Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
^еј ми падна смешно кога го прочитав она што му го рекол Морати: "барем да се фрлеше на топка":pos:
ипак како што читам навистина лош ден за Цезар...
Најсмешно е што сам си кажува :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.844
„Не знам како ќе спијам после овие три гола. Дури и Морати ми рече: барем да се фрлеше на топката! Тој е во право, заспав при првиот гол. Вториот исто така можеше да се избегне, третиот не“ - разочарано заврши голманот на Интер.

Па да, убаво рекол Морати, толку и требаше, да се фрли по топката.
Али ваква слика од Цезар е реткост, значи ова е најочајното издание у кое сум го видел ја овој голман, поочајно и од лани кога грешеше со Фиорентина и Рома, и воопшто, ваков однос од екипава нема да гледаме во иднина.
Малкумина ја коментираа перфектната игра во првото полувреме, тоа е капацитетот на овој Интер, фантазии беа, акцијата за третиот гол беше ебење, такоџе и за првиот гол супер акција направија, исто и четвртиот гол падна по супер асистенција на Коутињо, т.е. сеа коа ке разислам, сите голови паднаа по супер изградени акции, и пеналот врз Бијабијани беше направен по нездрав пас на Снајдер.

Во второ се деси аматеризам, али ко што вика и капитенот, сликата од првите саат време игра ни дава огромна самодоверба, зашто всушност, тоа е Интер.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
6.461
Стварно веќе не го кривете Бенитез,не е он крив што Бејл е толку брз и што ги поминуваше Маикон,Самуел,Занети како мали деца!! И плус во второ полувреме ни падна концентрација,се виде во прво полувреме кој е ИНТЕР не мрдна Бејл бидејки убаво беше чуван!!

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Второ полувреме некоја психичка бариера, зона сумрака, што ја знам... Рака на срце не беше Цезар единствениот кој спиеше на терен, срамота е да му дозволат на Бејл три пати да шутира од иста позиција. Како што напишаа на ИнтерЊуз, головите беа како со фотокопир :) Второто полувреме беше како очајно лош втор дел од некој хит филм, толку лош што го расипува впечатокот и за првиот. Екипата во моментов ја нема таа ментална сила што ја имаше лани, но се надевам дека навреме ќе се среди, пошто се работи за истите луѓе.

И овој Бејл плаче за Италија...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ova mu ide ko da gubevme dva sprema nula, i Eto'o ima tri 100% sansi, ama onakvi apla so otvoren gol kade sto nekoj igrac na inter go pominuva i golmanot i zaradi respekt mu podava na Eto'o on da dade gol i ovoj TRI pati na otvoren/prazen gol ne ni sutira... Se prostava ova? Da bev ko Moratti ke mu recev zaboravi na plata narednite 2-3 meseci.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Коментарот на Вијали на Скај Спорт бил: ова е добро за Интер. Со 4:0 ќе одеа во Лондон убедени дека лесно ќе победат. Сега знаат дека мораат да играат.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.899
Поени од реакции
16.146
Коментарот на Вијали на Скај Спорт бил: ова е добро за Интер. Со 4:0 ќе одеа во Лондон убедени дека лесно ќе победат. Сега знаат дека мораат да играат.
Па за тоа јас го споменувам мечот од 2003та, може има долго време поминато од тогаш до сега и само неколку играчи се останати во Интер, ама добро знаеме што не снајде од кога победивме на гости против Арсенал со 3-0, па дома го примивме немиен.
Добра изјава на Вијали.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
A mozea da odat london i so 10:0 ako igraa i vtoroto poluvreme.
А бе тие си мислеа како со Милан: ние не им даваме повеќе и тие не ни даваат :) Се подразбира :)
Ама овие се правеа Енглези :pos:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
А бе тие си мислеа како со Милан: ние не им даваме повеќе и тие не ни даваат :) Се подразбира :)
Ама овие се правеа Енглези :pos:
Ќе се прават и нашиве Енглези во Англија, и кога ќе им речат доста е 0-2 ќе им даде Мунтари уште еден :pos:

Cuore |nter

inter4life
Член од
14 јануари 2010
Мислења
504
Поени од реакции
140
и незнам дали знаевте, денес на трибини беше селекторот на Бразил, а Цезар без интервенција прими 3 гола.
се усреќил и селекторот, едниот голман му напраи црвен, другиот прими три гола што не требаше да ги прими ... Дида ќе се враќа така ми мириса

Остај тоа, по тројната круна си ги дигнавме стандардите, ако испаднеме во четвртфинале од Барса, Реал или Челзи ќе биде после: Мурињо вака, Мурињо така...
дај боже секоја година бар до 1/4 финале да догуруеме на коњ ќе сме. Епизодата со Мурињо беше once in a lifetime не верувам дека при здрав разум се очекува тоа да се повтара и повтара, ама беше одлично за да по толку пацерски сезони у Европа се каже `да еве го интер тука е, јак е`

@martin.gerrard, @Syn, во врска со коментарите чив татко што бил :) илчо георгиевски е тренер на тим што освоил шампионска титула во Мак фудбал па најискрено јас да го имав неговото знаење и неговата моќ на перцепција, ќе ми беше срам на телевизија да се појавувам !

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Игравме добро во првото полувреме, но во второто полувреме ни опадна концентрацијата и примивме 3 гола од страната кај Мајкон (хет-трикот на Бејл). Реков дека треба да го купиме.

П.С Кире кажи дека ќе го купиме Бејл :wink:

Cuore |nter

inter4life
Член од
14 јануари 2010
Мислења
504
Поени од реакции
140
освен што има топ техника за еден енглез, топ изградено шутче и физички е многу јак би изиграл одлично у италија ... одличен играч го немам видено у вакво издание ... само одма на слетување на Малпенса со бербер да го пречекаат :)

Приметувате дека послем секоја утакмица пола од дискусиите се мурињо овде вака рафа овде онака мур би го напраил она рафа ова ... се е тоа ок ама мурињо си е мурињо рафа си е рафа и логично е никој да не очекува едниот и другиот да прават исти работи, дајте да се сконцентрираме на тоа што го прави рафа и играчите на утакмица затоа што мур си ојде готово, финито ... секад ќе си го памтиме ама нема потреба да му се навраќаме толку многу

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Бејл и Руни... не ми треба ни Меси, ни Гдеси.. тие двајца, и еден креативец во средина, е се што ни треба.. (добро малце сум мегаломан, за тие 2/3ца играчи ќе треба да опрчиме 150 бона)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom