Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Epa ak sakas da si siguren, se nadevam deka go imas brojon od Morati:pos2:

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
A za ona so Ronaldinho znaev zimi se,pretpostavuvav.Neli velese Moratti deka ke ni donesi nekoja mega zvezda za 100 godisninata,i imav nekoe pretcustvo deka toa ke bidi Ronaldihno,so ogled na faktot deka vo barcelona mu se brojat denovite.Ova me nosi do zaklucok deka najverovatno spored mene leto ke pristignat Ronaldinho(sto jas smetam deka e GREAT DEAL,i ili Quaresma ili Menez...kako i da e i dvajcate se extra)
zosto ne ni kaza da se raduvavme malku ne za ronaldinho tuku deka ke mu zememe pred nos uste eden igrac na milan:helou:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.335
Поени од реакции
6.017
A za ona so Ronaldinho znaev zimi se,pretpostavuvav.Neli velese Moratti deka ke ni donesi nekoja mega zvezda za 100 godisninata,i imav nekoe pretcustvo deka toa ke bidi Ronaldihno,so ogled na faktot deka vo barcelona mu se brojat denovite.Ova me nosi do zaklucok deka najverovatno spored mene leto ke pristignat Ronaldinho(sto jas smetam deka e GREAT DEAL,i ili Quaresma ili Menez...kako i da e i dvajcate se extra)
Ако му верував на goal.com досега Хунтелар имаше потпишано за Јувентус дури летото(така прочитав на goal.com!!Го гледате некаде Хунтелар во Јувентус??Можи уште не е стигнат, пешки да одиш од Амстердам до Торино тоа е долга релација!!:tapp:www.goal.com i www.tribalfootball.com се ништо повеќе од желби на навивачите и на Интер, и на Јувентус и на сите клубови

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Ако му верував на goal.com досега Хунтелар имаше потпишано за Јувентус дури летото(така прочитав на goal.com!!Го гледате некаде Хунтелар во Јувентус??Можи уште не е стигнат, пешки да одиш од Амстердам до Торино тоа е долга релација!!:tapp:www.goal.com i www.tribalfootball.com се ништо повеќе од желби на навивачите и на Интер, и на Јувентус и на сите клубови
Хехехе убав муабетоВ =)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
Јас пишав дека уште пред да биди објавено на гоал и сл. страинци имав предчуство некое дека така ке се случи,и еве сеа почнува да се шпекулира,што значи дека дрзеле(а бе на кое се пишува З како Заба:))претпоставките мои од пред некое време.

п.с
На милан ете му го Пато доста му е мислам:toe:

Член од
16 јануари 2008
Мислења
23
Поени од реакции
0
Maniche veke potpisa a toa so Sisoko e stvarno takticki napraeno zatoa so mozat lesno da go zemat Menez a maliot e top igrac i plus mozno e da go zemat Ronaldinho. Zasto i kako? Ronaldinho e zastitno lice na Nike a so Nike ima dogovor i Inter taka da ako veke si odi od Barca pogolemi se sansite da odi vo Inter nego vo Milan. Dobri vesti a?

Член од
16 јануари 2008
Мислења
23
Поени од реакции
0
Ne se potrebni nikakvi olesnitelni okolnosti za protiv Liverpool kako i da e ideme dalje. Nepisano pravilo e deka koga igraat italjanska i anglisa ekipa tradicijata e na strana na italjancite!

Не добри туку ТОП!!!:vozbud:
Tocno taka Toooppp! Zamisli si sreden red Stankovic, Cambiasso, Ronaldinho i plus eden ete neka bide po tvoj izbor zoso i ovie trojca se dovolni.

Dosta mu e Pato duri i premnogu mu e im, maliot im e kako crna ovca pomegu site tie dedovci so gi imaat u tim. Dobro so izdrzuvaat po dve poluvreminja.

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Saso_86 напиша:
Dosta mu e Pato duri i premnogu mu e im, maliot im e kako crna ovca pomegu site tie dedovci so gi imaat u tim. Dobro so izdrzuvaat po dve poluvreminja.
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.785
Може едно мислење против идејата Роналдињо во Интер? :))

Лично мислам дека фудбалер кој една сезона е фантастичен а две сезони е дупка не му е потребен на Интер. Згора на тоа со него доаѓа и статусот на мега-ѕвезда кој не го оправдува со игрите, односно со формата. Ова може да ја наруши хармонијата во тимот, а никој не може со сигурност да тврди кое лице на Роналдињо ќе го видиме на теренот. Ако веќе земаме плеј од средината на теренот, гласам за Диего без размислување. Ем се работи за супер играч, ем нема осцилации во формата, ем нема да биде поголема ѕвезда од другите во тимот.

Сепак е прерано да се зборува, ова е само најава и далеку е од нешто конкретно.

Член од
16 јануари 2008
Мислења
23
Поени од реакции
0
Pa ne sum li u pravo uste malce ke postavat rekord za tim so najvisoka starosna granica na igracite. Koga ke gi vidam na televizija i ko ke mi tekne kolku godini im imaat igracite mi se cini deka gleam nekoj tim od Saudiska Arabija so gi kupiva zvezdite koga veke im e na zalez karierata!

Abe muabetov ti e super ama ke go bide ako dojde toa e sigurno a da znes deka ima i mnogu propaganda u celata rabota. Znaes li kolku dresovi so negovo ime ke se prodadat?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.785
Saso_86 напиша:
Abe muabetov ti e super ama ke go bide ako dojde toa e sigurno a da znes deka ima i mnogu propaganda u celata rabota. Znaes li kolku dresovi so negovo ime ke se prodadat?
Знам дека ќе се продаваат дресови како алва, ама сети се дека Реал купуваше играчи за продавање дресови. Навистина направија пари ама со години беа катастрофа, едно време дури беа за потсмев. За ова ми беше и жал зошто Реал ми е омилен клуб во Шпанија и многу ги почитувам. Сакам да кажам, имињата и дресовите не играат, ни требаат фудбалери кои се квалитетни и подготвени во секое време. Не може да се тврди дека ќе го биде во Интер, тоа не го знае никој со сигурност. Знам само дека е во очајна форма, и никогаш не би земал фудбалер кој е во очајна форма да игра во екипата. Заборавив да го спомнам и неговото непрофесионално однесување во Барса. Човекот пропушти 80 тренинзи во годината. Еден фудбалер може да не се согласува со тренерот колку сака, ама мора да биде професионалец и да си ги исполнува обврските. Инаку ќе гледаме драми и во Интер...

А

Адриано

Гостин
Ај нека завршат уште овие 2 утакмици во купот и лигата и давам отчет на цела полусезона(како минатиот пат)!
А за Роналдињо=срање во боја
таман изградивме тимска игра со прецизни пасови насекаде низ теренот со дух во екипата што влече напред>најмалце што ни треба е Хорс Фејс со неговите цик цак финти да се пува на Сан Сиро.

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Може едно мислење против идејата Роналдињо во Интер? :))

Лично мислам дека фудбалер кој една сезона е фантастичен а две сезони е дупка не му е потребен на Интер. Згора на тоа со него доаѓа и статусот на мега-ѕвезда кој не го оправдува со игрите, односно со формата. Ова може да ја наруши хармонијата во тимот, а никој не може со сигурност да тврди кое лице на Роналдињо ќе го видиме на теренот. Ако веќе земаме плеј од средината на теренот, гласам за Диего без размислување. Ем се работи за супер играч, ем нема осцилации во формата, ем нема да биде поголема ѕвезда од другите во тимот.

Сепак е прерано да се зборува, ова е само најава и далеку е од нешто конкретно.

Da sosema si vo pravo.
Em podobar igra4, em neprajt problemi Diego, em pomalce pari, em ne e pogolema dzvezda od ostanatite igraci.
I + Milan neka go zemat Ronnaldinho zos ke ispadnet od Seria A (a i so ne vervam deka ke ojt vo loserski tim Ronnaldinho).:toe:

:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut::salut: :salut: do site naviva4i na

Член од
16 јануари 2008
Мислења
23
Поени од реакции
0
Abe ic ne se sekiraj. On u Barca taka se ponasa zasto Messi mu go zema mestoto na najgolema zvezda u timot i ja mislam deka taka prai zasto saka da si ide od Barca. Samo edno da znaes igraci kako nego ne se ragjaat sekoj den. Takvi kako nego se ragjaat ednas u 20 god. Ima neverojaten dribling sutira slobodni ko da ima radar u toa nogata a zamisli si kakvi visoki topki moze da mu dava na Ibrakadabra!

Da ama koga tim sto igra timski ne moze da odigra protiv golem klub povolno toa e zatoa sto nema poedinec koj ke istapi koj ke go resi natprevarot. Ne velam deka Inter nema dobri poedinci, se razbira deka ima ama nemoze Zlatko nonstop neso da izveduva.Zatoa treba eden takov igrac koga ke nemoze coek da se potpre na timska igra da ima eden koj ke ja probie odbranata i ke poentira. Toa sakav da go kazam.

Abe i Diego e super, zver e ja mnogu go postuvam ko igrac pomlad e cela kariera e pred nego toa ti e igrac na koj se gradi posle cela koncepcija na igra da treba da biram i jas bi go izbral Diego, ama toa nie so sea go diskutirame ne go interesira ni Morrati ni Mancini. Nivniot izbor bi bil Ronaldinho.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom