Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
С

Спенсер

Гостин
ај честито нека ни е, ако не победевме ке беше густо,сега пак 4 бода разлика,позз

А

Адриано

Гостин
Не заборавај и Станковиќ да го ставиш во пакетот!!!!!!
Ако Станковиќ заслужува да си оди според тебе половина тим треба да си оди!
Ако Станковиќ не покажал дека вреди и дека е вљубен во Интер незнам кој покажал,може не оваа сезона ама следната Станковиќ сигурно ке се покаже во вистинското светло!!

Член од
21 мај 2006
Мислења
428
Поени од реакции
6
Ако Станковиќ не покажал дека вреди и дека е вљубен во Интер незнам кој покажал,може не оваа сезона ама следната Станковиќ сигурно ке се покаже во вистинското светло!!
:aplauz::aplauz::aplauz:
Станковиќ и Занети се најголемите борци во Интер!!! СЕКОЈА ИМ ЧЕСТ!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.045
Поени од реакции
1.169
Ако чекаме еден играч да се врати во форма цела сезона свршивме работа.. па на Адриано да му дадеше и дел од ова време кое му го дава на Станкович сега Адриано сигурно ќе беше во некоја супер форма.
Интер е тим кој има многу силна клупа која ја чека својата шанса.. па денес требаше да добие шанса некој од клупата, пример Хименез.
Станкович доби шанса од првата минута и не ја искористи, па требаше барем во вториот дел да биди заменет со Хименез. Па може да добива шанса во некој друг натпревар некогаш и како стартер но засега би било подобро како замена. Сега е најважниот дел од сезоната за Интер и еден кикс може многу скапо да не чини.

А

Адриано

Гостин
Не ме сфати!
И јас се согласувам дека моментално Станковиќ е во слаба форма и дека не заслужува 90 минути доверба,ама не се согласувам да си замине ако не друго првите 10 кола он ја држеше играта на средина со Камбиасо!!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.045
Поени од реакции
1.169
Не ме сфати!
И јас се согласувам дека моментално Станковиќ е во слаба форма и дека не заслужува 90 минути доверба,ама не се согласувам да си замине ако не друго првите 10 кола он ја држеше играта на средина со Камбиасо!!
Те сватив но ти не ме свати.. не реков дека Станкович треба да си замини. Треба да добијат шанса други фудбалери кои се моментално во подобра форма и кои можат да придонесат повеќе за тимот.
Па и шо ако замини Станкович.. Не е незаменлив..

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
браво момци тактичко многу добро изигра интер заслужено си тепаа аталанта ништо не покажа поздрав

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
браво момци тактичко многу добро изигра интер заслужено си тепаа аталанта ништо не покажа поздрав
благодарам , благодарам .

кој е следејчи фиорентина или прво со лацио играме во куп ?

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
а и станкович не треба да си иде дефинитивно многу сестран играч е јебига не е у форма али ќе се врати го поштувам добар играч е и ова е првпат да биде у слаба форма секогаш бил квалитетен

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.754
благодарам , благодарам .

кој е следејчи фиорентина или прво со лацио играме во куп ?

Sunday, April 13 2008, 20:30
Serie A
Inter v Fiorentina

Wednesday, April 16 2008, 20:45
Coppa Italia
Inter v Lazio

Sunday, April 20 2008, 20:30
Serie A
Torino v Inter

Sunday, April 27 2008, 15:00
Serie A
Inter v Cagliari

Sunday, May 4 2008, 15:00
Serie A
AC Milan v Inter

Wednesday, May 7 2008, 20:30
Coppa Italia
Lazio v Inter

Sunday, May 11 2008, 15:00
Serie A
Inter v Siena

Sunday, May 18 2008, 15:00
Serie A
Parma v Inter

Чекич

Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Sunday, April 13 2008, 20:30
Serie A
Inter v Fiorentina

Wednesday, April 16 2008, 20:45
Coppa Italia
Inter v Lazio

Sunday, April 20 2008, 20:30
Serie A
Torino v Inter

Sunday, April 27 2008, 15:00
Serie A
Inter v Cagliari

Sunday, May 4 2008, 15:00
Serie A
AC Milan v Inter

Wednesday, May 7 2008, 20:30
Coppa Italia
Lazio v Inter

Sunday, May 11 2008, 15:00
Serie A
Inter v Siena

Sunday, May 18 2008, 15:00
Serie A
Parma v Inter
денк ју , ајде да се искористи премореноста на фиорентина и да се задржи / зголеми предноста што ја имаме

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Конечно нешто што личи на игра на средниот ред. Ова беше меѓу понезгодните гостувања така да добро е што се извади максимум и што Супер Марио го даде својот прв гол.:)

Чекич

Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Конечно нешто што личи на игра на средниот ред. Ова беше меѓу понезгодните гостувања така да добро е што се извади максимум и што Супер Марио го даде својот прв гол.:)
абе тоа тие повеќето играчи се одморени , добија на кондиција бидејќи повеќето беа повредени во нападот го имавме желниот за докажување балотели , а да и одбранбен играч не играше среден ред

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.045
Поени од реакции
1.169
Еден од ретките натпревари сезонава кој го добивме на тактички план. Играта на Интер одлично поставена, немаше простор за противникот и на крај рутинирана победа. Манчини треба да добие висока оцена за овој натпревар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom