Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045

Kaj e tipov be ? Суспензија имаше или повреден е ? Осеќам ке распали деновиве =)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Кун Агуеро,Цеск,Хамшик и Есиен,,, ова ми се желбите за во Лето. Батали ти Лампард ,Џерард и компанија.

Ако барем 2 од 4те желби се исполнат,само замислете што ке биде со Интер :)
што ќе ви се за во серија Б тие ?:)земе те си ги Григера,Де Чеље,Тирибоки и Фавали таман ти се :)ама скромен си Хамшик и Есиен па дај да не играме другиве

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Единствено што може нешто да ја подобри работата е Сампдорија или Лацио да извлечат барем нерешено. Дојде време кога титулата ни зависи како ќе одиграат Лацио и Самдорија. Поголема е можноста Сампдорија да извлечи поволен резултат против Рома одошто Лацио.
Ne se soglasuvam DUMAN.Jas mislam deka LACIO kje igra na derbito protiv Roma kako nigokash dosega,samo cekam prvin da gi rasturime ovie penzionerive vo petok GJUBRENTUS!!!!Posle kje vidime pod kakov pritisok kje igra roma vo nedela!!!!

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Последни трансвер шпекулации:
Во Интер:
Karim Benzema Реал Мадрид ---------Интер
Jermaine Jenas Тотенхем ------------Интер
Steven Gerrard Ливерпул -----------Интер

За продажба:
http://forum.kajgana.com/football_club.aspx?football_club=Liverpool
Mario Balotelli Манчестер Сити или Ливерпул
Maicon------- Манчестер Сити

шпекулациите се според најтиражните медиуми од Англија:
The Times, The Guardian, The People, The Sun, Daily Star,Daily Telegraph,Daily Mirror,The Independent...

Според оваа што го шпекулираат немисе гледаат паметни ...

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Ghana international Sulley Muntari could return to the English Premier League to join Everton as the club weighs alternatives to strengthen their midfield.

According to the Mail Online, Everton boss David Moyes is looking for a combative player to line up alongside creative stars such as Tim Cahill, Mikel Arteta, Steven Pienaar and Diniyar Bilyaletdinov.

Muntari has seen his playing time dwindle with Inter this season. The 25-year-old Ghanaian has started just 15 of the Nerazzurri's 33 Serie A matches and fell further down the pecking order with the signing of McDonald Mariga from Parma in January.

He had a taste of the EPL during the 2007-08 season with Portsmouth.

Ако се оствари ова, ние сите ќе сме среќни, а дечкото до година ќе воскресне на терените, имам такво чувство :D.

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Ghana international Sulley Muntari could return to the English Premier League to join Everton as the club weighs alternatives to strengthen their midfield.

According to the Mail Online, Everton boss David Moyes is looking for a combative player to line up alongside creative stars such as Tim Cahill, Mikel Arteta, Steven Pienaar and Diniyar Bilyaletdinov.

Muntari has seen his playing time dwindle with Inter this season. The 25-year-old Ghanaian has started just 15 of the Nerazzurri's 33 Serie A matches and fell further down the pecking order with the signing of McDonald Mariga from Parma in January.

He had a taste of the EPL during the 2007-08 season with Portsmouth.

Ако се оствари ова, ние сите ќе сме среќни, а дечкото до година ќе воскресне на терените, имам такво чувство :D.
Не е лошо да ги преведуваш постовите, да небидет само copy-paste.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
офф топик: дечки земам денес едно пакетче со сличиња од панини за СП ЈА и паѓање во пакетчето занети,камбиасо,мајкон,лусио и ето...коенциденција или не сите од интер:pipi:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Не е лошо да ги преведуваш постовите, да небидет само copy-paste.
Играчот на Гана, Сули Мунтари, е пред враќање во Англија, во англискиот клуб Евертон, кој ги разгледува опциите во средниот ред за наредната сезона.
Наводно, Сули Мунтари е под лупата на Дејвид Мојс, кој бара деструктивец што би се вклопил покрај креативни ѕвезди од типот на Тим Кејхил, Микел Артета, Стивен Пиенар и Биљалединов.
Мунтари се’ послабо е стартер во редовите на Интер сезонава. 25-годишниот играч на Гана започна само 15 од вкупно 33-те натпревари во Серија А за Интер, а сега е на уште поголема немилост, по доаѓањето на Марига од Парма, во јануарскиот преоден рок.
Веќе има играно во англискиото првенство за Портсмут, во сезоната 2007-2008.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.494
Поени од реакции
6.919

хаха, на думан желбата :smir:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.108
Поени од реакции
46.044
Рене Крхин ја ставил сликава на wall-ot од фејсбук и пишал, 2 idols! :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Тенк , ако е 3 или над 3 гола разлика 3месеца носиш аватар така ?

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Тенк , ако е 3 или над 3 гола разлика 3месеца носиш аватар така ?
да не ми се верува да е над 3 разлика а ако е под 3 една недела а ти со нерешено и победа наша :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom