Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
С

Спенсер

Гостин
Манчини тврди дека ќе биде новиот тренер на Челзи без разлика што ќе се случи во финалето на ЛШ.... О је!
ЈЕССС;, дааааааааааааааааа,дааааа ова е права одлука,уфф конечно, после сите шпекулации оваа е крајот изгледа,позз

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
ЈЕССС;, дааааааааааааааааа,дааааа ова е права одлука,уфф конечно, после сите шпекулации оваа е крајот изгледа,позз
Прекрасно, ајде сега да го видиме сењор Морати шо ќе напрај со ветувањава, дали ќе не израдува летово кеф да ни биди, или пак ќе земи Ибрахимовиќ ќе го продај за да падниме психички :)
Само не сакам и в година да се тешиме со еден пријател шо прејџе ми пиша: Non mollare mai.
Дотогаш не знаев шо значи, ама ете ми кажа дека значело: Никогаш не се отажувај, и искрено без разлика на шо, клубов пак омилен ми е, и за мене најјаки ќе си бидат. FORZA INTER.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Сеуште не е се завршено.. ни предстои и финалето во купот.
Толдо, Бурдисо, Ривас, Пеле, Хименез, Фиго, Маниче, Солари, Креспо, Суазо и уште неколку од примавера и повторно ќе имаме посилен тим од Рома!
Треба да очекуваме во стартниот состав да добијат предност овие играчи кои ги набројав..

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Сеуште не е се завршено.. ни предстои и финалето во купот.
Толдо, Бурдисо, Ривас, Пеле, Хименез, Фиго, Маниче, Солари, Креспо, Суазо и уште неколку од примавера и повторно ќе имаме посилен тим од Рома!
Треба да очекуваме во стартниот состав да добијат предност овие играчи кои ги набројав..
А Фиго не ли е повреден јас мислам дека е повреден ианку како што кажа Морати деца :pos: Фиго на дете ли му личе:pos: па и Креспо и Солари се се тоа играчи на 30 години инаку ние си зедовме Тиуличка а Де роси и компанија нека јадат гомна по медиуми колку што сакат.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Победите од 3:0 и 0:2 ги посветувам на Аце кој беше еден од најголемите навивачи на Интер кои ги познавав. Се надевам оваа година Интер ќе освои титула во Лига на шампиони... Само ми е жал што никогаш нема да може да отидеме заедно на Џузепе Меаца... :(

Почивај во мир другарче :(
Не ја освоивме титулата во ЛШ но, Скудетото е наше. Знам дека и ти помогна...

Интериста засекогаш
INTER Campione D'Italia

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
А Фиго не ли е повреден јас мислам дека е повреден ианку како што кажа Морати деца :pos: Фиго на дете ли му личе:pos: па и Креспо и Солари се се тоа играчи на 30 години инаку ние си зедовме Тиуличка а Де роси и компанија нека јадат гомна по медиуми колку што сакат.
Пред натпреварот со Парма, Ибра и Фиго се вратија на целосен тренинг.
Најверојатно и Киву се враќа за финалето со Рома..
Но како што рече Морати доволни се и децата да ги пуштиме, секако со поддршка на дедовците (Толдо, Фиго, Солари, Креспо...)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Официјално.

Честитки до сите навивачи на Интер со неколку интер-факти.

*Девет од дест навивачи на Интер, после својата 30 година почнуваат да ја губат својата коса. Десет од десет навивачи после својата 35 година го имаат имиџот на Колина.

*Просечен брак на Росонер и Бјанконер трае 15-25 години. Во просек се остава наследство од 3 принови од кои најмалку две се машки. Кај росонерите се викаат Паоло или Рикардо. Кај бјанконерите најчесто е тоа Алекс или Џанлуиџи. Интерашите најчесто се степски волци кога станува збор за бракот. Сепак ако не се оженети со некоја жена, тие се доживотно верени со нивната најголема љубов, Интернационале.

*Едно скудето прославено како Интераш, вреди како 10 освоени скудета на Јувентус.

*Просечниот век на еден Миланез е 90 години, од друга страна пак просечниот век на неговиот комшија од Милано, но Интераш... е 40 години.

*Да се биде фан на Милан или Јувентус е супер. Да се биде фан на Интер е едноставно... бесценето.

C'е solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'е solo l'Inter, per me, per me
C'и solo l'Inter, c'е solo l'Inter,

c'е solo l'Inter, per me
C'е solo l'Inter per me
C'е solo l'Inter per me!!!
ВЕ молам не бришете го постот... за да не стигнете треба уште десет години.Од вистина не се бега. Ви честитав за титулата еве пак ЧЕСТИТО али 15 за 27 се премалку ПОзз

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Интересно е кога и во лошото најдуваат нешто добро... Ако ако, оптимисти: Non mollare mai

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
ВЕ молам не бришете го постот... за да не стигнете треба уште десет години.Од вистина не се бега. Ви честитав за титулата еве пак ЧЕСТИТО али 15 за 27 се премалку ПОзз
Од вистина не се бега.. докажавте на каков начин освојувате скудета, докажавте дека сте најкорумпиран клуб во Италија, го уништивте Италијанскиот фудбал. Ова е вистината!

Сега ги видов сликите на inter.it.. многу интересни сличиња :)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308

16

Инаку во врска со постот... моја препорака е да го читаш секое утро кога ќе се разбудиш и секоја вечер пред легнување. Ете така а еве ти и поздрав.:cveke

Ајде сеа нешто корисно, сериозно и нешто што треба да се промени ако сакаме работите да продолжат во позитивна насока. Сугурен сум дека слушнавте за најавите за заминување на Маикон и Максвел ако не добијат покачување. Си мислев хм, колку само се алчни... се додека не го видов ова. Ви го претставувам платниот список на Интер.

Маикон, Максвел и Пеле како и Ривас заслужуваат награди.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Зошто покачување? Занети зема 3... Максвел 2... ако Максвел добие 3... колку треба Занети?

Маикон... заслужи. Исто и Ривас.

Вака стојат работите...
Адриано или да се врати... или да се продаде. Вака Интер џабе дава толку пари за него. - 5
Виеира = премногу, но договор е договор. Вреди да остане во тимот.
Фиго аут, - 3,5
Станкович = аут, - 3,5
Креспо = аут, - 3,5
Солари????? = аут - 3,5
Цезар????? = аут - 1,5

Сега Интер троши 68 милиони на плати на овие играчи.
Само овие кои ги пишав 21.5. Со тие 21,5...може да плати многу многу добри фудбалери...

Ајде Морати, изненади не... 100 години е еднаш :)

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Ova se igracite koj ne gi posakuvam za narednata sezona. PRV sto ne mi se svigase i ovaa e Dakur imame dvajca kvalitetni igraci od defanzivata vo sredniot red, Kambiaso i Vieira a i zaneti cesto ja igra taa pozicija.

Vtor e Cezar, deckoto ne e za vo Inter, slobodno moze da se odi, istot vazi i za Solari, potrebni ni se mladi igraci za krilnite pozicii,

Jas bi se oslobodil i od Samuel, imame nekolku kvalitetni igraci za centralnata pozicija vo defanzivata.

Krespo isto taka e preskap za da sedi na klupa a Adri navistina zasluzuva sansa.

Burdiso odamna go merkam za kloca vo gazot i moze da go iskoristime za trampa so nekoi tim na kogo mu fali defanzivec

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169

16

Инаку во врска со постот... моја препорака е да го читаш секое утро кога ќе се разбудиш и секоја вечер пред легнување. Ете така а еве ти и поздрав.:cveke

Ајде сеа нешто корисно, сериозно и нешто што треба да се промени ако сакаме работите да продолжат во позитивна насока. Сугурен сум дека слушнавте за најавите за заминување на Маикон и Максвел ако не добијат покачување. Си мислев хм, колку само се алчни... се додека не го видов ова. Ви го претставувам платниот список на Интер.

Маикон, Максвел и Пеле како и Ривас заслужуваат награди.
Мислам дека Ибра потпиша нов договор вреден 6 милиони евра.
Маикон, Максвел, Цезар, Пеле, Ривас, Занети треба да добијат покачување. За разлика од најголем број од нивните соиграчи, земаат помалку а вредат многу повеќе.
НИ треба добра клупа но сепак играчи како Солари, Адриано, Суазо, Фиго, Креспо кои само земаат плата а не се воопшто корисни нема потреба да седат во тимот.
Пример на Адриано и Суазо може да се профитира некое милионче плус а не само да се влегува во загуба.
Но мислам дека овие пари се најмал проблем на тимот.. Сега треба да се земат неколку нови засилувања и во година одиме на тројна круна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom