С
Спенсер
Гостин
ај честито нека ни е, ако не победевме ке беше густо,сега пак 4 бода разлика,позз
Ако Станковиќ заслужува да си оди според тебе половина тим треба да си оди!Не заборавај и Станковиќ да го ставиш во пакетот!!!!!!
Ако Станковиќ заслужува да си оди според тебе половина тим треба да си оди!
Ако Станковиќ не покажал дека вреди и дека е вљубен во Интер незнам кој покажал,може не оваа сезона ама следната Станковиќ сигурно ке се покаже во вистинското светло!!
Ако чекаме еден играч да се врати во форма цела сезона свршивме работа.. па на Адриано да му дадеше и дел од ова време кое му го дава на Станкович сега Адриано сигурно ќе беше во некоја супер форма.Ако Станковиќ заслужува да си оди според тебе половина тим треба да си оди!
Ако Станковиќ не покажал дека вреди и дека е вљубен во Интер незнам кој покажал,може не оваа сезона ама следната Станковиќ сигурно ке се покаже во вистинското светло!!
Те сватив но ти не ме свати.. не реков дека Станкович треба да си замини. Треба да добијат шанса други фудбалери кои се моментално во подобра форма и кои можат да придонесат повеќе за тимот.Не ме сфати!
И јас се согласувам дека моментално Станковиќ е во слаба форма и дека не заслужува 90 минути доверба,ама не се согласувам да си замине ако не друго првите 10 кола он ја држеше играта на средина со Камбиасо!!
благодарам , благодарам .браво момци тактичко многу добро изигра интер заслужено си тепаа аталанта ништо не покажа поздрав
благодарам , благодарам .
кој е следејчи фиорентина или прво со лацио играме во куп ?
денк ју , ајде да се искористи премореноста на фиорентина и да се задржи / зголеми предноста што ја имамеSunday, April 13 2008, 20:30
Serie A
Inter v Fiorentina
Wednesday, April 16 2008, 20:45
Coppa Italia
Inter v Lazio
Sunday, April 20 2008, 20:30
Serie A
Torino v Inter
Sunday, April 27 2008, 15:00
Serie A
Inter v Cagliari
Sunday, May 4 2008, 15:00
Serie A
AC Milan v Inter
Wednesday, May 7 2008, 20:30
Coppa Italia
Lazio v Inter
Sunday, May 11 2008, 15:00
Serie A
Inter v Siena
Sunday, May 18 2008, 15:00
Serie A
Parma v Inter
абе тоа тие повеќето играчи се одморени , добија на кондиција бидејќи повеќето беа повредени во нападот го имавме желниот за докажување балотели , а да и одбранбен играч не играше среден редКонечно нешто што личи на игра на средниот ред. Ова беше меѓу понезгодните гостувања така да добро е што се извади максимум и што Супер Марио го даде својот прв гол.
Еден од ретките натпревари сезонава кој го добивме на тактички план. Играта на Интер одлично поставена, немаше простор за противникот и на крај рутинирана победа. Манчини треба да добие висока оцена за овој натпревар.Конечно нешто што личи на игра на средниот ред. Ова беше меѓу понезгодните гостувања така да добро е што се извади максимум и што Супер Марио го даде својот прв гол.