Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Грешно си сфатил....море немој вас да ви ја одереме:)
Ај олабави со дерењево кожа , глеј ти со Виљареал у гости да си остаите кожата , вечер џабе ќе биде , или да не почнете па многу да се митарите па и друг проблем да имате после

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Во Барселона се наоѓаат 5000 навивачи на Интер од цела Италија и Европа.Се надевам дека ќе се слушат вечерва.

@ki

Whaaaa? :)
Член од
27 декември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
22
Ja има некој сликата од кореото од првата утакмица ама HD ?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.472
Не генерализирај,пиши им на оние кои пишаа за офсајд.
На нив се однесуваше тебе те цитирав зошто ми се погоди текстот за тоа, знам дека си од коректните :smir: ...

Ааааа... судијата ни свирна офсајд, намерно беше...

ќе видат сеа они ние петарди си имаме...

4-1 ќе ги тепаме да се знае кој е првак, ааааа...

Ај таквите седете си во својот фан клуб за да не може ние другите муабет да си напрајме... ако?

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!
Не можам да издржам појчееееее!!!!!!

IoSono почни со то смајлите, шо чекаш

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Добра бројка се 5,000 се надевам сите ке влезат:toe:,иначе ако се пласираме во финале добра вест е дека Рибери нема да игра и официјално!!За тоа што ги гаѓале со лименки по автобус стварно е срамота али вечер Мурињо ке ги затне 100 000 на Ноу Камп:toe:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
без разлика на исходот вечерва мора да се потсетиме на патот до(за мене малку ме болеше за челзи:kesa:) 1/2 и треба сите интераши да бидат задоволени од оваа сезона

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Цел ден се спремам да го пишам постов ....Here goes ...

Значи немам поголема желба од тоа Интер да го видам во Финалето ... па макар и изгубиле во Финале ...Цел живот чекам на ова и се молам само да влеземе некако во Финале па после што биде нека биде ....

Се надевам дека играчите ке играат од СЕ СРЦЕ и дека ке ја остават душата и потта на теренот ....Па ако треба и да изгубиме ...Сакам да гледам агресивна игра од почеток до крај ...да се притиска Барселона на нејзина половина и секоја нејзина невнимателност да се искористи .....

Највеќе ке ми направи мерак доколку Самуел Ел Леоне Ето или Тиаго Мота им дадат гол за да ги заќутат 100.000 на Моу Камп ....а шлаг би било доколку Ил Капитано ја реши утакмицата ...

Се надевам дека Цезар ке брани како да му е прашање на живот или смрт , Лусио и Самуел ке бидат како гладни лавови во одбраната а Снајдер ке биде Снајперот на Интер =)

FORZA INTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

се гледаме во финалето

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Се собрале КОПИЛИЊА пред хотел и фрлале петарди, и ПОЛИЦИЈАТА не презела ништо, што сте се нафрлиле сите на клубот ФК БАРСЕЛОНА?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Се собрале КОПИЛИЊА пред хотел и фрлале петарди, и ПОЛИЦИЈАТА не презела ништо, што сте се нафрлиле сите на клубот ФК БАРСЕЛОНА?

*Копилиња*?

Ај ај не се прави паметен брат .....

Пиши ондак и дека се собрале маалски фраери па ја гаѓале колата на МУрињо зашо им ја мувал маалската пи4ка у локалниот кафиќ ?

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
циганска екипа и тоа најголема.да даде господ интер да помине во финале,па после нека ми го онакват.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.323
Поени од реакции
15.576
Нема да имам време после да напишам нешто, затоа сега ќе пишам само едно нешто: Нема да ми е криво ако не стигнеме до финале, ќе ми биде криво лигушиве Барселона да стигнат !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom