закасни во поставувањето на офсајд стапица, во ситуацијата кога искочи сам Флоро Флорес.
Инаку денес за огромна пофалба е Нагатомо, како изигра БРАВО.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Како бе одигра добро? :)
Во повеќето ситуации реагираше многу панично и или ќе ја товареше во аут или ќе им ја подареше топката на Удинезе, а овие фино лепо ќе си направеа полу контра.
За малку и ќе примеа гол ради него кога закасни во поставувањето на офсајд стапица, во ситуацијата кога искочи сам Флоро Флорес.
Инаку денес за огромна пофалба е Нагатомо, како изигра БРАВО.
Добро одигра бе знаејќи дека не е во форма воопшто и дека можеше бетер да реагира од тоа прееска,повредите му го земаа животот :)
Јас,а верувам и сите вие многу очекуваме од него...ама да не беа повредите.

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Одличен натпревар! За тренер до година само Страма, никој друг! Има муда, карактер, интелигенција,.... Сега трето, догодина титула ! Амала Паца Интер Амала !

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Барбиките одат сигурно кон нивното 48мо скудето.
Тие Барбиките со онаков фудбал што го демонстрираат уште 10 години ќе не шлакаат во дуелите против нас и ќе бидат пред нас..заебавајте се вие за дресојте..екипа се напраја тие а ние со Станкович и Камбиасо ќе се молиме за трето место

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Џони брат немаш еден пост со во кој си оптимист цц што човек ќе беше бе? :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Тие Барбиките со онаков фудбал што го демонстрираат уште 10 години ќе не шлакаат во дуелите против нас и ќе бидат пред нас..заебавајте се вие за дресојте..екипа се напраја тие а ние со Станкович и Камбиасо ќе се молиме за трето место
А бе страшна екипа направија, ко ќе го видам Бориело во напад си викам, што немаме и ние ваков напаѓач...

Дека играат одлично оваа година, играат, никој не вика не. На еден фронт се, на новиот стадион имаат супер-атмосфера, тешко губат бодови. Ми се допаѓа и како играат во одбрана а и Буфон им е тука, токму тој сегмент што им треба за да победат во Италијанска лига. И нормално скапани Интер и Милан, Наполи што се занесуваше со ЛШ и Рома која се обидува да изгради тим одново.

Ама ако тим со ваков квалитет победи пак во Сериа А ја лично ќе се сечам на едно место, без разлика дали ќе биде Јувентус, Интер или кој и да е друг.

Kajgana Shop

На врв Bottom