Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Вечер... Интер дава гол во први 20 минути.... и чао чао Барса :)

Или... Интер игра катанаџо, резултат 0-0... пак чао Барса :)

Сепак првото :)

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Vecer za vas sum,se nadevam deka ce se sretneme vo Madrid :helou:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ајде неможам да издржам више, дури од школо киднав... склет ме фати:vozbud:, него гледам 5000 навивачи во Каталонија не е лоша бројка. Него читам им го мавале автобусот на Интер, срамота:tapp: мислам на ваква утакмица да се деси вакво нешто...:toe: не им личи, али ајде ке ги затнеме вечер сред Ноу Камп...

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
*Копилиња*?

Ај ај не се прави паметен брат .....

Пиши ондак и дека се собрале маалски фраери па ја гаѓале колата на МУрињо зашо им ја мувал маалската пи4ка у локалниот кафиќ ?
А кој се собрал?? Платеници од Барса демек а? Со која цел? Демек ќе влијае на натпреварот а...? Му се стреси на Мурињо сеа кошмари ќе има. Аман од глушец слон правите..
Да не ме сватиш погрешно, НЕ Е ВО РЕД ова што се случува ама правите теории на заговор демек ова се било испланирано.. глупости

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Без разлика на се вечер мора да ја оставиме душата и срцето на теренот...да ја поразиме големата барселона да му покажиме на скептиците кој и што е ИНТЕР..да затниме голем односно огромен број на муцки..не 100.000 ако сака и 1000.000 нека се ако изиграме добро нема кај да бега големото финале во Мадрид...неможам да издржам повеќе срцето уште отсега ми чука силно.крвта ми врие и се движи со сто на сат...едвај чекам да почне натрпеварот ..само не дај боже да примиме гол во првите 20 минути потоа полесно ќе се дише...Очекувам да излези скоро истиот состав од натрпеварот кога се изигра на Меаца...кај нив се молам Буксетс да игра бидејќи ако игра Јаја ,Барса ќе има посигурна и постабилна средина...FORZA INTER ОД КАТАЛОНИЈА СЕ ГЛЕДА МАДРИД!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Да не ме сватиш погрешно, НЕ Е ВО РЕД ова што се случува ама правите теории на заговор демек ова се било испланирано.. глупости
Играчите на Барса со изјави ја подгреваа до овој степен атмосферата. Инаку да се собереш пред хотел е дозволено и може да биде спонтан акт. Да фрлаш петарди во хотелот цела вечер и никој да не презема ништо, е организација.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
А кој се собрал?? Платеници од Барса демек а? Со која цел? Демек ќе влијае на натпреварот а...? Му се стреси на Мурињо сеа кошмари ќе има. Аман од глушец слон правите..

Па испланирано е бе брат ...

Животна желба за навивачите на Барселона е да освојат ЛШ на БЕРНАБЕ ...а тоа ке се случи или 2010 или после 50/100год ....

Се разбираме ?

Посилно е од нив ... Исто ко што Интер игра(ше) ко да им е утакмица на живот прошливе у ЛШ ... 65год. немаат видено трофеј и финале ..... Шо сакаш ?

Мотивација ++ !!

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Играчите на Барса со изјави ја подгреваа до овој степен атмосферата. Инаку да се собереш пред хотел е дозволено и може да биде спонтан акт. Да фрлаш петарди во хотелот цела вечер и никој да не презема ништо, е организација.
Добро, значи сега играчите се криви? Што има лошо да се биде оптимист и да им се стави до знаење на навивачите дека ќе дадат се од себе.
За нередиве најмалку крив е клубот и играчите. Треба да се прашаме зошто полицијата не презела ништо.

Па испланирано е бе брат ...

Животна желба за навивачите на Барселона е да освојат ЛШ на БЕРНАБЕ ...а тоа ке се случи или 2010 или после 50/100год ....

Се разбираме ?

Посилно е од нив ... Исто ко што Интер игра(ше) ко да им е утакмица на живот прошливе у ЛШ ... 65год. немаат видено трофеј и финале ..... Шо сакаш ?

Мотивација ++ !!
Испланирано од кој, од клубот? Булшит

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Добро, значи сега играчите се криви? Што има лошо да се биде оптимист и да им се стави до знаење на навивачите дека ќе дадат се од себе.
За нередиве најмалку крив е клубот и играчите. Треба да се прашаме зошто полицијата не презела ништо.

Испланирано од кој, од клубот? Булшит
Па и јас тоа прашувам. Играчите на Барса изјавуваа дека судијата не го видел офсајдчето на Милито зошто бил португалец, дека ќе гребеле со нокти и со заби за да победат итн... треба малку да се има одговорност, оптимизам е нешто друго. Ова е страв и параноја во Барселона, без Џони Деп во главна улога.

И не, не е организирано од клубот, цела Каталонија работи на случајот. Клубот само ја подгреа атмосферата. Вечер ќе има организирано нуркање и театар од клубот. За што ќе прајме муабет после 23.00.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.942
Поени од реакции
16.259
Вечер ако прими Интер у први 10мин гол ( не дај боже) ќе гледаме до крај колење и одличен фудбал, а ако не прими во тие минути гол подруго ќе биди, али мислам дека нема да се брани Мур на овој меч, против оваква екипа на Барса со одбрана ништо нема да направиме, да ја играме играта од првиот натпревар и нишо повеќе не е потребно...на двата натпревара на кој играл Интер на Камп Ноу нема дадено гол, но мислам дека е денес денот за првиот постигнат гол :pipi:

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Па и јас тоа прашувам. Играчите на Барса изјавуваа дека судијата не го видел офсајдчето на Милито зошто бил португалец, дека ќе гребеле со нокти и со заби за да победат итн... треба малку да се има одговорност, оптимизам е нешто друго. Ова е страв и параноја во Барселона, без Џони Деп во главна улога.

И не, не е организирано од клубот, цела Каталонија работи на случајот. Клубот само ја подгреа атмосферата. Вечер ќе има организирано нуркање и театар од клубот. За што ќе прајме муабет после 23.00.
Значи клубот не е виновен :) Се разбравме.

А од каде ова второво? :)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Ништо не се знае јас би рекол дека првите 35 минути се најважни потоа ако не примиме гол Барса ќе почне да греши.
Потврдено е дека и Фиго ќе е на клупата на Интер.Очикувам свинска глава на врз клупата на Интер.

Друго Пандев се уште не се појавил на теренот со другите играчи.Прочитав некаде една формација со Кварезма.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ти најде некој да те контролира вечер или да ангажираме луѓе? :pos:

Брат неможам да опишам како се осеќам....Само навивач на Интер може да ме свати .....

Цел ебан живот чекам на финале на ЛШ ....

Само да пројдеме и се ѓубросуем после утакмица .....па макар .....

ФОРЦА ИНТЕР !!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5861:-20&catid=7:2009-12-26-20-26-31&Itemid=9

Патетика :pov::pov::pov:

Искрено, пред да се паднеме во полуфинале и пред да ги победиме во Милано, ја почитував Барселона. Ја ценев како клуб и ми беше мерак да ја гледам како игра. Откако ги победивме не можам да ги смислам. Поголеми плачковци и лигуши немам видено. Нека излезат и нека победат поштено. Тие - го нападнале Мурињо, цела ноќ фрлале петарди во хотелот кај што биле сместени нашите играчи, ги мобилизирале и дивите животни да навиваат и завиваат за Барселона! Па и фаноивите на форумов, се дигнале до облаци!

Очајни се! Кога ќе им го збрцаме вечер, лелелелеле.....

А па и навивачите на Милан, Умренстус, Рома.........

Вечер ќе биде најслатката победа досега!!!
Да да, ТИЕ.. Пеп, Меси, Чави, Иниеста.. цел клуб се собраа пред хотел фрлаа петарди и урлаа. Затоа мрази го клубот :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom