Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
6.461
Што правите вие бе луѓе како може заедно да играат станкович,снајдер,пандев.ето,милито:tapp:,не бидете смешни нема теорија занети или камбјасо да игра сам во средина и да ги брка балак,лампард,микел,малуда.Затоа што тие 5 играчи незнаат да одземат топка и се многу слаби коа противникот напаѓа:toe:.Глејете го најдоброто за тимот а тоа е дека од тие 5 души 2 мора да отпаднат:toe:.Според мене тоа би биле станкович и ето

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Цезар

Маикон - Лусио - Самуел - Сантон

Камбиасо

Снајдер - Станковиќ

Пандев

Ето - Милито​

Ја би вака!

Со тоа што Снајдер и Станковиќа би биле некаде пред центарот.
Снајдер да биде организаторот заедно со Станковиќ.
Камбиасо би бил исклучиво концентриран на одбраната.
Пандев да го игра истото што го играше и со Каљари ни CF ни AM, значи да биде истата врска!

Едит:
Ке го заборавев Капетанот....... Тој може на местото на Сантон или ако треба за нијанса подефанзивно на местото на Станковиќ!
Што правите вие бе луѓе како може заедно да играат станкович,снајдер,пандев.ето,милито:tapp:,не бидете смешни нема теорија занети или камбјасо да игра сам во средина и да ги брка балак,лампард,микел,малуда.Затоа што тие 5 играчи незнаат да одземат топка и се многу слаби коа противникот напаѓа:toe:.Глејете го најдоброто за тимот а тоа е дека од тие 5 души 2 мора да отпаднат:toe:.Според мене тоа би биле станкович и ето

Доколку ја погледнеш формацијата ке видеш дека Камбиасо е човекот кој ке ги пречекува со цајце пред одбраната, а Снајдер и Станковиќ ке бидат кучињата Гоничи на средината на теренот, со тоа што Снајдер би требало да добива повеке на посед на топка а Станковиќ со мислите во одбраната.
Пандев би го играл она што го играше со Каљари.

Такава Формација мислам дека би покривала голем дел од средината на теренот знаејки дека едниствени играчи од средината кои ни преставуваат проблем се Лампард и Балак!:toe:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.639
Поени од реакции
1.240
Цезар

Маикон - Лусио - Самуел - Сантон

Камбиасо

Снајдер - Станковиќ

Пандев

Ето - Милито​

Ја би вака!

Со тоа што Снајдер и Станковиќа би биле некаде пред центарот.
Снајдер да биде организаторот заедно со Станковиќ.
Камбиасо би бил исклучиво концентриран на одбраната.
Пандев да го игра истото што го играше и со Каљари ни CF ни AM, значи да биде истата врска!

Едит:
Ке го заборавев Капетанот....... Тој може на местото на Сантон или ако треба за нијанса подефанзивно на местото на Станковиќ!
И ја мислам дека оваа би била идеална формација . Со оваа формација Челзи нема кај да бега

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.639
Поени од реакции
1.240
Маикон ќе си го брка Малуда , Микел нема кој да го брка затоа што тој игра позиција ала Камби ( не се уфрлува напред ) , а на Балак и Лампард ќе им ги пуштиме Камби и Деки .

Јас сум за таа формација , затоа што кога ќе имаме ние топка , во напад ќе ни бидат Снајпер , Гоче , Милито и Ето , и од позадина Деки и Маикон и мислам дека можеме да ги пробиеме

M

mercenary

Гостин
Кој зверови се овие гол.ком не се свесни ни они:aplauz::aplauz:
Напишале
Probable Lineup (4-3-3): Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Santon; Zanetti, Cambiasso, Thiago Motta; Balotelli, Milito, Eto'o

Значи го нема Пандев.

PLAYERS TO WATCH
Goran Pandev (Inter)

The Macedonian international was sensational against Cagliari at the weekend and scored a goal. It was Pandev's third goal in five league matches for the Nerazzurri and he has also supplied two assists. Goran Pandev has been hugely important for Inter and has replaced Sneijder in the creativity department and would again be at the centre of things on Wednesday evening.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Штрафценегер напиша:
Кој зверови се овие гол.ком не се свесни ни ониНапишале
Probable Lineup (4-3-3): Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Santon; Zanetti, Cambiasso, Thiago Motta; Balotelli, Milito, Eto'o

Значи го нема Пандев.

PLAYERS TO WATCH
Goran Pandev (Inter)

The Macedonian international was sensational against Cagliari at the weekend and scored a goal. It was Pandev's third goal in five league matches for the Nerazzurri and he has also supplied two assists. Goran Pandev has been hugely important for Inter and has replaced Sneijder in the creativity department and would again be at the centre of things on Wednesday evening.
Бисер на годината!

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Според мене за со Челзи сакам да излеземе вака:

---------------Цезар-----------------
-------------------------------------
Маикон---Лусио---Самуел---Занети
------------------------------------
-----Станкович-----Камбијасо----
----------------------------------
------------Снајдер--------------
---------------------------------
---Ето-----Милито----Пандев---

4-2-1-3 баш ме интересира како ке функционира оваа формација:toe:, и сите видовме дека Ето,Пандев,Милито се снаогаат во нападот:toe: но сепак ајде ке видиме.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Кој зверови се овие гол.ком не се свесни ни они:aplauz::aplauz:
Напишале

Значи го нема Пандев.

PLAYERS TO WATCH
Goran Pandev (Inter)

Можно е бе Пандев играше 90 минути со Калјари сега сигурно нема да игра цел меч ќе одмара малку.Но сигурно ќе игра со Наполи викендот тоа е многу поважен меч во гости стадионот е распродаден ќе врие во
Наполи.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Sneider напиша:
Според мене за со Челзи сакам да излеземе вака:

---------------Цезар-----------------
-------------------------------------
Маикон---Лусио---Самуел---Занети
------------------------------------
-----Станкович-----Камбијасо----
----------------------------------
------------Снајдер--------------
---------------------------------
---Ето-----Милито----Пандев---

4-2-1-3 баш ме интересира како ке функционира оваа формација, и сите видовме дека Ето,Пандев,Милито се снаогаат во нападот но сепак ајде ке видиме.
Ова може да проработи, зега кога се врати Ето а кога го нема Мурџо.

Со Мурџо кога се играше ова формација немавме никаков ефект од тројцата заедно, освен Индивидувално.
Сега кога Ето е веке тука мислам дека ке биде подобро и мнооогу попродуктивно, така да се сложувам и со оваа формација!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Не би го ставил Занети на местото на Сантон со Челзи од едноставна причина што кога игра во средината лесно претрчува по 25 метри со топката и создава хаос кај одбраните. Последен пример Каљари. Малиот ќе си ја заврши работата како лев бек, сигурно ќе добие инструкции да не се истрчува премногу напред. Десната страна со Занети и Маикон мора да работи со полна пареа, таму ни е шансата.

J

Johnny Stulic

Гостин
Интересна ќе биде утакмицата, пошто навивам за Вест Хем и Пандев игра за Интер имаат моја подршка Интер против Челзи.
Во секој случај ако Анџелоти е уплашен од некој тоа не е играч, тоа е Мурињо зошто ги познава премногу добро неговите играчи искрено и тука ја гледам шансата за Интер зошто сигурен сум дека Мурињо ќе го направи најдобриот избор и најдобрата тактика.

Ајде мое лаичко мислење што ако јас би бил Мурињо и би бирал. Најголемата опасност на Челзи е во индивидуалните квалитети на Дрогба (Анелка) и цврстата игра на одбраната и средниот ред. Скок играта и нафрлените топки се уште едно оружје на Челзи. Ако успее да го сопри Дрогба и не дозволи примање на наивен гол од корнер или нафрлена топка тогаш Интер 90 % ја завршил работата.

Уште една слабост на Интер во тој дуел се страничните дефанзивци, Маикон не е во некоја форма и неговите атрибути се повеќе напаѓачки, Сартор е голем потенцијал но искуството не е на негова страна. Челзи најверојатно ќе одигра со Малуда од една и Џо Кол (Анелка) играчи кој лесно можат да избегаат во игра еден на еден и Мурињо е свесен за тоа па не верувам дека ќе дозволи луксуз на таков начин да го изгуби мечот и очекувам Занети и Камбијасо да го покриваат тој дел од теренот.
За Снајдер нема дилема дека има загарантирано место во тој дуел како и за Станковиќ кој има огромно искуство во вакви натпревари и е секогаш мотивиран.

Дилемата според мене е помеѓу Ето и Пандев, мислам дека Милито е сигурен во првиот 11 заслужено според формата која ја има моментално.
Ако јас би бирал тоа би бил Пандев после неговиот учинок од кога е дојден во Лацио и поради што би можел да изигра на повеќе позиции.

Слабоста не Челзи ја гледам во некреативноста на нивните плејмејкери исто така и нивната статичност и индиферентност во играта која се базира на долги топки до Дрогба (Анелка) или пак топки во празно.

Можен состав на Интер според мене

--------------------------Цезар--------------------------------

Маикон---------Лусио-----------------Самуил----------------Сартор

Занети--------Камбиасо----------------Сартор----------------Станковиќ

---------------Милито-----------------------------Пандев (Ето)------------

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom