Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
R

Rigel Kent

Гостин
Бранка не е деген, он е уствари една од најдобрите работи кои му се десиле на овој Интер у последни 10 години и е 1 од креаторите на овој Интер кој освои тројна круна, злато вреди тој човек. Бонучи мене воопшто не ми се допаѓа ко играч, а очигледно и на Интер, постапија слично како и со Мело и Диего, кога веднаш се тргнаа од потерата за овие двајца и не згрешија ...

Ранокија не смее да биде купен летово зашто сеуште се нема опоравено од повредата на лигаментите која го одалечи од терените скоро цел втор дел од сезоната, и сеуште 100% не е фит. Планот на Интер е да го поставан пола до цела сезона во Бари односно да следат каков ке биде неговиот прогрес по една ваква повреда па потоа и ке се дрзнат да го купат ако ги задоволи вкусовите на тимот мн јасно.
Da se nadevame deka ke go kupat , visok igrac koj ima potencijal da stane odlicen stoper. :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.915
Поени од реакции
44.916
Е па јас спаѓам во тие 20% :)

Јас колку шо знам, од Curva Nord испратија писмо до управата на Интер т.е. до Балотели, дека тој повеќе не вреди за нив и ред други "прекрасни" работи.
Абе они испратија писмо по тој меч ( не дека они беа поарни, у моја перспектива убер полоши беа ), али по неговото извинување и бацување на логото работите се сменија, во Мадрид на пример неговото име беше повеќе пеено од било кој друг член на Интер, сеедно дали е капитенот, тренерот или претседателот, а дресот му е 1 од најпродаваните дефакто, 80 до 90% со негово име беа дресовите.
Нејсе тоа, бисер е на клубот и во моментов теорија нема да го продадат, напротив, плановите поврзани со него се он да е лидерот на оваа екипа и генерација во иднина.
Мислам, самата цена која ја имаат поставено ко барање индиректно ви кажува колку клубот всушност сака да го даде.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.466
Подобро Ван Дер Вил него ли Џонсон:toe:,али ова на Морати никад нема да му го простам за Маикон!!Маикон вика среќен сум во Интер и покрај тоа што не зима голема плата а Морати сака да го продаде за да земе некој денар!!Искрено многу го засакав Маикон како играч и нејќам да си замине па и да даваат 50 000 000

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.915
Поени од реакции
44.916
Подобро Ван Дер Вил него ли Џонсон:toe:,али ова на Морати никад нема да му го простам за Маикон!!Маикон вика среќен сум во Интер и покрај тоа што не зима голема плата а Морати сака да го продаде за да земе некој денар
Абе остај ти шо вика Макион, ти глеј што прави неговиот агент кој работи по негови директиви па ке ти стане јасно всушност што сака Маикон. Бар до сега впечатокот е таков, не може Маикон од една страна да каже дека сака да остане, а неговиот агент од друга да флертува ко спонзоруша со Мадрид.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.466
Абе остај ти шо вика Макион, ти глеј што прави неговиот агент кој работи по негови директиви па ке ти стане јасно всушност што сака Маикон. Бар до сега впечатокот е таков, не може Маикон од една страна да каже дека сака да остане, а неговиот агент од друга да флертува ко спонзоруша со Мадрид.
Маикон има изјавено дека е среќен во Интер али ако сака Морати да го продаде ке оди во Реал,значи читај не зависи од Маикон туку од Морати кој сака да лапне паричка:toe:!!Јас неможам Интер да го замислам без Маикон,што кур мора да го делат од Цезар и Лусио

R

Rigel Kent

Гостин
Ako Majkon si zamine ke go zamrzam definitivno, no nikoj ne e nezamenliv koga dojde od Monako bese prosecen a vo Inter se razvi vo igrac kakov sto e denes.Ke najdeme drug koj ke go zameni.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.915
Поени од реакции
44.916
Маикон има изјавено дека е среќен во Интер али ако сака Морати да го продаде ке оди во Реал,значи читај не зависи од Маикон туку од Морати кој сака да лапне паричка:toe:!!Јас неможам Интер да го замислам без Маикон,што кур мора да го делат од Цезар и Лусио
Колку лесно паѓаш на goal.com приказни тоа чудо едно е ...
Маикон сака да замине, кратко и јасно, доколку не сакаше немаше да го праќа неговиот агент во Шпанија и дефинитивно ке си го продолжеше престојот во куќата у Милано, нешто што до сега сеуште го нема направено, се прашувам зошто.

Морати никогаш со сила не продава играчи, тоа е едно, второ човекот незнае колку пари има а за Интер двои и од свој џеб, така да бар во тој поглед финансиите никогаш не биле проблем. Целта е јасна, не сакаат нов Ибра-трансфер и Маикон да добива слика на '' предавник '', фино лепо сакаат мирно да се реши ова, без препуцавања и слично па затоа и Маикон е претставен ко онаа жртва која треба да се направи поради новите правила на Фифа во врска со трансферите кои ке стапат на сила за една година.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Абе они испратија писмо по тој меч ( не дека они беа поарни, у моја перспектива убер полоши беа ), али по неговото извинување и бацување на логото работите се сменија, во Мадрид на пример неговото име беше повеќе пеено од било кој друг член на Интер, сеедно дали е капитенот, тренерот или претседателот, а дресот му е 1 од најпродаваните дефакто, 80 до 90% со негово име беа дресовите.
Нејсе тоа, бисер е на клубот и во моментов теорија нема да го продадат, напротив, плановите поврзани со него се он да е лидерот на оваа екипа и генерација во иднина.
Мислам, самата цена која ја имаат поставено ко барање индиректно ви кажува колку клубот всушност сака да го даде.
Јас колку што сум известен, најпродавани дресови биле на Милито, Камби и Ј.Занети, а потоа Снајдер итн....
Бало со овај ум што го има и со понашањето што го прикажа, никогаш не може да биде лидер на Интер!

Следна година, доколку не си замине, треба многу повеќе да се жртвува за Интер, а помалку да фрла дресови...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.915
Поени од реакции
44.916
Добро ке го искоментира ли некој ова?на овој црнецов памет не му доага во глава,,
Шо да искоментира, имал играчка у себе, со закон дозволена е сеа само дека е Балотели у прашање а и Италија, неизбежна е и приказна со која ке продаваат штампа новинарите.
Не, сериозно, од кога играчките претставувале некаков проблем поготово во период кога играчите се на одмор ...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.915
Поени од реакции
44.916
Јас колку што сум известен, најпродавани дресови биле на Милито, Камби и Ј.Занети, а потоа Снајдер итн....
Бало со овај ум што го има и со понашањето што го прикажа, никогаш не може да биде лидер на Интер!

Следна година, доколку не си замине, треба многу повеќе да се жртвува за Интер, а помалку да фрла дресови...
Нц, на капитенот и на Балотели беа едни од најпродаваните ( претходно Ибра и 1 период Кварезма ), е сега по финалето нормално, Милито ...
Сега му го нема Мурињо па не верувам дека ке има големи фрки со Бенитез, а и искрено се надевам дека што помалце ке биде користен и стриктно ко крило, зашто убедливо најдобар е ко напаѓач, или втор напаѓач.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.466
Колку лесно паѓаш на goal.com приказни тоа чудо едно е ...
Маикон сака да замине, кратко и јасно, доколку не сакаше немаше да го праќа неговиот агент во Шпанија и дефинитивно ке си го продолжеше престојот во куќата у Милано, нешто што до сега сеуште го нема направено, се прашувам зошто.

Морати никогаш со сила не продава играчи, тоа е едно, второ човекот незнае колку пари има а за Интер двои и од свој џеб, така да бар во тој поглед финансиите никогаш не биле проблем. Целта е јасна, не сакаат нов Ибра-трансфер и Маикон да добива слика на '' предавник '', фино лепо сакаат мирно да се реши ова, без препуцавања и слично па затоа и Маикон е претставен ко онаа жртва која треба да се направи поради новите правила на Фифа во врска со трансферите кои ке стапат на сила за една година.
Goal неам отворено ни еднаш во живот,иначе како може да сака да замине Миакон кога после голот со Јуве знаеш што кажа ? За Морати знам дека има многу пари дадено од свој џеб и сеа сака да ги врати бидејки освои доста трофеи и плус ке лапне доста пари од продажбата на Маикон!!По твоја логика и Берлускони врие од пари па нејќе да вложува во Милан,знам дека Морати сака да го продаде Миакон и да заработи добра пара не ми кажувај сеа:toe:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.915
Поени од реакции
44.916
Goal неам отворено ни еднаш во живот,иначе како може да сака да замине Миакон кога после голот со Јуве знаеш што кажа ? За Морати знам дека има многу пари дадено од свој џеб и сеа сака да ги врати бидејки освои доста трофеи и плус ке лапне доста пари од продажбата на Маикон!!По твоја логика и Берлускони врие од пари па нејќе да вложува во Милан,знам дека Морати сака да го продаде Миакон и да заработи добра пара не ми кажувај сеа:toe:
Да ама затоа спортденес се утепуеш од читање ...
Ако Морати сакал да го продаде Маикон, односно, Маикон не сака да замине, зашто неговиот агент повеќе од месец дена флертува со Реал Мадрид ? Знаеш како функционира релацијата агент - играч, така ? Агентот работи стриктно по директиви дадени од самиот играч ...
Морати да сакаше да го продава Маикон, немаше да му го продолжи договорот до 2014 година, капираш нели ?! Да имал план да го продава, немаше да му зголемува плата минатата година и тн и тн ...
Тоа е едно, второ, знаеш колку пари ќарија Интер сезонава ? Од Ибра само беа во плус, плус, од ЛШ што освоија земаат над 150м евра само од тв права, па сега види ти дали Морати сакал да ќари нешто, односно, дали има толкава потреба за пари па мора да го шитка Маикон,

Користи малце мозок, а не да дозволуваш да ти перат мозок спортденес статии.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Ако Маикон сака да си оди нека си оди,ќе го снајде истото како Ибра.Така да кој си заминал од Интер се заебал!Како замена на Маикон подобро уругваецот отколку Џонсон.Нека се бара креативец налик Шнајдер.Пред некој ден прочитав дека Интер се интересирал за Озил.Добар избор,фантастичен играч.ОЗИЛ ин а МЕЛО аут невиден.Истотака да го имаме бразилчево Бастос не е лошо.Ајде Бранка си ја знае работата!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom