- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.770
- Поени од реакции
- 6.565
Искрено не очекував кикс на Јувентус,али сеа глеам колку се бедни!!!Да примиш 3 гола од Самдорија и Лех во Торино за 3 дена треба стварно да си дефект:tv:Го примија во продолжение, 3-3![]()
Искрено не очекував кикс на Јувентус,али сеа глеам колку се бедни!!!Да примиш 3 гола од Самдорија и Лех во Торино за 3 дена треба стварно да си дефект:tv:Го примија во продолжение, 3-3![]()
не ни ти го видов постот одма сменив после резилов што ни го приредијаTeнкчо одма ме послуша.![]()
Kој е тој Рудневс бе ? Тој ни татко му не го знае :tv:,собрале некој семкар од улица ги начекал Јуве им дал 3 голаOвој Рудневс ние да го земеме, чим 3 гола дал сред Торино, ке го бива за овие второразредниве тимови низ Италија бункер шо играат ... а? 22 годинки, скоро метро 80 висок, 4 гола од 5 меча има у лига дадено, денес на Јуве 3 ... милина.![]()
Ај сеа и на кире јувентус кажи му да си го смени аватарчето, нека стави нешто поприбрано и топ4е сте ситене ни ти го видов постот одма сменив после резилов што ни го приредија
Ок, јас за потпис само ти спомнав, ти па и аватар си сменил.не ни ти го видов постот одма сменив после резилов што ни го приредија
неможам се нервирам многу жал ми е да го гледам знакот како ли ќе преживееме во удинеОк, јас за потпис само ти спомнав, ти па и аватар си сменил.
Уште тајтлот ти остана. :smir:
не бе таман работа каква кладба спонтано дојде се од голема доза на нервоза незнам кај да се обратамКладба имало? Оти не кажувате бе?![]()
И тајтлот.не бе таман работа каква кладба спонтано дојде се од голема доза на нервоза незнам кај да се обратам
Јувентус е мизерија,кој стигне им дава голови и тоа во гости!!!И интертото да имаше пак немаше да освојат:tv:Kирца, не бев сериозен аман ... мада од кај го знаеш, може ке има светла иднина, денес цена дупло му рипна и гарант ке го привлече вниманието на дел од посилниве екипи па ке го манијачат до Јануар или до наредно лето, да видат дал ова денес било случајност или не.![]()
хаха ај факам усвета негде неможам да пишувам 3-3 не ми се верува на очитеИ тајтлот.
Само слушај ме ти мене, на прав пат ќе те изведам. :wink: