Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.782
Поени од реакции
115.722
Не бе не е битен тренерот заштооо. Абе само што ќе го погледне човек Страма има позитивно мислење, позитивна енергија шири, а не оној Раниери умрениот. Само нека продолжи вака човекот, има светла иднина во него се гледа тоа. Форца!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.486
Бене, ревјуто доаѓа одма по натпреварот, ставете линк и толку од мене за денес.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Глуп гол при крај примија али солиден фудбал играат напаѓачки. Се осеќа свежина и мотивираност.

D

draft

Гостин
Се знаеше тоа, Дејан беше фикс за денес, ама само затоа што Снајдер и Алварез не се во комбинација.
Да, после ми текна дека рече дека без плејмејкер нема да игра во средина. А Дејан е најдобар од овие што се available.

Мене не ми е јасно, како сега знаат да подаваат а пред една недела незнаеја? Да не ги казнувал лузерот ако направат точен пас...

А за играва, никој од нас ни во највлажните соништа не помислил дека Интер ќе игра вака.. дај Боже да продужат вака. :pos:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.230
Поени од реакции
13.149
Ке си ја редиме со бракава 7 + пак а???
Инаку 500 лупнав на 5+ ,5 квота беше во копачка.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.782
Поени од реакции
115.722
Чим еден мртов Станкович изигра топ прво полувреме ондак одма станува јасно до кого бил проблемот. Во момент кога се отсутни и Снајди и Рики едноставно он беше приморан да игра како плеј и супер си ја заврши работата, али сето тоа е океј кога и другите играчи се поставени на добри позиции и кога тактиката е погодена, а не Ранко Поли лево крило го играше.:facepalm:

Во второ нека влезе Гуарин да има некоја минута во нозе после повредата, и Ливаја нека добие шанса да го видиме детето многу го фалат.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Одма се гледа промена во играта со новиов тренер,знаев дека има потенцијал во нашиот тим само Гасперини и Раниери незнаеа правилно да ги искористат ! Башка коа ке се вратат Алварез,Снадер,Маикон и Гуарин во прв состав има петарди да делиме дома осеќам:),требаше порано да се смени Раниери али тоа е јбг!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.977
Поени од реакции
16.363
Леле ама се покажуваат пред новиот тренер, ќе ги видиме за некое време дали стварно е до тренерот.

N

Nicky Santoro

Гостин
Уште верувате дека Морати го кошта 800милиони нашиов местачки интер?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.977
Поени од реакции
16.363
4 пенали, 2 црвени картони, 7+ ...o_O

После не било интересно калчото, седи бе..:D

Kajgana Shop

На врв Bottom