Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
ЦЦЦЦЦ УПМ СТАТИВА, ебати среката ебати, бурдисо со глава :(

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
WOW !!!

Без зборови ме остави Пеле ...

БРАВО !!

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Shit. Го пропуштив голот... Се баферираше цели 30 секунди. Stupid EuroSport.

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
Алоооо Манчини дегеен еденн вади го Суазо цела утакмица не мрдна бее.. топ и Балотели се повреди:nerv: :nerv: :nerv:

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
Честито , Мурињо ви е нов тренер , официјално !!

Од понеделник , стапува на работа !

Член од
23 април 2008
Мислења
457
Поени од реакции
4
Murinjooooo!!! edvaj ja cekam slednata sezona! koi li gluposti ke gi tropa!!
a inace mozam da se kladam deka pola dzvezdi od Celzi ke dojdat kaj vas za 1 godina. prv e drogba!
a za dresovite toj prviot e krs, 3 mi se najvise sviga!!

Член од
23 април 2008
Мислења
457
Поени од реакции
4
ajde ne se lutete!! i onaka roma nemase nisto osvoeno, bar na eden kup neka se raduva

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
ajde ne se lutete!! i onaka roma nemase nisto osvoeno, bar na eden kup neka se raduva
Седи сега... заслужено си го освои Рома купот, браво за нив. За разлика од нас тие играа за да победат и го сторија тоа.

Браво за Пеле, мило ми е. Би сакал да добива шанса почесто за да се усоврши како играч, но не ми се верува дека ќе ја добие. Како и да е одлична партија на португалецот и одличен гол.

2-1 Pele'
DOWNLOAD zSHARE

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Загубивме и причина повеќе за смена на Манчини.. гледајте ја добрата страна на ситуацијата.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
Седи сега... заслужено си го освои Рома купот, браво за нив. За разлика од нас тие играа за да победат и го сторија тоа.

Браво за Пеле, мило ми е. Би сакал да добива шанса почесто за да се усоврши како играч, но не ми се верува дека ќе ја добие. Како и да е одлична партија на португалецот и одличен гол.
Искрено , не дека типот го даде може и најдобриот гол за Интер сезонава и еден од најдобрите оваа сезона во Италија , Пеле пријатно ме изненадил , беше еден од најдобрите и најборбените на теренот по влегувањето , не изигра статично ( типично за деструктивци ) , имаше точни и прецизни пасови и потсетуваше на Виеира во своите најдобри денови , има иднина играчов само ме плаши фактот што Интер не е добар во вадењето на таленти , такви примери има многу , Муту , Адри , Мартинс , Силвестре , Пирло и тн и тн , дел од нив имаа падови во кариерата дел од нив по заминувањето од Интер станаа стандардни во новите тимови и едни од најдобрите ( Муту , Пирло ) .

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Оу Мај гад... Пееееелееееееее

Сега го гледам голот и е фантазија...

Не сум разочаран од поразот, зошто како што рече некој треба да ја гледаме светлата страна.... (Манчини папа)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom