Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Кај Нино на гости. :)
Не, шала на страна, нема некое добро место во Скопје каде што нудат такви услуги. Треба некој Интерист дома да го нападнеме! :pos:

Член од
2 март 2008
Мислења
240
Поени од реакции
4
јас предлагам да идеме кај чекич :pos2:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Не, шала на страна, нема некое добро место во Скопје каде што нудат такви услуги. Треба некој Интерист дома да го нападнеме! :pos:
добра идеја ајде негде да се организираме иако идејава ти е добра со интерист да нападнеме пошо тешко кој кафич/паб ке не иг трпи испадите

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Го средил баксузот :pos:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
ЈА СПАСИ СЕЗОНАТА, МОЈОТ ХЕРОЈ!!! :back:

А

Адриано

Гостин
Кај нино ама да не ја загубиме титулата па да ги собирам џамовите од земја:pos:
Иначе ја сум на свадба у штип ако се отрезнам до недела у 15 ке глеам футбал ако не ке ми давате слики од титулата!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Luis Figo was back in full training for the first time since injuring his calf in the first leg of Inter's cup semi-final against Lazio.

Е ај сега нека речи некој дека ова е само случајност! :)

Чекич

Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
ебате мачката ебате !!!! она на фиго баксуз ке му биде

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Куро ќе ни јадат! Во година пак ќе бидиме први, здравје боже атакуваме и на лига на шампиони.. Ајде можи и финале Интер - Милан во лига на шампиони ќе гледаме.. ако освоите 4то место :kesa:

Чекич

Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
ти кажав и у фан клуб рома и сега ке ти кажам зш да ги казнат бе торко .... затоа што оделото на мајкон му било тесно на рамениците ... теши се дека пак ке ве бутнат со сила во лига на шампиони ко лани :tapp:

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
jas go procitav tekstot za povrzanost so mafijata uste sabajle i ne mu obrniv vnimanie posto znam deka e uste edna glupost na mediumite za da ni ja namalat koncentracijata vo presret na najvazniot natprevar vo sezonata.

I da ima povrzanost so tipot toj e mafijas ni sreduval za odela koli i drugi gluposti, najbitnoto e sto ne sme mestele natprevariiiiiiiii kako nekoj.

Sega otkako nemaat pomos od sudiite nemozat i cetvrto mesto da osvojat, da ne bese ovoj debilot mancini ke imavme i dve tituli vo Ligata na Sampionite ama sega mozeme da ostaneme i bez tretoto skudeto.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom