Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

musinka

FC Inter
Член од
23 ноември 2007
Мислења
246
Поени од реакции
1
БРАВОС ЗА ИНТЕР И ОВАА
ГОДИНА ЌЕ БИДАТ НАЈДОБРИ
ВО ИТАЛИА.
А МОЖДА И НА СВЕТСКО.
:eek:lee:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
На Светско? :S
Зависи со кој ќе се падниме, ако сме во група со Бразил или Аргентина... тешко ќе биди.

:S

Член од
21 мај 2006
Мислења
428
Поени од реакции
6
На Светско? :S
Зависи со кој ќе се падниме, ако сме во група со Бразил или Аргентина... тешко ќе биди.

:S
На Светското клупско првенство, како победници во Лигата на шампиони:smir:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Оваа година дуде... сфаќам јас.
Оваа година во клубско играат Милан. ;)

Него интересна е ситуацијата.
Денеска со ремито од 1-1 Коринтианс не успеа да обезбедИ опстанок во првата бразилеао лига. Иако овој е еден од најпопуларните и најдобри 3 тимови во последниве 5 години, сепак си дозволија да испаднат. Е сеа во Коринтианс има еден дијамант, се вика Лулиња, Интер цела година го скаутира но не се осмели да пушти официјална понуда.

Пред две недели му го продолжија договорот на Лулиња и ја зголемија клаузулата за негово раскинување од 4, на 70 милиони евра. Сличен играч е на Роналдињо, но мене повеќе ме потсеќа на Недвед. Сега кога се испаднати Коринтианс би требало да пробаме да го земеме некако, сигурно има некоја друга клаузула со која може да се купи за далеку помалку пари, па макар и на позајмица да го земиме. Дечкото е создаден за во Интер.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Оваа година дуде... сфаќам јас.
Оваа година во клубско играат Милан. ;)

Него интересна е ситуацијата.
Денеска со ремито од 1-1 Коринтианс не успеа да обезбеде опстанок во првата бразилеао лига. Иако овој е еден од најпопуларните и најдобри 3 тимови во последниве 5 години, сепак си дозволија да испаднат. Е сеа во Коринтианс има еден дијамант, се вика Лулиња, Интер цела година го скаутира но не се осмели да пушти официјална понуда.

Пред две недели му го продолжија договорот на Лулиња и ја зголемија клаузулата за негово раскинување од 4, на 70 милиони евра. Сличен играч е на Роналдињо, но мене повеќе ме потсеќа на Недвед. Сега кога се испаднати Коринтианс би требало да пробаме да го земеме некако, сигурно има некоја друга клаузула со која може да се купи за далеку помалку пари, па макар и на позајмица да го земиме. Дечкото е создаден за во Интер.
Прати му меил на Морати нека види шо можи да направи.. :)

Абе на Толдо му е роденден денес..
Среќен 36ти роденден!
The Italian goalkeeper, born on 2 December 1971 in Padua..

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Со победата денес мислам дека најдобро се покажа дека титулата нема да ни избега оваа година сигурно.

А

Адриано

Гостин
Со победата денес мислам дека најдобро се покажа дека титулата нема да ни избега оваа година сигурно.
Додека не ти влезе не си ебан ја така знам,Додека не го видам Занети како го дига трофејот не давам заклучоци а дотогаш ке се надевам и ке ги поддржувам!:salut:

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Шевченко од јануари во Интер

Англискиот таблиод "Њуз оф д'ворлд" вчера објави сензационална вест дека Челзи има намера да го продаде украинскиот напаѓач Андриј Шевченко и дека негова следна станица најверојатно ќе биде актуелниот шампион на Серија "А", Интер. Според истиот извор, раководството на клубот од Стемфорд Бриџ сигурно ќе се ослободи од Шевченко во јануарскиот преоден рок, а сумата за која тој би бил продаден изнесува 18 милиони евра. Тоа значи дека загубата што Челзи ќе ја има во последните 18 месеци само заради украинскиот ас изнесува околу 27 милиони евра.

Менаџерот на Челзи, Аврам Грант, неодамна изјави дека Шева никогаш нема да биде прв избор во стартниот состав, а сопственикот на клубот, Роман Абрамович, веднаш дал дозвола за негова продажба во јануари. Украинецот имаше проблеми и со Хозе Мурињо и токму тој беше една од причините што португалскиот стручњак и Абрамович имаа несогласувања и тие резултираа со отказ за претходниот менаџер на клубот на средината од септември.

Интер во моментов е најсериозен кандидат за ангажман на Шевченко иако од втор план ситуацијата ја набљудува и Јувентус.

Леле "ќе го земете":pos2: :pos2: :pos2:
Ова е најглупата шпеклуација што ја имам слушнато.

А

Адриано

Гостин
шо ти е тебе ке го земеме арно малце напаѓачи имаме уште клошарот ни фали:nenene:

Член од
21 мај 2006
Мислења
428
Поени од реакции
6
Ево шо мислит нашата гордост за тимот на Интер (ме мрзеше да преведвам)

Pandev: Inter Are The Strongest In Europe

Lazio star Goran Pandev has labelled Inter as the strongest team in Europe and confesses that his side face a difficult match on Wednesday.

The Biancocelesti travel to San Siro to play their re-scheduled week 12 match, which was postponed due to the tragic death of Gabriele Sandri.

While Lazio have made a disastrous start to the season, and are languishing in 15th position, Inter are flying high at the top of Serie A and are still to be beaten in the league this term.

“Inter are a strong team, the strongest in Europe,” Pandev declared.

“They play very well and we await a very difficult match. However we want to break out from this horrible period.”

Pandev is actually a former Inter player, and they were his first Italian club when he arrived from Macedonia as an 18-year-old.

After loan spells at Spezia and Ancona, Pandev finally made a permanent move to Lazio in 2004 in the same deal which saw Dejan Stankovic move to Inter.

“I remember very well my first year at Inter,” said Pandev.

“With the Primavera I won the championship and the Viareggio tournament.

“Then I moved away but it was better like this as at Lazio I succeeded in demonstrating my true value.”

Pandev is one of the hottest properties currently in circulation and is particularly admired by German giants Bayern Munich, who are being tipped to make a move for him either in January or the summer.

(goal.com)

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
abe samo messi ni treba a pred malku citav: deka messi mu se zablagodaril na morati sto go bara i deka na negovoto srce e samo barca...

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Подолг период не бев на интернет, па не можев да пишам...

Победите од 3:0 и 0:2 ги посветувам на Аце кој беше еден од најголемите навивачи на Интер кои ги познавав. Се надевам оваа година Интер ќе освои титула во Лига на шампиони... Само ми е жал што никогаш нема да може да отидеме заедно на Џузепе Меаца... :(

Почивај во мир другарче :(

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Најбољи сме бе...кој ни може нешто! ! !
Него што е со ова харчестер на кајгана?
Малце офтопик

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
INTER FORZA najpoke gi sakam ali bi sakal Mourinjo da bidi trener i da go zemat D.Villa od Valensija

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom