Резил.Вака ли се зема титула?Со ниту една шанса во цел натпревар.Па да ти ебам играчите.Без идеја без ништо.Не заслужуваме титула со оваа игра.5 кола да немаш победа е СРАМОТА.ЕЈЈЈЈЈЈ ЕДНА ШАНСА ДА СЕ НЕМАЛО
Тактика паркиран автобус а ние кружиме наместо да шутираме. Заслужен бод на Палермо, тие одиграа како знаат, ние не успеавме да создадеме саглам шанси.
Маикон додека решава крстозбор со топката сите се враќаат назад. Подобро ќе беше да го извадеше него, Сантон десно. Тотално неупотреблив е некогаш.
Камбиасо претрча многу нормално е да се прават грешки на крајот. Не е тој крив што напаѓачите не се конкретни. Дејан и Маикон беа најслаби денес.
Требаше иста тактика да игра ко со Челзи, и онака со 4-3-1-2 во ЛШ шанса немаат за највисок дострел, али со тие -ше муабети преку ташак веќе. Сами се виновни, никој друг.
п.с. 1-1 резултат со Палермо гости не е трагедија, трагедија е начинот на кој успеаа да им дозволат на Милан и Рома да анулираат негатива на табела од - 14 односно -16,17, не ни знам Рома колку беа.
матер да им ебам на Палермо со 16 души у одбрана и чекај контра... па да му ебам матер до кога бе така ќе се игра... затоа Интер не може да победи ниедна утакмица дома, посебно у гости... Делио Роси се радува на крај како мало дете... како он да игра во Лига Шампиони, а не Интер... му земал бод на Интер.. каква чест... ццц не ми се верува кога Интер идат во напад цел тим на Палермо АМА БУКВАЛНО ЦЕЛ ТИМ... и чекај контра... па нормално дека така ќе дадеш гол... нормално е...
Ц ц ц,,, катанаџо стил... 200 души пред гол и сигурно дека тешко е да се протнеш.Се поремети тактиката одкако влегоа Пандев и Мота и останавме со еден класичен шпиц кој беше затворен од тројца играчи.Уште не ми се верува дека против Челзи играме како вампири а против просечни тимови од Италија се мачиме....
Poleka be,Napoli ne se od vceraInace ovie Palermo so 10 igraci se branea nemozes da im pomines taka lesno,premnogu kruzea inter kako barsa igraa na krajov
Добро де немора одма да ги ругате играчите, кога ги тепаа Челзи ги величевте сега не ги бива за ништо а срамота !!! Не тепале 5 кола големо такво ако не тепале !!!
тешко нас...не ми се верува на какво тереџе дојдовме милан да е прв ејјјјјј.....пред еден месец беше 14 + на табела а од утре ќе биди -1 за нас.....скудетото по се изгледа е изгубено и одиме на ЛШ НО таму во 1/2 би требало барса да не чека...премногу сум изреволтиран поради ваквиот тек на настаните ....премногу киксаме не заслужуваме да бидиме шампиони ако вака продолжиме..не знам што можи да се случи до ркајот на првенството а не сакам да помислам што ќе биди кога милан ќе го освои со никаков тим и ќе бидиме реметени најповеќе и тоа поради наша сметка..не ми се верува човече Милан ејјјјјј
Абе цела екипа беше очај...нема што да бараме виновници за катастрофалниот меч, али и Палермо не е екипа за потценување...сеа утре да навиваме за Наполи :pos2::pos2: (ко навивач на Палермо звучам:pos2
Нема што да му забележувате на Палермо, целта ги оправдува средствата. Тоа што не загубија ја оправдува тактиката на Делио Роси. Имаао одлична контра, со онаква контра и ја би играл автобус цело време.
Аааа и да .........АЈ кладба во сите пари на светов , дека Палермо кога ке игра со Рома/Милан ке си игра нормален фудбал ?? А не да се БРАНИ со автобуси на ЈСП ...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.