Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2008
Мислења
240
Поени од реакции
4
Еден од ретките натпревари сезонава кој го добивме на тактички план. Играта на Интер одлично поставена, немаше простор за противникот и на крај рутинирана победа. Манчини треба да добие висока оцена за овој натпревар.
taka e konecno da smeni taktika ne znam kako mu teknalo no toa e dobro za inter a posebno mi se dopadna igrata na balotelli

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
мене најмногу ме радува играта на Ил Капитано. човекот веќе трета сезона нема пад во форма, наместо тоа игра се подобро и подобро. алал да му е, секоја чест.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
мене најмногу ме радува играта на Ил Капитано. човекот веќе трета сезона нема пад во форма, наместо тоа игра се подобро и подобро. алал да му е, секоја чест.

Човекот никогаш немал пад во форма

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.045
Поени од реакции
1.169
taka e konecno da smeni taktika ne znam kako mu teknalo no toa e dobro za inter a posebno mi se dopadna igrata na balotelli
Да да.. супер партија на Балотели.. Иако не играше на баш природна позиција за него одигра одлично. Треба да му се дава повеќе шанса. Се покажа многу повеќе од Суазо и Креспо. Би сакал да ги видам како ќе функционираат со Ибра во нападот. А и со Круз во тоа што го видов од натпреварот со Аталанта се одличен тандем..

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Интеристи, дали можи да упатиме еден поздрав до Манчини?

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Ок, пошо нема реакција... јас сам да пуштам поздрав до Милано.
Ќе го средам после постот, да не биди двоен али моментално, идеата ми е малце страв да влеам.

п.с.
Следниот материјал не е за луѓе со слабо срце.
Следниот материјал не содржи масти. 100% природно. :pos:
Следниот материјал со десната прави чуда а со левата убива...
Затворете прозорци, заклучете врати.
Доаѓа.

Се комбинира со

Ciao tutti. :)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
аууууууу ова на фан клуб јубе да го пуштеше пола има да се откажат од навивање ... !!!

Член од
2 март 2008
Мислења
240
Поени од реакции
4
хаха чабе тие повеќе не навиваат од кога амари двапати им го ******.

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
Човекот никогаш немал пад во форма
добро ај да се изразам со други зборови. не беше толку експониран пред да го прекомандуваат во средина. :wink:

С

Спенсер

Гостин
ех со сакам да се врати Адри у ИНТЕР и пак да прај парче као пред 2-3 сезони, има ли некој поточни информации кога Адри се вракја у ИНТЕР, ако воопшто се врати??позз

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Адри веќе има некои фрустрации према Интер...не знам како би се одразиле тие на евентуалното негово повторно заигрување во Интер...боље да се шитне и да му се извади некој денар :pos:

С

Спенсер

Гостин
Адри веќе има некои фрустрации према Интер...не знам како би се одразиле тие на евентуалното негово повторно заигрување во Интер...боље да се шитне и да му се извади некој денар :pos:
а кој ке го купи па сега??тоа е прасанјето, у ваква форма тешко.....

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Да им го даеме на милан,секад они срањето после нас го зимале. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom