Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Го примија во продолжение, 3-3 :pos:
Искрено не очекував кикс на Јувентус,али сеа глеам колку се бедни!!!Да примиш 3 гола од Самдорија и Лех во Торино за 3 дена треба стварно да си дефект:tv:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ако сакате да видите како се мењаваат емоции во рок од 90 мин, трк до фан клуб: Губентус. Како што започнаа, така завршија. :) Иако Дел Пиеро им даде надеж малце, Лех Познањ (или како и да се пишува) е екипиште!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.801
Oвој Рудневс ние да го земеме, чим 3 гола дал сред Торино, ке го бива за овие второразредниве тимови низ Италија бункер шо играат ... а? 22 годинки, скоро метро 80 висок, 4 гола од 5 меча има у лига дадено, денес на Јуве 3 ... милина. :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Oвој Рудневс ние да го земеме, чим 3 гола дал сред Торино, ке го бива за овие второразредниве тимови низ Италија бункер шо играат ... а? 22 годинки, скоро метро 80 висок, 4 гола од 5 меча има у лига дадено, денес на Јуве 3 ... милина. :)
Kој е тој Рудневс бе ? Тој ни татко му не го знае :tv:,собрале некој семкар од улица ги начекал Јуве им дал 3 гола:pos:!!Не мора да значи ако дал 3 гола на Јуве дека е добар,денес кој стигне им дава голови на Јуве:tv:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
не ни ти го видов постот одма сменив после резилов што ни го приредија
Ај сеа и на кире јувентус кажи му да си го смени аватарчето, нека стави нешто поприбрано и топ4е сте сите :)

И не е резил, искрено.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
не ни ти го видов постот одма сменив после резилов што ни го приредија
Ок, јас за потпис само ти спомнав, ти па и аватар си сменил. :)

Уште тајтлот ти остана. :smir:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.801
Kирца, не бев сериозен аман ... мада од кај го знаеш, може ке има светла иднина, денес цена дупло му рипна и гарант ке го привлече вниманието на дел од посилниве екипи па ке го манијачат до Јануар или до наредно лето, да видат дал ова денес било случајност или не. :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ок, јас за потпис само ти спомнав, ти па и аватар си сменил. :)

Уште тајтлот ти остана. :smir:
неможам се нервирам многу жал ми е да го гледам знакот како ли ќе преживееме во удине

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
не бе таман работа каква кладба спонтано дојде се од голема доза на нервоза незнам кај да се обратам
И тајтлот. :pos:

Само слушај ме ти мене, на прав пат ќе те изведам. :wink:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Kирца, не бев сериозен аман ... мада од кај го знаеш, може ке има светла иднина, денес цена дупло му рипна и гарант ке го привлече вниманието на дел од посилниве екипи па ке го манијачат до Јануар или до наредно лето, да видат дал ова денес било случајност или не. :)
Јувентус е мизерија,кој стигне им дава голови и тоа во гости!!!И интертото да имаше пак немаше да освојат:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom