- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Kaj e tipov be ? Суспензија имаше или повреден е ? Осеќам ке распали деновиве =)
што ќе ви се за во серија Б тие ?земе те си ги Григера,Де Чеље,Тирибоки и Фавали таман ти се ама скромен си Хамшик и Есиен па дај да не играме другивеКун Агуеро,Цеск,Хамшик и Есиен,,, ова ми се желбите за во Лето. Батали ти Лампард ,Џерард и компанија.
Ако барем 2 од 4те желби се исполнат,само замислете што ке биде со Интер
Ne se soglasuvam DUMAN.Jas mislam deka LACIO kje igra na derbito protiv Roma kako nigokash dosega,samo cekam prvin da gi rasturime ovie penzionerive vo petok GJUBRENTUS!!!!Posle kje vidime pod kakov pritisok kje igra roma vo nedela!!!!Единствено што може нешто да ја подобри работата е Сампдорија или Лацио да извлечат барем нерешено. Дојде време кога титулата ни зависи како ќе одиграат Лацио и Самдорија. Поголема е можноста Сампдорија да извлечи поволен резултат против Рома одошто Лацио.
со тебе се кладев не забораај у петок жестоко ќе биде
Kaj e tipov be ? Суспензија имаше или повреден е ? Осеќам ке распали деновиве =)
Не е лошо да ги преведуваш постовите, да небидет само copy-paste.Ghana international Sulley Muntari could return to the English Premier League to join Everton as the club weighs alternatives to strengthen their midfield.
According to the Mail Online, Everton boss David Moyes is looking for a combative player to line up alongside creative stars such as Tim Cahill, Mikel Arteta, Steven Pienaar and Diniyar Bilyaletdinov.
Muntari has seen his playing time dwindle with Inter this season. The 25-year-old Ghanaian has started just 15 of the Nerazzurri's 33 Serie A matches and fell further down the pecking order with the signing of McDonald Mariga from Parma in January.
He had a taste of the EPL during the 2007-08 season with Portsmouth.
Ако се оствари ова, ние сите ќе сме среќни, а дечкото до година ќе воскресне на терените, имам такво чувство .
Играчот на Гана, Сули Мунтари, е пред враќање во Англија, во англискиот клуб Евертон, кој ги разгледува опциите во средниот ред за наредната сезона.Не е лошо да ги преведуваш постовите, да небидет само copy-paste.
Добро им стои мајке ми Само што Фабре има росоњерски дрес по овој...:pos2::pos2:
хаха, на думан желбата :smir:
не да ми е желба....
хаха, на думан желбата :smir:
да не ми се верува да е над 3 разлика а ако е под 3 една недела а ти со нерешено и победа нашаТенк , ако е 3 или над 3 гола разлика 3месеца носиш аватар така ?