Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.892
Поени од реакции
44.779
Абе што ку* фактор е Мур, па да чекаме од него да донеси титула во наредните 10години, ко тие што го водат Интер(Морати и компанија) титула во ЛШ немаат видено над 50години, тоа да ми го објасниш, а не да збориш за Ферги или некој си трет

Али океј чекајте си вие:wink:
Ти мене ме свати што сакав да кажам ? Сериозно, не беше многу комплицирано тоа што го напишав ... :toe:
И пак, 4ти пост го потиш ко отиден некој, дај кажи достојна замена жити све, аман !

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
Дечки,доста веке со постовиве.Треба да ви биде јасно дека и да избие Милан утре на прво место 99.99 % нема да освои првенство порати тоа што тие играат многу променливо,видете статистика.А со оглед на тоа што едвај го тепаа Киево чисто сумљам дека утре ке го тепаат Наполи...

Очекувам Ливорно да не врати во победничка форма. o/

И голем поздрав до Думан и се надеваме на повеке оптимистички постови :) (се зезам)

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Од каде сега овај оптимизам ?..
После дожд, доаѓа сонце.
П.С Јас оваа го предвидев дека ќе дојде после натпреварот со Парма, кога играчите една капка пот не истрошија.

Дечки,доста веке со постовиве.Треба да ви биде јасно дека и да избие Милан утре на прво место 99.99 % нема да освои првенство порати тоа што тие играат многу променливо,видете статистика.А со оглед на тоа што едвај го тепаа Киево чисто сумљам дека утре ке го тепаат Наполи...

И голем поздрав до Думан и се надеваме на повеке оптимистички постови :) (се зезам)
Фала Илијаико на поздравот.
Од вечерашниов натпревар сум задоволен, но од натпреварите со парма и џенова можевме малку посериозно да изиграме. Вака фановите од Милан живнаа малку но на крај пак ќе славаат ZERO TITULI.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947

Нема никаква врска тоа :smir:Ако гледаме така ние го тепавне Реал во Шпанија што не значи дека ќе ги тепаме сите во сериа а

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Абе , а заборавате на глупите суспензии (3меча за ништо) двојните аршини на судиите ?

Не го ругајте човекот , со овој кадар на играчи толку ..... Ни фали уште најмалку еден во средина и еден бек (асален)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.896
Поени од реакции
16.139
Ти мене ме свати што сакав да кажам ? Сериозно, не беше многу комплицирано тоа што го напишав ... :toe:
И пак, 4ти пост го потиш ко отиден некој, дај кажи достојна замена жити све, аман !
Што ко ќе ти ја кажам замената, нема потреба ја да мислам за тоа, ќе си мисли тој што фрла пари за Интер, мене ку* ме боли кој ќе го води Интер, ја од него очекувам да донеси резултати и конечно да се израдуваме и на титула надвор од Италија ...а јас дали сум отиден или не, тоа тебе треба најмалце да те интересира :wink:

....ај неможам повеќе да ја тупам со тебе, глеам не се сфаќаме:wink:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
Нема никаква врска тоа :smir:Ако гледаме така ние го тепавне Реал во Шпанија што не значи дека ќе ги тепаме сите во сериа а
Па со оглед на тоа што мотивите против Реал и мотивот против Киево е друга прича... мислам дека ке биде тешка утакмица а Наполи имаат прејак напад така да молете се Тиаго Силва да ви биде во добра форма утре дека без него многу тешко ке биде.... Милан е фаворит но јас не би ставил пари на него утре... :gali:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.892
Поени од реакции
44.779
Што ко ќе ти ја кажам замената, нема потреба ја да мислам за тоа, ќе си мисли тој што фрла пари за Интер, мене ку* ме боли кој ќе го води Интер, ја од него очекувам да донеси резултати и конечно да се израдуваме и на титула надвор од Италија ...а јас дали сум отиден или не, тоа тебе треба најмалце да те интересира :wink:
Искрено, бар кажи од кога навиваш за Интер :

1. Oд пред 2 недели
2. Од доаѓањето на Пандев во Интер
3. Кога случајно пушти телма минатиот Мај и виде како Интер слават титула.
4. По Калчополи

Фан што ги проживеал сезоните од крајот на 20ти век и први 3-4 од почеток на 21ви ваков став и мислења тешко ...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Па со оглед на тоа што мотивите против Реал и мотивот против Киево е друга прича... мислам дека ке биде тешка утакмица а Наполи имаат прејак напад така да молете се Тиаго Силва да ви биде во добра форма утре дека без него многу тешко ке биде.... Милан е фаворит но јас не би ставил пари на него утре... :gali:
ББилан е фаворит само поради тоа што игра на домашен терен ништо повеке...
Наполи има страшен тим оваа сезона,двајца зверски играчи,Лавеци и Хамшик,највеке што ке биде ББилан да земе бод утре :wink:

Од следно коло очекувам работата да се сфати ептен сериозно против Ливорно,сигурна победа и ништо друго...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.458
Поени од реакции
6.755
Speaking to Sky Sport Italia, Oriali joked when he commented on the return to the team of Mario Balotelli. "I don't know when he will return, I just know that we will play every three days and therefore we need every player in the squad. I am preparing myself and training, I'm ready and if there's room for me, there will be room for him too..."

:pos2:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
ББилан е фаворит само поради тоа што игра на домашен терен ништо повеке...
Наполи има страшен тим оваа сезона,двајца зверски играчи,Лавеци и Хамшик,највеке што ке биде ББилан да земе бод утре :wink:

Од следно коло очекувам работата да се сфати ептен сериозно против Ливорно,сигурна победа и ништо друго...
Епа тоа сакам да им објаснам на комшииве,дека ако сметаат утре на сигурни три бода се заебале гадно,милан треба да покаже 50 % повеке од тоа што го покажа против Киево за да земат три бодчиња.А дали ке можат да ги тепаат ке видиме сутра :)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Да те прашам: гледаш фудбал или ги следеш резултатите на телетекст...
И ти си бил по се изгледа од фановите кој својот омилен клуб го следи преку телетекст.
Не бе....... тато ми ги кажува резултатите!

Муабетот го заврте накај Трипатанци!
Секаваш ли се уопште шо ти реплицира?:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom