Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Последно што читав така како новост поврзано за играчите на Интер е Кварезма пишува дека Зенит бил многу загреана да го купе португалецот од Интер а овој па изјавува дека сака да остане интернационалец не се враќа во Португалија но не и во Италија тоа само ги подгрева шпекулациите дека можеме да зееме добра пара за него летово Русиве ако имаат светска криза испод 20 милиони не го даваме :salut:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Следната сезона, Марио ке го носи бројот 9, ке имаме нова ’’десетка’’, нова ’’седумка’’, еден докажан дефанзивец, и тројца од примавера. Дали некој знае за Андреоли, дали уште ни е 50-50, или сега е само играч на (а)Рома?

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Изгледа ќе добиеме нов Златко во тимот, напаѓачот на Твенте, Марко Арнаутович

Ако дојде и овој заедно со Милито, ќе имаме тројца напаѓачи над 190 цм. Ќе треба да играме класичен Англиску фудбал. Дегажман на Цесар, Милито со глава до Марко овој до Ибра и Златко ја кине мрежата со шут од 16 метри (опасен филм)

Член од
23 февруари 2009
Мислења
166
Поени од реакции
5
Изгледа ќе добиеме нов Златко во тимот, напаѓачот на Твенте, Марко Арнаутович

Ако дојде и овој заедно со Милито, ќе имаме тројца напаѓачи над 190 цм. Ќе треба да играме класичен Англиску фудбал. Дегажман на Цесар, Милито со глава до Марко овој до Ибра и Златко ја кине мрежата со шут од 16 метри (опасен филм)

Ja kolku sto go vidov klipot ne mi ostavi golem vpecatok i ne e nekoja zverka koja moze da igra za Inter, pa Akvafreska bi odigral podobro

Следната сезона, Марио ке го носи бројот 9, ке имаме нова ’’десетка’’, нова ’’седумка’’, еден докажан дефанзивец, и тројца од примавера. Дали некој знае за Андреоли, дали уште ни е 50-50, или сега е само играч на (а)Рома?

Mislam deka e igrac na Roma celosno otkupen, a so ke ti e pa on????
A Baloteli za da go nosi brojot 9 treba da jade mnogu zauski od Murinjo za negoviot gest protiv Siena koga ne sakase da dodade na Ibra.(NE ZASLUZUVA DA GO NOSI BROJOT 9)

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Ja kolku sto go vidov klipot ne mi ostavi golem vpecatok i ne e nekoja zverka koja moze da igra za Inter, pa Akvafreska bi odigral podobro)
Клиповите не се меродавни онака го ставив само колку да се види малку од малку што играч е. Многу клипови лажат знаат да прикажат звер играч а дечкото уствари да е просечен.

Арнаутович има 20 години и е на мета на сите поголеми клубови не се исклучува можноста да биде испратен на калење во Џенова една сезона во трансферот на Диего Милито и Тиаго Мота.

Многу го споредуваат со Ибра бидејќи има Босанско потекло, висок е и добро ја контролира топката и покрај тоа што е физичку крупен.

А

Адриано

Гостин
Интер-Лацио-суперкуп на Италија 8 август 2009 во Пекинг и најголемиот стадион на Кина(Гнездото).
датумот е одбран со причина да се одбележи годишнина од олимписките игри!:helou:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.576
Поени од реакции
11.610
Ке биде интересен супер-купот да се гледа....

Инаку овој Арнаутович за холандска лига е супер играч,но за екипа како Интер и за италијанската лига,не знам дали ке успее...

Ако успеат во оваа намера,екстра ке биде......

Интер решен да го ангажира Видиќ

Српскиот дефанзивец на Манчестер јунајтед Немања Видиќ е прва цел на Жозе Мурињо за летниот преоден рок, најавија италијанските медиуми. Според информациите, техничкиот директор Марко Бранка по финалето во ЛШ идната среда ќе ја почне операцијата со цел да му ја исполни желбата на контроверзниот португалски стратег.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.561
Поени од реакции
48.464
Aрнаутович не е класичен напаѓач, незнам дали на Алфа сте ги начекале Твенте, игра или на позиција втор напаѓач или крило, и у принцип асистира на голови, дели добри центар шутеви и тн . Млад играч е, висок, брз и со право го споредуваат со Ибра, зашто со таа висина да играш вонсериски фудбал е ипак реткост . . . мене искрено ме зачуди вчера прочитаната шпекулација за него зашто оваа сезона во неколку наврати ми остави добар впечаток . . . али правам муабет за Холандско Првенство :) .

Шпознам, паметно ке е да се земе и одма да се даде на Џенова на година дена, супер средина за калење на дечкото . . . па нека ни го вратат ѕверотиња .

п.с. Немојте бе Мота, не уште еден левак во средина for god sake .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.932
Поени од реакции
61.502
Ке биде интересен супер-купот да се гледа....

Инаку овој Арнаутович за холандска лига е супер играч,но за екипа како Интер и за италијанската лига,не знам дали ке успее...

Ако успеат во оваа намера,екстра ке биде......

Интер решен да го ангажира Видиќ

Српскиот дефанзивец на Манчестер јунајтед Немања Видиќ е прва цел на Жозе Мурињо за летниот преоден рок, најавија италијанските медиуми. Според информациите, техничкиот директор Марко Бранка по финалето во ЛШ идната среда ќе ја почне операцијата со цел да му ја исполни желбата на контроверзниот португалски стратег.

И јас читав за ова и сакам да верувам ама некако не ми иде во глава како мислат да го купат најдобриот дефанзивец во Премиер лига, ако се знае дека таму цените за играчите се повисоки од другите лиги и се разбира фактот што Фергусон ќе го продаде преку него мртов.

Освен ако не мисли Морати да направи нешто бомбастично (а пред некој ден изјави дека сега не е време за расфрлање со пари), тогаш ова е колку да помине времето да не не убие досада...

Многу е поверојатно Мурињо да убеди некој од неговите поранешни играчи од Челзи да се пресели во Интер, пред некој ден се зборуваше за Оби-Микел, Дрогба ќе го бркаат и така...

Ама што ќе правиме за дефанзивец, немам некоја идеја... Исто и за плеј, уште од порано пишував дека за Диего е само приказна, никогаш Интер не покажа вистински интерес за него, што е многу чудно зошто баш таков играч ни фали. А што е полошо, ги нема многу квалитетни на таа позиција. Ако не го решиме тој проблем, и догодина ќе играме тактика „кому иде“...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.053
Поени од реакции
1.178
Aрнаутович не е класичен напаѓач, незнам дали на Алфа сте ги начекале Твенте, игра или на позиција втор напаѓач или крило, и у принцип асистира на голови, дели добри центар шутеви и тн . Млад играч е, висок, брз и со право го споредуваат со Ибра, зашто со таа висина да играш вонсериски фудбал е ипак реткост . . . мене искрено ме зачуди вчера прочитаната шпекулација за него зашто оваа сезона во неколку наврати ми остави добар впечаток . . . али правам муабет за Холандско Првенство :) .

Шпознам, паметно ке е да се земе и одма да се даде на Џенова на година дена, супер средина за калење на дечкото . . . па нека ни го вратат ѕверотиња .

п.с. Немојте бе Мота, не уште еден левак во средина for god sake .
Најдобра варијанта е да се позајми во некој италијански клуб и да го вкуси малку италијанскиот стил на игра. Па ако се покажи ќе си го земиме вгодина.

Но цената за која се шпекулира е околу 15 милиони евра и не знам дали е баш паметно да се дадат толку пари за играч кој не би бил корисен за клубот наредната сезона.

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
Значи Ибра го имаме, Арнаутович ќе го зееме, па ако више идеме натаму и Џеко успут и пушти им у соблекувална ова стај ги тројцата напред и ќе газат :pos::pos:

а коа сме више кај глупости мене Киву очајно многу ме потсеќа на...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Хахахахах =) Ќумбево е закон =) Зверска *фризура*

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Кога сме кај дресовите...копајки така низ нетов, го начекав овај дресов (хехе дури и рима напрајв :) )

А јас колку што знам со ваков немаме настапено на официјална утакмица...или имаме? :icon_conf

многу ми се свиѓа сакам новите да се овие!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom