Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
или да преведиме

Менез е посакуван од повеќе Европски клубови, но изгледа тој е наклонет да им се приклучи на Нероазурите.

„Интер никогаш не ме побарале, но јас признавам дека тоа би претставувало примамлива опција“ - се изјасна францускиот играч.
Слични изјави даваше и Хигуан,велеше дека сака да игра Интер,за Интер навивал од детството,ама Интер го бркаше Виера.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Да заслужува повеќе плата Maicon...
И за Maicon слушнав дека го барале Real Madrid заедно со Ibrahimovic за 90 милиони евра...
Веднаш ги одбил Морати...
А Морати изјавил "Со ова Maicon ако оди во Real Madrid, Maicon ќе стане најскап десен бек. Со тоа можиме да заклучиме дека Maicon е и најдобар десен бек".:party3: :je:
Па со тоа е логично да побара и поголема плата...
Ја ги барам за 120 у Металург да дојдат,мислиш вистина е?

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Адри вика дека не сака повеќе да го викаат Император и сака да го остави тоа име зад себе.. И во една изјава за некој бразилски медиуми се заеаба со италијанските медиуми.. вика којзнае што ќе речат сега за мене италијанските медиуми.. не се навикнати за мене да кажуваат добри збориви :pos2:

А

Адриано

Гостин
Ја ги барам за 120 у Металург да дојдат,мислиш вистина е?
вистина е ама тоа шо нема да ви го дадеме е уште поголема вистина!
ја како што знам за Ибрахимович,Мајкон,хулио Цезар и уште неколку дивее цела Европа.
А за некој од Реал досеа неам слушнато дека го барале!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Добро бе не почнувајте сеа споредби.. Иван1реал сакаше само да кажи дека се тоа шпекулации што скокате одма..

Слушам Маниче ќе дебитира против Парма во недела.. Ке има пренос на телма, во 20:30 се игра натпреварот.. па ќе биде интересно да го видиме Маниче во дресот на Интер..

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Е за ова што го напиша алал да ти е. А тоа ако бидне тогаш ќе паѓаат минимум по 4-5 гола на натпревар. ЛУДИЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!
:vozbud: DA BRATE:vozbud:

P.S. Od internet kafe sum zato ne pisam na kirilica :( Ne znam kako :(

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
:vozbud: DA BRATE:vozbud:

P.S. Od internet kafe sum zato ne pisam na kirilica :( Ne znam kako :(
shift + alt.. и имаш македонска поддршка..

И еве ги повиканите за со Парма..
Goalkeepers: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 28 Maniche, 30 Pelé, 31 Cesar.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli.

ЈАс мислам ќе играт..
Цезар Занети Кордоба Матераци Киву Химензез Камбиасо Маниче Цезар Ибра Круз...

Член од
16 јануари 2008
Мислења
23
Поени од реакции
0
Edna nova vest: Mancini izjavil deka klub Inter vo letniot preoden rok Inter ke uspee da go donese Ronaldinho vo timot i deka brzo ke se vklopi vo timot i deka ima sampionski talent i deka toa ke go donese vo timot.

P.S. Nesto me zaebava pc-to pa nemozam sega da pisuvam so kirilica.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
вистина е ама тоа шо нема да ви го дадеме е уште поголема вистина!
ја како што знам за Ибрахимович,Мајкон,хулио Цезар и уште неколку дивее цела Европа.
А за некој од Реал досеа неам слушнато дека го барале!
Пак ја со офтопик,али Диара не го барате?Рамос не го бараат?Касиљас?Раул?Робињо?Дренте?Солдадо?Да не набројувам толку од мене...

А

Адриано

Гостин
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=553650
се напали чичко манчини ке го купуе Зубињо(хорс фејс)
можно ли за 100 годишнина морати да ни ја купи суперѕвездата?

за дечково од Реал само ке му кажам дека од овие сите само раул се бара и тоа за милан да потпише требало да им биде главен старешина

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177

Ај ај... кај и да е :)
Браво за сликиве.. Значи сеа имаме слики за презентација на Интер.ит.. немора и за тоа пари да се дава..
Е вака треба сите навивачи на Интер, да мислат за клубов! Што помалку трошоци за др работи остануваат повеќе за реализација за трансверот! :baeh:

Член од
16 јануари 2008
Мислења
23
Поени од реакции
0
Еј браво за сликиве. Глејте бе луѓе како му стои црно-плава комбинација а! Ко да се родил за да ги носи тие бои!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom