Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
знамд ека кажува само сакав за друг пат да знајме што се работи преведувајте бидејќи ние вака понеупатените што сме да разбериме..не сме сите учени како бенеамата:eek:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Немај гајле кога ќе има потреба го бараме Бене. Иначе Google Chrome може да ти ги реши главоболките, автоматски „преведува“. :) Пред едно време помислив дека имаме нов играч на радарот, извесен Џозеф Смит. Испадна дека бил Џузепе Роси :pos:

Bene would have known that...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Немај гајле кога ќе има потреба го бараме Бене. Иначе Google Chrome може да ти ги реши главоболките, автоматски „преведува“. :) Пред едно време помислив дека имаме нов играч на радарот, извесен Џозеф Смит. Испадна дека бил Џузепе Роси :pos:

па имам гугл хром и не ми преведва или не ја знам функцијата?..ќе да е до то...Џосеф Смит:pos::pos:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин

Molchi sto ne napisa na fcinter.com.mk deka imame igrach Joseph Smith, kako sto napravi so Frog :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Да да, го свикнуваат на новото работно место.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Бранка си ја прај интересна.:pipi: ..да не речат еве го овој ништо не работи.:D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.484
Поени од реакции
114.452
Се запознава лека полека Пеп со новиот тим и новото раководство. :D

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Vidi go Pep, oblecen vo trenerki, gleda samo timot da mu igra fudbal, a ovie nashive koristat priliki za da gi oblechat novite kostumi

Kajgana Shop

На врв Bottom