Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
А

Адриано

Гостин
Подолг период не бев на интернет, па не можев да пишам...

Победите од 3:0 и 0:2 ги посветувам на Аце кој беше еден од најголемите навивачи на Интер кои ги познавав. Се надевам оваа година Интер ќе освои титула во Лига на шампиони... Само ми е жал што никогаш нема да може да отидеме заедно на Џузепе Меаца... :(

Почивај во мир другарче :(
Димитар кое е другарчево "Аце" шо е работава дали досега бил на форумов инаку прими соочуство од сите Интер фанови овдека навистина жалосно што изгубивме навивач.:nesum:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Toj bese golem navivac na Inter no toa sto se sluci se sluci toe.
Neka po4iva vo mir :(

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Димитар кое е другарчево "Аце" шо е работава дали досега бил на форумов инаку прими соочуство од сите Интер фанови овдека навистина жалосно што изгубивме навивач.:nesum:
ПРИМИ СОЧУСТВО И ОД МЕНЕ! само кажи ни кој бил? ОК?

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Некој да ми каже кога е миланското дерби?

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Некој да ми каже кога е миланското дерби?
Мислам дека е последна или претпоследна во декември.
(ама незнам дали го зафаќа периодот кога милан учествува на светското првенство) ако некој знај за ова нека кажи.
Инаку точен распоред на утакмици имаш на www.lega-calcio.it и за презакажани незакажани, кој во колку саатот игра сабота или недела и слично.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Недела 23 Декември, 15:00 часот. Џузепе Меаца, Интер - Милан.

Денес.
Станкович го откажа настапот на натпреварот поради мала повреда. На негово место Пелеееее... со Пеле во тимот не можеме да изгубиме. :S

Очекувам уште еден добар настап од Хименез, нека ја одржува својата форма, нека игра вака добро секоја утакмица... голови, асистенции. Па за две недели Манчини пак ќе го пресели на клупа. Мислам тоа е навика на Манчини и така...

Еве можни формации:

INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Materazzi, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Pelи; Jimenez; Cruz, Ibrahimovic.

LAZIO (4-3-1-2): Ballotta; De Silvestri, Scaloni, Cribari, Zauri; Mudingayi, Ledesma, Firmani; Mauri; Pandev, Rocchi.

Очекувам добра игра од Пандев, секогаш игра добро против големи клубови, а фактот што токму Интер го доведе во Италија, но не му даде целосна подршка ќе биди мотив плус за Горан, да се докажи пред Морати и раководството.

Како и да е, одиме на победа.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ај нека даде ПАндев гол ама сепак ние да победиме :)

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
вечер ќе биде рутинирана победа над лацио..а лацио може да поведе со гол на гоки и после да се слуци она очекуваното т.е победа на интер со 2-1 или 3-1 :vozbud:

А

Адриано

Гостин
премногу сме моќнииииииииииииииииииииииииии
Никој не ни е рамен има сите да ги газиме пред нас!

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Поздрав до Игор од Телма. :)

Нe чита бе, цел пост мој го кажа. :pos:

Со ослабен состав, со пола првотимци.
Па уште кога ќе се вратат повредените.
Рутинирана победа за Интер. Мелиме, мелиме и мелиме...

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Мислев дека Лацио ќе даде поголем отпор ама тоа е премногу е силен Интер годинава за италијанско првенство.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom