Фан Клуб: Интер

Не можам да поверувам дека и ова го кажувам... Да се врати побрзо Киву оти лошо ни се пишува :)

Кога доаѓа топка до Ранокиа коските ми се тресат...
Neeeeeeeeeeeeeee...:icon_lol: Odvaj docekav da se povredi Chivu , Ranocchia kakov takov podobar e vo vozdusni dueli.:)

Не можам да поверувам дека и ова го кажувам... Да се врати побрзо Киву оти лошо ни се пишува :)

Кога доаѓа топка до Ранокиа коските ми се тресат...

Денеска одигра многу добро Ранокиа,не зезај.
Така да игра секоја утакмица каде ќе ни биде крајот :)

Инаку и молам Бога Морати да доведе барем пола од играчите за кој што Интер е наводно заинтересиран.
Се работи за добри играчи,а шут карта да им се даде на тие играчи што погоре ги наброја Деко.

Neeeeeeeeeeeeeee...:icon_lol: Odvaj docekav da se povredi Chivu , Ranocchia kakov takov podobar e vo vozdusni dueli.:)
Не зна
Јас многу очекував од него, скапо платен играч само многу ме разочара. Денес некако беше многу нестабилен, исто и со Фиорентина за малку пенал ке направеше...
Сезонава разочара и цела одбрана. Маикон е очаен, Лусио и Самуел исто, Киву повреден, Нагатомо озрачен...

Денеска одигра многу добро Ранокиа,не зезај.
Така да игра секоја утакмица каде ќе ни биде крајот :)

Инаку и молам Бога Морати да доведе барем пола од играчите за кој што Интер е наводно заинтересиран.
Се работи за добри играчи,а шут карта да им се даде на тие играчи што погоре ги наброја Деко.
Како бе одигра добро? :)
Во повеќето ситуации реагираше многу панично и или ќе ја товареше во аут или ќе им ја подареше топката на Удинезе, а овие фино лепо ќе си направеа полу контра.
За малку и ќе примеа гол ради него кога закасни во поставувањето на офсајд стапица, во ситуацијата кога искочи сам Флоро Флорес.
Инаку денес за огромна пофалба е Нагатомо, како изигра БРАВО.

Како бе одигра добро? :)
Во повеќето ситуации реагираше многу панично и или ќе ја товареше во аут или ќе им ја подареше топката на Удинезе, а овие фино лепо ќе си направеа полу контра.
За малку и ќе примеа гол ради него кога закасни во поставувањето на офсајд стапица, во ситуацијата кога искочи сам Флоро Флорес.
Инаку денес за огромна пофалба е Нагатомо, како изигра БРАВО.

Добро одигра бе знаејќи дека не е во форма воопшто и дека можеше бетер да реагира од тоа прееска,повредите му го земаа животот :)
Јас,а верувам и сите вие многу очекуваме од него...ама да не беа повредите.

Одличен натпревар! За тренер до година само Страма, никој друг! Има муда, карактер, интелигенција,.... Сега трето, догодина титула ! Амала Паца Интер Амала !

Барбиките одат сигурно кон нивното 48мо скудето.

Тие Барбиките со онаков фудбал што го демонстрираат уште 10 години ќе не шлакаат во дуелите против нас и ќе бидат пред нас..заебавајте се вие за дресојте..екипа се напраја тие а ние со Станкович и Камбиасо ќе се молиме за трето место

Џони брат немаш еден пост со во кој си оптимист цц што човек ќе беше бе? :D

Тие Барбиките со онаков фудбал што го демонстрираат уште 10 години ќе не шлакаат во дуелите против нас и ќе бидат пред нас..заебавајте се вие за дресојте..екипа се напраја тие а ние со Станкович и Камбиасо ќе се молиме за трето место
А бе страшна екипа направија, ко ќе го видам Бориело во напад си викам, што немаме и ние ваков напаѓач...

Дека играат одлично оваа година, играат, никој не вика не. На еден фронт се, на новиот стадион имаат супер-атмосфера, тешко губат бодови. Ми се допаѓа и како играат во одбрана а и Буфон им е тука, токму тој сегмент што им треба за да победат во Италијанска лига. И нормално скапани Интер и Милан, Наполи што се занесуваше со ЛШ и Рома која се обидува да изгради тим одново.

Ама ако тим со ваков квалитет победи пак во Сериа А ја лично ќе се сечам на едно место, без разлика дали ќе биде Јувентус, Интер или кој и да е друг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom