Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
И јас мислам дека требаше Занети да игра лев бек,а на негово место во средина да игра Камбиасо ! Се надевам Нагатомо нема да делува изгубен во дуелите со Ајев,идеме на победа напред ИНТЕР!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.469
Јас мислам дека намерно го стави Занети во средина, од проста причина да му дава помош на Нагатомо и скроз да им ја неутрализира десната страна, што од друга страна дека Поли ќе има малце поофанзивна улога од она што е вообичаено за него, а и Снајди ќе има поголем простор и поголем радиус на движење. Се надевам добро ќе го искористи. :)

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Не знам што да очекувам од вечерва, мада повеќе ме тера на испаѓање. Концепт во играта немаме, така да ќе играме на "ура" и едино така и би поминале, зошто сигурен сум дека пак нападот ќе ни биде неорганизиран.

Како и да е нека се пазат од контри, зошто на овие сите напаѓачи во поставата им се брзи играчи, плус Реми се враќа. Составот е тој. Дали ќе игра Занети или Камбијасо во средина е исто. Мое мислење е дека Станкович ќе го изедат во средина кога ќе треба да покрива, ама тие се алтернативите, сењор Раниери одлучува. И нормално без потценување.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Вечер незнам на што да се потпрам , дека сите опции се отворени. Марсеј се беда тешка , но и ние не сме нешто поарни. Голем плус е победата над Киево и мотивацијата на играчите е зголемена,, нека остаат срце на терен па да продолжиме понатаму. Forza!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас ви препорачувам да не се нервирате и да си гледате Љубов и Казна/Езел ..барем нема да ги сонвате глупостите на Раниери..уште неможам да си поверувам човече..Станкович:pos:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Требаше Занети лев бек да иде,и пак Станкович аман беее што добро видел во него незнам стватно,колку сакав вечерва Поли,Камбијасо,Оби да ги видам во средината,али тоа е знаеме каков лузер имаме на клупа,како и да е се надевам на победа вечерва па ке видиме што како ...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.280
Поени од реакции
8.446
Аиии зошто не ви игра камбјасо бе :cenzura:

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Мораше да влезе барем една од двете шанси (Снајдер/Милито) ... вака останува да се мачиме докрај :cenzura:

И ако добро заприметивте, цело време играат по нашата лева страна... кај најслабата алка...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Нагатомо прави без потребни фаули,најслабо изигра од сите до сеа ! Имавме две супер шанси али не ги искористивме јбг,ајде во второ се надевам ке влезе барем една !

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Море што убав Х беше оваа се летам јас 1 ја играм.

Немаме среќа јбг,ке се мачиме вака до крај и ако не примиме некој гол,посбено од нафрлени топки гледате колку се опасни.Второ полувреме Нагатомо надвор на негово место Камбијасо(што Занети иде лев бек) и Форлан наполје не го бива стварно,и Пацини е дрво али е поопасен во воздушни дуели баре,ајде ке видиме што ке се дешава ...

П.С Нагатомо куферите и за Јапонија,не си ти за фудбалер братче...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.756
Катастрофа, тинкерот пак се изгуби, налед и оние 2 одлични шанси, толку беше од Интер, никаква акција никаква идеја никаков притисок ништо, нула, подобро е сега фино лепо да испаднат и да се сконцентрираат во битката за тоа трето место ... со нов тренер, па макар бил и некој кертејкер ко Фиго или Барези.
Како со ваков пристап против Барса на пример ? Или Реал ... па и Милан, Баерн,
Нема резон да се остане тука кога се знае дека сезонава се декор и ништо повеќе, и вака ќе земат добра пара, некој милион помалку али бар и нема да се посрамотат дополнително, бидејќи и елиминација од ваков смешен тим ко Марсеј е до некаде фејл, али ако се земе во предвид и моменталниов Интер, прашање е и дали ова може да се окарактеризира ко fail.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Во право е Syn со ваква игра против Баерн,Реал,Барса,да се не појавуваме ке биде само еден резил голем како планина,Посебно Барса ако ни се падне го наебавме,има да ни се истури за све !

Kajgana Shop

На врв Bottom