Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
Цццц душава ќе ми излезеше... :) Форлан играше ко инвалид и прво полувреме или?

Добро е, ми се свиѓа новово тренерче, младо, убаво, паметно(ваљда).

Сеа уште Тотенхем да тепаат за да фатам у кладилница и се ќе биде супер.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Да се цитирам ? Лусио треба да биде зацементиран на бенч ...

Ми се свиѓа шо тренеров не му остаи на СЕНАТОРОТ Станковиќ да си игра 90мин коа се глеаше дека неможе да оди дедото ...а и сите замени му беа топ ...

Гуарин звер ... =)

R

Rigel Kent

Гостин
Цццц душава ќе ми излезеше... :) Форлан играше ко инвалид и прво полувреме или?

Добро е, ми се свиѓа новово тренерче, младо, убаво, паметно(ваљда).

Сеа уште Тотенхем да тепаат за да фатам у кладилница и се ќе биде супер.
Forlan izigra super prvo poluvreme imase i asistencija , samo nego nemoj da go plukate :)

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Утакмицава второ полувреме :pos:.
Ама барем покажаа некоја желба за играње и поофанзивна игра за разлика од пртходните утакмици.
Како и да е честито победа после 6 порази и нерешени.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Што второ полувреме ?

Џенова немаа ниедна шанса асална освен 3те пенала .... од кои 2 ради Лусио и еден што го циљаше у рука Занети ...

R

Rigel Kent

Гостин
Inaku da napisam nesto.:)

Malku nadez.... 7 boda do 3 mesto, a 4 boda ne delat do 5(ili 4) mesto.

:)

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Страма како и што очекував ЕКСТРА, има фаца да биде после Мурињо најдобриот тренер во светот ! Милито кога е мотивиран дава голови на шала, а богами и крши кичми ! Занети , ако ја исклучиме силата на Мајкон и шутот е многу подобар десен бек (ради фер плеј нека си оди Мајкон за некои 25 милиончиња)! Зарате се враќа, маме им на Ранко и Гаско ќе го уништеја. Поли гарант ќе игра за Италија на еурото, ѕверотина стана. Гуарин е правиот играч. Денес само Лусио, Киву и Форлан во второ беа духови, се беше океј ! Едино ми е криво што заради црвениот на Хулио не дебитираше Ливаја !
Има овој Интер светла иднина, по дождот иде сонце !

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Добро бе знаеме дека се во пријателски односи со Џенова но дотолку апла да ја местат аман..однапред договорена утакмица..Интер толку точни пасови и шанси немаше ни во најдобрите времиња сега дека против Џенова не вршеа притисок и нормално дека ќе победиме па дури и 5 гола дадовме:pos:..јас неможам да разберам докога ќе играат Станкович и Камбиасо???

R

Rigel Kent

Гостин
  • Cagliari - Inter
  • Inter-Siena
  • Udinese-Inter
  • Fiorentina -Inter
  • Inter-Cesena
  • Parma-Inter
  • Inter-Milan
  • Lazio-Inter

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Добро бе знаеме дека се во пријателски односи со Џенова но дотолку апла да ја местат аман..однапред договорена утакмица..Интер толку точни пасови и шанси немаше ни во најдобрите времиња сега дека против Џенова не вршеа притисок и нормално дека ќе победиме па дури и 5 гола дадовме:pos:..јас неможам да разберам докога ќе играат Станкович и Камбиасо???
Станкович ќе игра додека не се врати некој од Снајдер или Рики, иако не би ме изненадил манекенов со Крисетиг на тоа место ! А Камбијасо не беше лош денес, а за играње ќе игра додека да влезе во ритам Гуарин, потоа ќе имаме среден ред Поли, Гуарин, Снајдер ммм, мене страшно добро ми изгледа !

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Станковиќ ќе игра дур не се врати еден од Алварез/Снајдер ко што разбрав ...(ако Страма покаже муда ..а денес добро ги покажа ...) а камби не играше толку лошо ?

На почеток на второ џенова ни направи пресинг зашто имавме дупка по средината (ради Деки ..)

Kajgana Shop

На врв Bottom