¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Абе, што викате можно е да се случи сај-фај трансфер, Снајдер-Руни? Знаејки дека Ферги го сака Снајди во својот тим, и ужасната форма на Руни ова сезона, можно е? Сте за овој трансфер или не?
Ај те замолувам друг пат немој ваков кикс...Руни нема ни 1/4 од фудбалските квалитети на Снајдер и општо во нашито тим многу попотребен ни е Снајдер отколку Руни....Абе, што викате можно е да се случи сај-фај трансфер, Снајдер-Руни? Знаејки дека Ферги го сака Снајди во својот тим, и ужасната форма на Руни ова сезона, можно е? Сте за овој трансфер или не?
Значи наш еBrazilian media suggest the €35m race to sign Paulo Henrique Ganso has already been won by Inter.
WTF??:nesvest:
Aко Морати е луд, глуп и личи на Арапите т.е газдите на Ман Сити и фрла пари за некои си дечишта, нека биди наш..Значи наш е![]()
Па да,можеби е малку избрзана одлука... ама тоа е тоаAко Морати е луд, глуп и личи на Арапите т.е газдите на Ман Сити и фрла пари за некои си дечишта, нека биди наш..
..за 35милиони ќе земат докажани фудбалери(не ме прашувајте кои, си има вредност на фудбалери, па одберете си, за 35мил има злато вредни играчи)
Ако ова е точно, онда Морати мрднал. Јас за ова прлаво и преценето детиште не би дал ни 5М, а камоли 35М. Ако сакаше да ги даде тие 35М еве го Санчез, нека инвестираше во него, докажан материал...Brazilian media suggest the €35m race to sign Paulo Henrique Ganso has already been won by Inter.
Ако се сеќаваш минатата сезона ќе ги продававме Мансиси, Суазо, Бурдисо, Кварезма и не знам кој и ќе соберевме над 30 минилони... На крај Никој не даваше пари за таквите играчи и еднавј извадија неколку милиони за Бурдисо и 8 ако не се лажам за Кварезма.Санчез нема никакви шанси да биде поише од 30м.. ај да го рачунаме 30. Мунтари на Сандерленд за околу 8-9м, Марига на Астон Вила(или некој друг тим) за 6м најмалку, Обина на Вест Хем за 6м најмалку, Милито ако го продаваме, ќе биде околу 10м во Џенова на пример.![]()
Од тие четворица, ќе го купиме Санчез и кусур за Монтоливо ќе ни остане.![]()
Топ е,, ја штедам да закачам една од Интернационале ама немам некоја конкретна идеа како ке изгледа :/
Пишав поназад, 18 до 19 милиони евра иако гледам некаде се спомнува и сумата од 35м евра, иначе уште една потврда сега стигна за Санчез, наводно Паолило и Бранка му откриле на Румениге дур имале неформална средба во Минхен пред дуелот Баерн - Интер дека договорот за Санчез е веќе постигнат.Brazilian media suggest the €35m race to sign Paulo Henrique Ganso has already been won by Inter.
Незнам, мене ако некој ме прашува за такви млади „талентирани“ деца не би дал над 10милиони евра...Пишав поназад, 18 до 19 милиони евра иако гледам некаде се спомнува и сумата од 35м евра, иначе уште една потврда сега стигна за Санчез, наводно Паолило и Бранка му откриле на Румениге дур имале неформална средба во Минхен пред дуелот Баерн - Интер дека договорот за Санчез е веќе постигнат.