Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
А нели е подобро комплетен Милан да доживее срам и да не ја освои лигата ? :icon_lol:

..цела работа е до Интер, тој ако ги тепа последните утакмици нема од што да се плаши дали Ибра играл против Фиорентина или против Специја во Серија Б :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.317
Поени од реакции
46.901
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Од двај се собираат 1-2 ца интераши за во репрезентација и тие им ги решаваат утакмиците:pos:,да потсетам само 2006 кога зема Италија да не беше Матрикс к*р ке освоеја:tv:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
RANOCCHIA IS BETTER: YES FOR THE DERBY.

The knee is less painful. A consultation on Monday with Mariani.

Appiano Gentile - Good news for Andrea Ranocchia. The 23 year-old defender has experienced less pain (2 days) in his right knee and he is expected to return working in group on Tuesday to prepare for the derby which he doesn't want to miss for any reason. Regardless of Lucio's suspension.

Monday with Mariani The schedule for Monday morning is that, with full agreement from the Inter medical staff, the former Genoa player will visit Rome to see professor Mariani. The same that operated him to reconstruct the cruciate in January. It seems that any potential operation will be done at the end of the season. Today, the boy will have another therapy session, will rest tomorrow like all of his teammates and then will return to work in group.

Milito with caution Different situation for Diego Milito. After a lot of work in the past few days, yesterday, Milito's work was limited. Nothing abnormal. Today and tomorrow he will be rested and will return to work on Monday for Milan. Leonardo's plan is to make him ready for the derby and then he can consider how to use him three days later against Schalke 04 when Pazzini is not available.

No worries for Chivu Cristian Chivu has suffered a calf strain. But the staff of his national team has not thought about having him undergo laboratory examinations.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Тоа ми се свиѓа што играчи на Интер постигнуваат голови за Италија,што повеке Италјанци во тим тоа подобро за нас.Баш го пратев Монтоливо како игра,топ е играчот одличен среден ред... и давам зелено светло за него.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Монтоливо е добар играч, за 15 милиони ќе биде одлично засилување но имаме веќе таков тип на играчи а не е добро таков играч да седи на клупа. Мота просечна утакмица, пак играше дефанзивец како во Интер, и кога влезе Ночерино отиде понапред и даде гол.

Пацини, човече колку незнае со топка да игра :)

M

mercenary

Гостин
Монтоливо е добар играч, за 15 милиони ќе биде одлично засилување но имаме веќе таков тип на играчи а не е добро таков играч да седи на клупа. Мота просечна утакмица, пак играше дефанзивец како во Интер, и кога влезе Ночерино отиде понапред и даде гол.

Пацини, човече колку незнае со топка да игра :)
Како на пример? :O

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Како на пример? :O
Цела средина :) Станковиќ е најблиску, па и Камби и Мота, сите ја играат истата позиција, Монтоливо не е она што моментално ни треба во средина, не може ни он да повлече топка напред...
Затоа јас сум да му се даде шанса на Оби да биде замена за сите во средина, а Марига и Мунтарчо да се шитнат. Од нив двајца имаме 12-14 милиони, солидна сум за некое добро засилување, плус Пандев и ете ти го Санчез :)

M

mercenary

Гостин
Deep lying playmaker, неаме ни еден таков. Таман за кај нас, да ни ја освежи полу-мртвата средина, да ни ја подобри играта. :)
Не иде вака, со тројца во средина (Снајдер не го рачунам) а ни еден да не знае пас да даде. А Монтоливо го бива, сличен као Пирло е. Таман за кај нас, си знаат они.. :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Deep lying playmaker, неаме ни еден таков. Таман за кај нас, да ни ја освежи полу-мртвата средина, да ни ја подобри играта. :)
Не иде вака, со тројца во средина (Снајдер не го рачунам) а ни еден да не знае пас да даде. А Монтоливо го бива, сличен као Пирло е. Таман за кај нас, си знаат они.. :)
Абе и јас сум за, јас одамна го следам, него кој од нашиве ѕвезди ќе го седнат на клупа? :) Се си мислам дека намерно не се купуваат додека не се пензионира некој, затоа само на Пандев му бараат замена :pos:

Гледам и за Хазард се интересираат, 18 милиони наспроти 30 за Санчез, може...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.317
Поени од реакции
46.901
Не е Мота апла ко Монтоливо, полимитиран е со тоа левана, десната само за декор му служи, и него и на Камби, затоа Монтоливо во тимов ќе е ко џокер у покер, ептен сакам да го видам тука и мислам дека е едно од оние нешта потребни за тој дел на теренот.

Такоџе и Хазард би бил одлично засилување а и поефтино од Санчез иако овој вториов бар мене ми е приоритетна желба :).

За Гансо ич не се замарам, колената му се стаклени па нема да ми биде криво и да не дојде али па и не значи дека остатокот од кариерата ќе му е таков, и Тијаго Силва имаше такво минато па еве го у Милан, кине.

Kaко и да е, тоа што треба да не радува е дека сериозно се интересираат за оние позиции кои се 'ахилова пета' у тимов, одбраната е солидна и не треба да трпи промени, таман можат да чекаат на Бендети и компанија па така да ја крпат у наредни 3 години без да инвестираат милиони во нови фудбалери.

p.s. А и Лео не е тип на човек кој би се задоволил со ваква средина, нив у гени им е да сакаат фудбалери кои се спротивен профил на ограничениве у Интер.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Евентуално ако не може Ранокија да игра, подобра варијанта ни е Камби да играт со Киву како централни, затоа што врти како сакаш за средниот ред имаме многу повеке опции.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Ај бе некако пишите тамо на форумите у Италија да се исконтактира Морати да му забрани на Пандев да прима позиви од репрезентација и да не може да игра !

Подобро и за Инте и за Македонија ! :icon_lol:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Ај бе некако пишите тамо на форумите у Италија да се исконтактира Морати да му забрани на Пандев да прима позиви од репрезентација и да не може да игра !

Подобро и за Инте и за Македонија ! :icon_lol:
Пиши му ти ако толку си загрижен за Пандев. :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom