Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.761
Класика, ни ги испревртуваш зборовите и си донесуваш заклучоци што тебе ти одговараат...

Патем еве го Жулио по победата над Милан вчера, пак си оди пешки...
http://www.twitvid.com/F6ZGX
Не ги испревртувам, ти најде да збориш за човек кој све што е можно освоил дека е на рамниште на Де Геа од Јунајтед, ако се бира најдобар голман се знае каде се посочува, ти контрираш на ФИФА која 4 години по ред него го прогласува за најдобар и на низа други големи имиња во фудбалот кои тоа го велат за него. На секое фудбалско рамниште е докажан, и ЛШ, и Примера, и ЕП, и СП, повеќе од тоа нема а ретко кој воопшто и успеал тоа во својата кариера да го направи, на прсти се бројат ваквите во историјата на фудбалот, он е и прв во историјата на овој спорт кој 4 пати едноподруго ја добива наградата за најдобар во Свет.

Мене не ми е битно до душа кој е најдобар, најбитно ми е што Интер има еден од топ 5те голмани денес на планетава, ама кога веќе мора да се одбере 1, се знае тука каде паѓа изборот, сеа ти шо цепидлачиш ваков е онаков е твој проблем, ја не сум кадарен ко тебе да контрирам на оние кои му ги доделуваат овие признанија ко индивидуални награди и да му наоѓам маани, јебига.

Незнам шо толку ве гаѓа тоа коа некој ќе каже дека Цезар е једино за нијанса полош од Икер моментално а и низ цела негова кариера, на темата за споредби цел форум Чех го направија подобар од Цезар пред неколку месеци па не рипавте толку у дискусии.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Gene Hackman, Runaway Jury :)
Јако филмче.
Gene го удрило кола пред некој ден додека возел точек и мислам му скршиле некоја коска а стар е има 82 , али звер глумец

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Колку не сакам да ве читам кога правите муабет за голманите како небаре на тоа место ние најголемиот проблем во екипата..давајте таму слики од жени да се освежиме малце:drk:...

колку е убава господе..само неможам да ја најдам таа сликата од цурава што го држи ресторанот во серијата љубов и казна...:mad:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.761
Mногу штосно корео од CN, алал нека им е (y) , пакет 2 у едно, само незнам што пишува подоле ветерот ебеше.

Али претереаа со банерите за Гатузо, го одраа шо не може да гледа ( вчера изглеа на радио пренос слушал ), у секој случај не мораа да го начнат и Касано али ај, они си знаат. :cool:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.489
Поени од реакции
114.482
@Јуниор дос Сантос, брат дај врати се некако во реалниот свет, не живеј у илузии.
Прво, те гледам за Занети збориш подолго време да умре, рак да добие, у бродот што потона да бил, ова она, не знам што сакаш да постигнеш со тоа. Па човекот и на 38 години е недопирлив, потврда на ова ти удри дербиво со Милан.
Второ, за Касиљас и дека е само просечен играч, како и Занети, не коментирам ништо. Не вреди а не е ни темата за тоа.
Да те чуе некој од Курва Норд дека збориш вака за Занети ќе ти свирне метак у глава одма, среќа не си у Милано, у Македонија си. :)

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Колку не сакам да ве читам кога правите муабет за голманите како небаре на тоа место ние најголемиот проблем во екипата..давајте таму слики од жени да се освежиме малце:drk:...
колку е убава господе..само неможам да ја најдам таа сликата од цурава што го држи ресторанот во серијата љубов и казна...:mad:
Mislis na:
PELIN - (AHU YAGTU)

Eve ti nekoi sliki

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Џонатан прифатил да оди во Парма а можно е и Марига да го пратиме/вратиме таму.

Извинете на оф-топик.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.229
Ми се свиѓа како размислувате.
Барем вие сликите што ги постирате, другите се офф топик.:D

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
MANCHESTER CITY have rejected Inter Milan's £21million bid for striker Carlos Tevez

Ова е официјално од вчера , го потврдија Скај Италија

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
На Курва Норд според мене тоа во неделата беше една од најдобрите кореографии извадени.
Не е мала работа на толкава огромна трибина да направиш две кореографии во рок од 5 минути.
Кореографиите пред тоа ми беа некако веќе видени,освен таа со Фреди Кругер,многу беше јака кореографијата,Иосоно пред некој ден ја постави на ФБ.
Севернокорејците гомна да јадат со 100-те кореографии во рок од 5 минути,оваа на КН вреди за сите пари,им дадоа до знаење на педерите од спротивната трибина кој владее во Милано (y)

Извинете за офтопик.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Супер изработено видео

+ Шамарот на Т.Мота над Пато :icon_lol:

Smack that Bitch ! :LOL:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
На Курва Норд според мене тоа во неделата беше една од најдобрите кореографии извадени.
Не е мала работа на толкава огромна трибина да направиш две кореографии во рок од 5 минути.
Кореографиите пред тоа ми беа некако веќе видени,освен таа со Фреди Кругер,многу беше јака кореографијата,Иосоно пред некој ден ја постави на ФБ.
Севернокорејците гомна да јадат со 100-те кореографии во рок од 5 минути,оваа на КН вреди за сите пари,им дадоа до знаење на педерите од спротивната трибина кој владее во Милано (y)

.
Секогаш КН се царој за кореографии..можеби немаат некои креативни песни за Интер туку ги пеат три четири истите цел натпревар ама за кореографии можат лекции да му држат на педерите од споритвната страна и на селаните од торино..па на толкава трибина да направиш две кореографии и да ги менуваш на секоја минута е вистинска уметност...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Секогаш КН се царој за кореографии..можеби немаат некои креативни песни за Интер туку ги пеат три четири истите цел натпревар ама за кореографии можат лекции да му држат на педерите од споритвната страна и на селаните од торино..па на толкава трибина да направиш две кореографии и да ги менуваш на секоја минута е вистинска уметност...
Трибината им е совршена за такви кореографии,секогаш е полна и без проблем испаѓа кореото рај за очи.
Почетокот не го фатив поради ракометот,не го видов ни поништениот гол на Мота и кореографијата,после тоа гледав на клипови кореографијата и останав запрепастен,искрено не очекував толку да изненадат во поглед на кореографијата,додека на спротивната страна веќе видена и искористена кореографија од страна на педерите.
Најдобри кореографии прават во Италија Curva Nord несомнено,уште една шарпата да направат како што треба,е тоа ќе биде нешто најдобро.

Инаку мислам дека тоа е прва таква кореографија извадена во Италија,две во едно.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
П.С France Press: Man City reached an agreement with PSG for Tevez for a sum of 29mln plus 8mln bonus.---од еден пријател на ФБ,исто така за Интер е и дава екслузивни информации околу Интер :)

Kajgana Shop

На врв Bottom