Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Тие се за ама ние да дадеме 10 М и за кого за Маикон дрвото.Си го имаме Рамос,сега се враќа и Пепе,заборавете.
леле какви све муабети нема да се слушнат ,Маикон бил дрво ,а Диара генијалец и одличен фудбалер :pos2:
Цената е реална и понудата е ОК ,можеби уште некои 5-10 милиончиња плус ,ама според мене овие 2 играчи се неспоредливи и само некој луд може да помисли на ваков трансфер ...:tv:

M

mercenary

Гостин
Топ е понудава.(за Интер:wink:)
Место Маикон,десен бек ќе игра Сантон а со тие 10 мил што ќе ни ги дадат ќе купиме лев бек т.е Коларов.И Лас ќе игра како деструктивец у среде место Мунтари/Мота/Станкович.
Но...
Желби и честитки на радио :S

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
"I am sorry for the situation that has been created recently. I am the first person who has suffered because I adore football and I want to play, and now I am waiting in silence so I can return to being useful to my team. I want to put the past behind me, look to the future and concentrate on the upcoming commitments and make myself ready." Mario Balotelli
Да не е ова некоја априлска шега или вистина се извинил копукот!?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
леле какви све муабети нема да се слушнат ,Маикон бил дрво ,а Диара генијалец и одличен фудбалер :pos2:
Цената е реална и понудата е ОК ,можеби уште некои 5-10 милиончиња плус ,ама според мене овие 2 играчи се неспоредливи и само некој луд може да помисли на ваков трансфер ...:tv:
Па затоа и реков дека за вас понудата е топ.И не ги споредував Ласс со Маикон не го со Рамос.Ласс е во катастрофална форма после повредата.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.541
Поени од реакции
7.070
Топ е понудава.(за Интер:wink:)
Место Маикон,десен бек ќе игра Сантон а со тие 10 мил што ќе ни ги дадат ќе купиме лев бек т.е Коларов.И Лас ќе игра како деструктивец у среде место Мунтари/Мота/Станкович.
Но...
Желби и честитки на радио :S
абе сантон и лево требаше да игра сезонава па си ја помина дома во кревет.
заеби ти давање маикон и очекување некој 19 годишен фраер да биде стален првотимец, сами видовте што се случува со децата кога ќе ги удри славата по глава....

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
а ние да ви го дадеме Маикон а вие да ни го дадете Игуаната... така ќе биде најреално... и двајцата се ѕвезди и Маикон и Хигуаин... там'н

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
а ние да ви го дадеме Маикон а вие да ни го дадете Игуаната... така ќе биде најреално... и двајцата се ѕвезди и Маикон и Хигуаин... там'н
Браво бе тебе кантар не те мерел.

M

mercenary

Гостин
--------------------Цезар--------------------
--Кордоба---Матераци----Самуел---Киву--
-------Камбиасо---Станкович---Мота---------
-------------------Пандев--------------------
--------Балотели------------Милито----------

Ова состав го очекувам.

Нели за среќа се вика"Со Господ напред"
Сеа ние треба да викаме"Со Господ назад(во одбраната)"

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Браво бе тебе кантар не те мерел.
па иди лечи се ласана е дрво изгуби место у реал.. не е ни првотимец, а Маикон од кога знам секогаш е прв избор на тренерот дрво ни едно

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
па иди лечи се ласана е дрво изгуби место у реал.. не е ни првотимец, а Маикон од кога знам секогаш е прв избор на тренерот дрво ни едно
Па само тоа е разликата, двајцата дрва само едниов изгуби место во тимот, другиот не ххх

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Па само тоа е разликата, двајцата дрва само едниов изгуби место во тимот, другиот не ххх
ако маикон е дрво што го барате? кај нас е супер игра на големи утакмици добро, со мали тимови се заебава нема мотив.....али битно со Челзи кога највеќе требаше изигра страшно добро

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
ако маикон е дрво што го барате? кај нас е супер игра на големи утакмици добро, со мали тимови се заебава нема мотив.....али битно со Челзи кога највеќе требаше изигра страшно добро
Не го барам ја :) Битно сезонава му е многу послаба од другите, тоа ми беше зборот.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Маикон единствен недостаток оваа година што шутира одалеку.Другото нема физички поспремен и поофанзивен бек од него многу е подобрен и во одбрната.
Мајкон не треба да се продаде на Интер пари не му требаат.Еднинствено треба да се појачи позицијата лев бек таму на нежниот Сантон не може да се рачуна.Јас сум за Варгас или Марио Фернандес млад бразилец многу добар.
Последните два гола на дрвото Мајкон.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom