Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Maлце измешано , изротирај ги Маикон и Киву , иначе НЕ , Киву лево крило никако , кажав јас , природната негова позиција и во Ајакс и во Рома и во Романија е централен играч во одбраната , лоши кросеви прави , тешко ја влече топката и незнае да дрибла и не се снаоѓа у покривањето на крилните противнички играчи што е и очекувано , плус погледни го Максвел цела оваа сезона , типот израсна во феноменален лев бек ( ми стануе омилен играч у Интер ) ми се свиѓа што има константност во играта и пред Се огромен напредок од минатата сезона ( доказ нека ти е тоа што решија и Гросо да го дадат , значи Манчини има огромна доверба во Максвел ) , иначе ок е составот освен ова со Киву - Максвел , Киву нека игра у тандем со Матераци .

Затоа и не го сваќав трансферот на Киву во Интер а и одма по одењето на Гросо во Лион укапирав кој е планот на Манчини , Киву лев бек што нормален човек не би го направил , фрлаш 30 милиони на човек што цел живот игра DC a го играш на позиција на која не се снаоѓа .
Да и јас се мислев дали Киву или Максвел да го стам таму...
 
Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Не, со иронија го изјави Хернан тоа. Нема шанса во ЛШ.

Со Урко не се сложувам, кажав одамна дека се дур играме со бразилски бекови-крила, нема шанса да земаме играч како Кварезма, Рони или К. Роналдо. Претерано офанзивно би било, меч со две острици. Со другото делумно се сложувам, Пеле не... него Болцони. Супер Марио ме изненадува очекував многу од него, но не толку рано. Ќе мора Интер сериозно да размисли за неговата иднина, очекувам да прерасне во трет напаѓач на Интер.

Ливерпул.
Најголема слабост му е одбраната, ако Манчини е доволно паметен и го внесе Суазо да ја размрда одбраната и кичмите на пензионерите Карагер и Хипија, Интер има големи шанси да се врати со бод/ови од Енфилд. Инаку тешко да бараме некоја шанса таму, а на Меаца ќе биди друга песна. Сепак блиску ќе биди, нијанси ќе одлучуваат, два слични тимови кои играта ја градат на физичката надмоќ на играчите, екипи играат тврд и лош за око фудбал, но ефективен. Пресреќен сум што ќе гледам разарачи како Џерард, Маскерано против Камби и Виеира. Не сте свесни каква рововска битка ќе се води. Фудбалска класика. Вистински трилер ќе има, вистински...
Од Ибра не очекувам многу, ќе потфрли. Гадно.
Круз е човекот на Интер и Суазо, кој мислам дека ќе биде херојот на овој двомеч. Друга работа е тоа дали Манчини ќе игра со Матераци(полошата варијанта) или со Кордоба(добрата). Ако е колумбиецот, тогаш немам потреба да стравувам од Торес, ако е Матриксот тогаш црно ни се пишува. Хм, друго... сконцентрираност и битка за секоја топка, тоа ќе биде приоритет. Подобро да се зачува сопствената мрежа на Енфилд отколку да се цели кон противничката.
Конечен резултат 1-1 или 2-1, тоа се моите типови.
 

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Сигурно ќе игра Хипија?Мислам ќе го стаи тој Шкртел,и ако игра Крауч подобро би било Матераци да игра иначе ќе си има проблеми Интер
 

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Мораме да ја искористиме слабата форма на Ливерпул...
Па кога губи дома од Барнсли...Интер ќе го торпедира на Енфилд :vozbud:
Очекувам добра игра од сите, посебно од Ибракадабра...:salut:
 
А

Адриано

Гостин
Ибра брка многу да се докаже во Европа затоа очекувам многу однего а исто и од Максвел и Мајкон па така да очекувајте ѕверска игра од сите 3ца!
 

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.504
Поени од реакции
58.899
Ливерпул е една екипа во Премиер а друга во ЛШ. Затоа ништо не треба да се зема здраво за готово, иако според игрите и формата Интер е фаворит во двомечот. Најважно е да се добие битката на средината и да се одсече Торес кој не смее да добива премногу употребливи топки. Од Крауч не стравувам многу, ама ме загрижува тоа што на пример во Купот на Италија Интер против Јувентус лесно примаше голови од прекини. Со други зборови, Крауч е најопасен од прекини и нафрлени топки, а Интер не смее да си дозволи такви наивни голови. Со оглед на тоа што од игра Интер многу тешко прима голови, мислам дека само груби грешки на одбраната по прекини можат да го загрозат резултатски. Во нападот најмногу очекувам од Круз. Мечот би требало да биде тврд и нема да има којзнае колку шанси, па затоа напаѓачите треба да се максимално сконцентрирани и да испратат едно-две парчиња во мрежата.

И така... уште 28 часа и 45 минути... :vozbud:
 

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Мене ме плаши Матераци прави многу прекршоци пред шеснаесетникот тој не гледа топка дироктно оди на играчот камо да не беше повреден Самоел а и Хименес е голема штета што нема да игра со него нападот беше многу пораздвижен
Сепак очекувам победа утре или најмалку Х
 

foxy roxy

~!@#$%^&*()_+
Член од
22 јуни 2006
Мислења
471
Поени од реакции
7
____________________Цезар____________________


Маикон________Кордоба________Матераци__________Максвел



___________Занети________Камбијасо__________Виера


________________________Станковиќ_______________________

______________Ибрахимович____________Круз_________

Еве го составот на Манчини.

Со тоа што ако Фиго е 100% фит можно е да игра на местото на Станкович, а овој на местото на Виера
 

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Mancini's squad for Liverpool v Inter:
Goalkeepers:1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders:2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.
Midfielders:5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 28 Maniche, 30 Pelé.
Strikers:8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.
Мислам дека може да состави добар тим, којшто ќе биди доволно мотивиран да ги згази Ливерпул утре. Обавезно ја пуштам сингл за уба паричка, па шо сака нека биди.
Forza Internazionale. :brafo:
 

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
Liverpool: Reina; Finnan, Carragher, Skrtel, Riise; Pennant, Gerrard, Mascherano, Kewell; Torres, Babel
Inter: J. Cesar; Maicon, Materazzi, Cordoba, Maxwell; Zanetti, Cambiasso, Chivu, Stankovic; Ibrahimovic, Suazo
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom