Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Saso_86 и 4е4е

Знам дека не е задолжитено но пишувајте на кирилица, подобро е за око, и за оние кои ве читаат. Со тек на време ќе прерасне во навика.

Saso_86 не пишувај пост под пост (тоа задолжително). Ако сакаш нешто да дополнеш, на истиот пост (последниот) кликни на копчето Измени

Maniche veke potpisa a toa so Sisoko e stvarno takticki napraeno zatoa so mozat lesno da go zemat Menez a maliot e top igrac i plus mozno e da go zemat Ronaldinho. Zasto i kako? Ronaldinho e zastitno lice na Nike a so Nike ima dogovor i Inter taka da ako veke si odi od Barca pogolemi se sansite da odi vo Inter nego vo Milan. Dobri vesti a?
И со изјавата на Кака дека не им треба Роналдињо.... така да можам да кажам дека ви е во раце....Али искрено не е како пред 2 години поздрав

Не знам што толку љубов има Манчини кон играчи од средниот ред ко имаат дефанзивни задачи. За промена може да земе некој креативец кој би ја освежил средината иако годинава добро функционира нападот и не делува дека има потреба. Менез не го знам, а Сисоко е добар играч така да ако Виера продолжи да се повредува постојано може и Сисоко да се задржи.

Море ај не зборувајте така,да дојде Роналдињо во Интер,нешто ке палам,не знам што ама некоја голема зграда сигурно.
ОД СРЕЧА АМИ ОД ШО?

Пази дечко не ме знаеш :).
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Roberto Mancini’s son Filippo is among the Inter players called up for tomorrow’s Coppa Italia tie with Reggina.[/FONT]

И пази дечко не ме знаеш dy (2).

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] “It is an unusual feeling, but that’s only to be expected,” said the proud Dad. “If I have to ask him to warm up, I’ll call him Filippo rather than Mancini. It’d be weird otherwise!”
[/FONT]

На која позиција игра, и колку години има М.џуниор?

Игра среден ред,ама во пријавените играчи ко напаѓач е напишан.
За годините не сум сигурен дали 17 или 18.

Abe vidovte li ke igra so kopiljaci se decista u timot. Sto si misli so toa?

P.S. Ste go videle li toj so vleze pred nekoja utakmica Mario Balotelli?Ja mislam ke go bide.

NESTO CUDNO TREBA DA SE SLUCI. KAKA KE STANAUVA SVESTENIK!BAREM TAKA SLUSNAV A KOLKU E TOCNO NE ZNAM.

Abe vidovte li ke igra so kopiljaci se decista u timot. Sto si misli so toa?

P.S. Ste go videle li toj so vleze pred nekoja utakmica Mario Balotelli?Ja mislam ke go bide.

NESTO CUDNO TREBA DA SE SLUCI. KAKA KE STANAUVA SVESTENIK!BAREM TAKA SLUSNAV A KOLKU E TOCNO NE ZNAM.
Зарем не мислиш дека за ова треба во темата за Милан да прашаш? =P
Бај д` уеј, од колку саат се игра утакмицата?

ni detevo http://pl.youtube.com/watch?v=vxGkdOO0QMw
Patricio Rodriguez ima 17 godini
i edna slika
395.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom