- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.765
- Поени од реакции
- 6.555
Искрено не очекував кикс на Јувентус,али сеа глеам колку се бедни!!!Да примиш 3 гола од Самдорија и Лех во Торино за 3 дена треба стварно да си дефект:tv:Го примија во продолжение, 3-3
Искрено не очекував кикс на Јувентус,али сеа глеам колку се бедни!!!Да примиш 3 гола од Самдорија и Лех во Торино за 3 дена треба стварно да си дефект:tv:Го примија во продолжение, 3-3
не ни ти го видов постот одма сменив после резилов што ни го приредијаTeнкчо одма ме послуша.
Kој е тој Рудневс бе ? Тој ни татко му не го знае :tv:,собрале некој семкар од улица ги начекал Јуве им дал 3 гола!!Не мора да значи ако дал 3 гола на Јуве дека е добар,денес кој стигне им дава голови на Јуве:tv:Oвој Рудневс ние да го земеме, чим 3 гола дал сред Торино, ке го бива за овие второразредниве тимови низ Италија бункер шо играат ... а? 22 годинки, скоро метро 80 висок, 4 гола од 5 меча има у лига дадено, денес на Јуве 3 ... милина.
Ај сеа и на кире јувентус кажи му да си го смени аватарчето, нека стави нешто поприбрано и топ4е сте ситене ни ти го видов постот одма сменив после резилов што ни го приредија
Ок, јас за потпис само ти спомнав, ти па и аватар си сменил.не ни ти го видов постот одма сменив после резилов што ни го приредија
неможам се нервирам многу жал ми е да го гледам знакот како ли ќе преживееме во удинеОк, јас за потпис само ти спомнав, ти па и аватар си сменил.
Уште тајтлот ти остана. :smir:
не бе таман работа каква кладба спонтано дојде се од голема доза на нервоза незнам кај да се обратамКладба имало? Оти не кажувате бе?
И тајтлот.не бе таман работа каква кладба спонтано дојде се од голема доза на нервоза незнам кај да се обратам
Јувентус е мизерија,кој стигне им дава голови и тоа во гости!!!И интертото да имаше пак немаше да освојат:tv:Kирца, не бев сериозен аман ... мада од кај го знаеш, може ке има светла иднина, денес цена дупло му рипна и гарант ке го привлече вниманието на дел од посилниве екипи па ке го манијачат до Јануар или до наредно лето, да видат дал ова денес било случајност или не.
хаха ај факам усвета негде неможам да пишувам 3-3 не ми се верува на очитеИ тајтлот.
Само слушај ме ти мене, на прав пат ќе те изведам. :wink: