Jax Rebel
Navajo Rider
- Член од
- 6 јули 2008
- Мислења
- 5.262
- Поени од реакции
- 2.256
Паметно....побрзај!Ќе го патентирам сеа ова..:tv:
Иначе и вие имате еден со кандило..
А,вториов кој е?
Кој втор?
Паметно....побрзај!Ќе го патентирам сеа ова..:tv:
Иначе и вие имате еден со кандило..
А,вториов кој е?
ти сонуваш со отворени или затворени очи? :uvo::pos2:Pa-Tou ?
Па Суљо на клупа еден,и еден во прв тим.Паметно....побрзај!
Кој втор?
Тој на клупа е Аста ла виста бејбе! Молете се да не влезе оти маф му е работа на Дрогба!Па Суљо на клупа еден,и еден во прв тим.
Имаш мал пропуст, еве ти емот-икона за Самуел: :zid:Аналогно на нивната еве ја и нашата формација за утре:
---------------------------lee:---------------------------------------
----------:sport1:-----------------------------------:star:
-------:music4:--------------:pishtoldz---------------:pop:--------------
----------------------------:pehar:-------------------------------------
-------------------:pusk:-------------------------------------
Клупа: :costumed1
Тренер: :costumed2
Легенда:
:pishtoldz - Полустадионович
:costumed1 - Матрикс
:pop: - Суљо
:music4: - Камбиасо
Другите се апла очигледни:wink:
Прочитај го мојот пост пред да почнеш со процесот '' потење '' на фан клубов. Сакаат Милан зделка за Балотели ? Нема проблем, Интер ке бара трампа за Пато, односно, индиректно да удрат печат дека заминување на Балотели во Милан не е возможно од проста причина што они никогаш не би се откажале од Пато, т.е. не никогаш, ке си иде и он ко Кака, али не наредново лето, и не дефинитивно за Интер.ти сонуваш со отворени или затворени очи? :uvo:
Повеќе има можности Мунтари да даде гол него ли Занети:pos2:Дечки не знам зашо , ама иам некој СЕНС дека Ил Капитано ке ја реши утакмицата ...... )
Повеќе има можности Мунтари да даде гол него ли Занети:pos2:
не ќе е баш така.... ако ја ебат калимерата со Мурињо (а на добар пат се) не да ќе си иде...има и оро да игра..Прочитај го мојот пост пред да почнеш со процесот '' потење '' на фан клубов. Сакаат Милан зделка за Балотели ? Нема проблем, Интер ке бара трампа за Пато, односно, индиректно да удрат печат дека заминување на Балотели во Милан не е возможно од проста причина што они никогаш не би се откажале од Пато, т.е. не никогаш, ке си иде и он ко Кака, али не наредново лето, и не дефинитивно за Интер.
Слично Интер постапија и претходново лето, кога поставија цена од 30 милиони евра за Балотели, нормално, никој не излезе со понуда. :wink:
Пресот на Мур
Пресот на Матераци
The decision was made;
Chelsea moved forward, I moved forward;
They moved on, I moved on;
I keep winning important things, They keep winning... something;
They won uhh... They won uhh...They won the F.A. Cup