Il Fenomeno
non mollare mai
- Член од
- 14 март 2007
- Мислења
- 3.226
- Поени од реакции
- 707
Абе Ибра е тежок материјалис и занос кај него е кој повеќе пари му даде за него ќе игра не е тој како Занети,Кордоба приврзани за клубот и никогаш не зборат за пари.
Се сеќавам кога Адриано беше во топ форма имаше понуди од Челзи и Барселона секогаш велеше дека ке остане во Интер а му нудеа дупло поголема плата.
Денес Адриано изјави дека со душа чека да се врати во Интер и да игра со Балотели и Ибра но не знам орелот Манчони дали ке биде срекен со тоа да се надеваме дека ке си оди идиотот Манчини.
А за следната година би сакал овој да ни биде нападот(а знам дека нема шанси)
Балотели,Адриано,Ибра,Аквафреска.
Креспо ми е омилен но тој не е за на клупа сигурен сум дека каде и да оди ке даде над 15 гола.
Се сеќавам кога Адриано беше во топ форма имаше понуди од Челзи и Барселона секогаш велеше дека ке остане во Интер а му нудеа дупло поголема плата.
Денес Адриано изјави дека со душа чека да се врати во Интер и да игра со Балотели и Ибра но не знам орелот Манчони дали ке биде срекен со тоа да се надеваме дека ке си оди идиотот Манчини.
А за следната година би сакал овој да ни биде нападот(а знам дека нема шанси)
Балотели,Адриано,Ибра,Аквафреска.
Креспо ми е омилен но тој не е за на клупа сигурен сум дека каде и да оди ке даде над 15 гола.