N
Nicky Santoro
Гостин
4пенали срамота !
Forlan izigra super prvo poluvreme imase i asistencija , samo nego nemoj da go plukateЦццц душава ќе ми излезеше...Форлан играше ко инвалид и прво полувреме или?
Добро е, ми се свиѓа новово тренерче, младо, убаво, паметно(ваљда).
Сеа уште Тотенхем да тепаат за да фатам у кладилница и се ќе биде супер.
Станкович ќе игра додека не се врати некој од Снајдер или Рики, иако не би ме изненадил манекенов со Крисетиг на тоа место ! А Камбијасо не беше лош денес, а за играње ќе игра додека да влезе во ритам Гуарин, потоа ќе имаме среден ред Поли, Гуарин, Снајдер ммм, мене страшно добро ми изгледа !Добро бе знаеме дека се во пријателски односи со Џенова но дотолку апла да ја местат аман..однапред договорена утакмица..Интер толку точни пасови и шанси немаше ни во најдобрите времиња сега дека против Џенова не вршеа притисок и нормално дека ќе победиме па дури и 5 гола дадовме..јас неможам да разберам докога ќе играат Станкович и Камбиасо???
Станковиќ ќе игра дур не се врати еден од Алварез/Снајдер ко што разбрав ...(ако Страма покаже муда ..а денес добро ги покажа ...) а камби не играше толку лошо ?Добро бе знаеме дека се во пријателски односи со Џенова но дотолку апла да ја местат аман..однапред договорена утакмица..Интер толку точни пасови и шанси немаше ни во најдобрите времиња сега дека против Џенова не вршеа притисок и нормално дека ќе победиме па дури и 5 гола дадовме..јас неможам да разберам докога ќе играат Станкович и Камбиасо???