Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.720
Луѓе, ај кажите му на Милито на која страна треба да дава голови :icon_lol:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Абе Пандев има ново улога од таа кај Мурињо или коментаторов пробува да биде фудбалски стручњак?
@Штрафценегер, ни отиде сигурната победа :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Muntariiiiiii be se bara, a ne ovoj kopukot Mariga, barem tolku visoko nema da ja sutira topkata, sea nemozat da ja najdat poslem sutot na Mariga:pos2:
Inace i bez avtogolot Milito si e mizericen.
Solidno prvo poluvreme, dobroto e sto gledame interesen fudbal.
А што направи Марига за да изигра лошо? Волејот?

Колку само топки одзеде, едини фејл досега е Милито, настрана од шутот при голот на Снајдер. Вајда ќе даде гол за да дигне морал и самодоверба, зошто со ваква форма, лесно ќе се најде на клупа.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Леле syn стварно го претера за Цезар,што ти е крив човекот стварно нз!!!Па спаси 2 чисти топки од кои една со фатастична парада по 2 слободен на Твенте!!!Не е крив за првиот бидејки никој не го брани тој удар,за 2 гол е крив Милито нз што ти згрешил толку Цезар?

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.665
Поени од реакции
747
Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238
А што направи Марига за да изигра лошо? Волејот?

Колку само топки одзеде, едини фејл досега е Милито, настрана од шутот при голот на Снајдер. Вајда ќе даде гол за да дигне морал и самодоверба, зошто со ваква форма, лесно ќе се најде на клупа.
Prajme oblog deka nema da bidi izvaden Milito tuku Pandev, bez razlika kako i da igra Milito na denesnata utakmica, barem vo pocetok na sezona ke bidi vo prv sostav, oti normalno nema koj da go zameni :)
Stvar ukusa, ako barame ke najdeme barem 2-3ca igraci vo Tvente podobri od Mariga...ama ae Rafa si znaj.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Леле syn стварно го претера за Цезар,што ти е крив човекот стварно нз!!!Па спаси 2 чисти топки од кои една со фатастична парада по 2 слободен на Твенте!!!Не е крив за првиот бидејки никој не го брани тој удар,за 2 гол е крив Милито нз што ти згрешил толку Цезар?
Не почнувај бе па и ти :)
Иначе Марига си изигра добро, не знам што очекувате, Маикон такви удари ги има 20+ во сезона.

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Читам форум и :pos2: Милито научил и со глава да игра. :aplauz:. Марига треба да ни биде капитен нај високо ја шутна :D
Пандев и Ето добро играат.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Prajme oblog deka nema da bidi izvaden Milito tuku Pandev, bez razlika kako i da igra Milito na denesnata utakmica, barem vo pocetok na sezona ke bidi vo prv sostav, oti normalno nema koj da go zameni :)
Stvar ukusa, ako barame ke najdeme barem 2-3ca igraci vo Tvente podobri od Mariga...ama ae Rafa si znaj.
Тоа е така зошто се нема адекватна замена на клупа.

А за зеленово, ти ова озбилен? :) Па ајде ќе судиме како игра играчот ако најдеме 2-3ца од противничкиот тим подобри...

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
Де бре, слушнавте на телма Марига не го бива и сега сите му се фрлија. Денес е болје и од Милито, занети , камби, ама некој црнец мора да го јаде.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.465
Ме интересира кој од двајцата гости кажа дека Интер треба да е среќен ако е 3 во Италија? Ако знае некој нека ми каже. Значи тој лево е Илчо Георгиевски, ех фудбалер, десно е Зоран Поповски, новинар.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.665
Поени од реакции
747
Кире, што толку желба да се расправаш со Syn? Као ја сеа ќе докажувам криви дрини и остали срања...

Голман прима гол у НЕГОВ агол од слободен удар, што е тука нејасно?

Никој не кажа дека не го одбрани вториот слободен, и 2та удари од надвор од 16ец...

П.С. Циган у веро, а? хахаха, се смеев вчера... Си ги запишуваш негде, знам...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238
Тоа е така зошто се нема адекватна замена на клупа.

А за зеленово, ти ова озбилен? :) Па ајде ќе судиме како игра играчот ако најдеме 2-3ца од противничкиот тим подобри...
Sakav da kazam deka na Mur mu bese promasaj sto go zema Mariga vo Inter, Mariga vo najmala raka treba da igra vo Kaljari, evropski prvak takvi igraci da ima vo tim, mislam deka ne zasluzuva, ama pak ke recam tie si znaat, djabe i da zborime ko nema da smenime nisto vo timot :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Де бре, слушнавте на телма Марига не го бива и сега сите му се фрлија. Денес е болје и од Милито, занети , камби, ама некој црнец мора да го јаде.
Kaј мораше овој Милито белец да се погоди...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom