Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Сликите ги најдов на друг форум, а за ова еве на италијански...

еве и една слика исечок од весник:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Димитар напиша:
Ќе ти најдам торент, после натпреварот... иако не е тоа тоа... кога ќе го знаеш резултатот...
Ако освоиме титула вреди да се гледа и снимка.. Ај ако можите ти или Јове пишете ми резултат кога ќе заврши.. да знам дали да пиам од среќа или од тага.. :)

А

Адриано

Гостин
Диме дај преведи ја не разбирам италијански:helou:

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.608
Toj zoltiot na Juventus e golmanski..

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Стартните состави. Балотели изгледа ќе игра крило според ова овде, значи Суазо сам во напад.
Многу среќа!!!!!!

Inter: 1 Toldo; 13 Maicon, 16 Burdisso, 26 Chivu, 6 Maxwell; 4 Zanetti; 45 Balotelli, 14 Vieira, 5 Stankovic, 31 Cesar; 29 Suazo.
Subs: 12 Julio Cesar, 11 Jimenez, 18 Crespo, 21 Solari, 28 Maniche, 30 Pelј, 40 Fatic.

Roma: 32 Doni; 77 Cassetti, 5 Mexes, 4 Juan, 22 Tonetto; 7 Pizarro, 8 Aquilani, 16 De Rossi; 20 Perrotta, 14 Giuly; 9 Vucinic.
Subs: 1 Curci, 2 Panucci, 3 Cicinho, 15 Antunes, 18 Esposito, 30 Mancini, 33 Brighi.

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
аЉЉЉо :) 5 до 9 е, уште нема пренос на Телеспорт, само ако не почне ке го најдам кој го напишал, тоа дека сигурно ке има пренос, и ке му пишам пп со некултурна содржина :pos2:

PS... FORZA INTER ! ! !

AA добро е почнааа :smir:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
На полувреме губиме 1:0. Голот го постигна Филип Мексес.

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
На полувреме губиме 1:0. Голот го постигна Филип Мексес.
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ како може играчот што највеке го мразам од Рома да го дае бе :nerv: :nerv:
2-0 губиме, благодарение на "прекрасната" игра и креативност на Интер и у напад и у одбрана......Доколку нешто не се смени, у СРЕДЕН РЕД за следна сезона, навикнете се на вакви резултати......

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Искрено не сум нешто запален по Купот, никогаш не сум бил. Така да, со самото тоа што Манчини ги оставил ѕвездите да се одмарат кажува дека ни Морати не го форсира толку и ова ’’титула’’ да ја земиме.
@ТонИнтер, зошто држиш анти Интер аватар?:)

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Искрено не сум нешто запален по Купот, никогаш не сум бил. Така да, со самото тоа што Манчини ги оставил ѕвездите да се одмарат кажува дека ни Морати не го форсира толку и ова ’’титула’’ да ја земиме.
@ТонИнтер, зошто држиш анти Интер аватар?:)
Човек, for the love of God, каде гледаш анти-Интер тука? :|
Супер Марио е на сликата... Does that ring any bells? :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Супер Марио па!!! МАрио Балеотели, не тој да ја убие печурката ТАА станува поголема и го брка нашиот нигер! К’мон дууд!

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААа каков ГОЛЛЛ на ПЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ офофофофофофоофофофофоф

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.965
Поени од реакции
45.235
OMG што беше ова , торпедо , бомба , ме интересира брзината на топката во оваа ситуација , дефинитивно најдобар гол на Интер сезонава , Пеле , uфф у какво створење може да прерасне типов .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom