Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.756
Лошо си го протолкувал вчерашното интервју, Ориали воопшто не беше носталгичен :)
Тоа што го кажа вчера беше, Бранка беше добар, но таму бев и јас.

Што е до мене, би сакал да работат заедно повторно, но ќе биде навистина тешко, изгледа Ориали не простува така лесно.
Oriali nostalgico: "L'Inter è la mia seconda famiglia" :D

Иначе пара све мења, ја сум убеден дека доколку му го понудат истото место во тимот он без размислување ќе прифати, не заборавај дека Оријали беше на времето вмешан и во скандалот со пасошите за што и го јадеше финансиски, не е ни он цвеќе за мирисање башка со таквиот начин на работа и удира врз реномето на тимот, не е некој кој бил безгрешен во своето работење у Интер, многу претседатели по еден таков скандал ќе го избркаа од тимот.
На крај краева Морати е тој што увек пресекува, колку и да убедува од страна Бранка, Морати го има секогаш главниот збор, Бенитез постави услов, тимот му излезе во пресрет и далеку од тоа дека Оријали беше избркан од тимот туку му беше понудена нова функција што значи сеуште имаше шанса да биде дел од '' новиот проект '', али како што реков, он тоа го сметаше ко деградација и реши да си замине, се шпекулираше дека ќе оди во Болоња и ќе ја има истата работа од Интер но ништо не бидна од тоа, а исто и со Сити.

За се постои заеднички јазик, ако се реши тимот да го враќа, ќе го врати и оро ќе игра.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Мислев носталгичен за работа со Бранка :) А дека сака да се врати во Интер, сака.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.303
Занети е бескорисен во среден ред, заради Станкович можеме гол да примеме ја гледа топката не ми се верува.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Toпка е за гледање..
Промашен пенал т.е голманот одбрани, иницијатива имаме.. ја мислам дека со влегување на УМС Интер, ќе пркниме повеќе во второ, не гледам Киево како можи да се закани, освен некој дебилен кикс на одбраната на Интер.

Само да не му текни на Раниери дека и со 0-0 е задоволен.:)

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
А бе зашто телма не ја даваат Киево-Интер?Шо глупа работа o_O.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Абе освоивме ЛШ или што е работава? :pos:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ајде после подолго време нека се множат :icon_lol:

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Што се радуваат незнам ко ни лига европа нема да играат ...

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Фала за стримовите!

Многу досаден натпревар јао, на крај последни 3-4 мин направија несто и се извадоа.

Раниери солзи радосници хахахаха :D

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.303
Ако не ги тепавме ова Киево, подобро да не се враќаа во Милано.

Kajgana Shop

На врв Bottom