Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако за нешто ми е жал оваа сезона тоа е Адриано..
Кога почина Тоше сите викаа дека длабоко во себе почувствувале како да починал некој од својата фамилија..
Кога слушнав за Адриано истото и јас го почуствував..
Толку многу навикнав на него.. не можам да го замислам Интер без него.. Имам 6 дреса дома, еден е од Рекоба, еден е од Роналдо, Еден од Златко и 3 од Адриано!
Рекоба ретко играше, Роналдо премногу беше повреден, Златан е последниве години тука, а она што го поминавме со Адриано не се заборава.. иако немавме титула.. бевме радосни.. барем јас незнам за вас.. жал ми е сеуште.. го сакам во Интер! Сакам да дава голови.. :(
Eве една слика за тебе

C_27_photogallery_1484_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_12_immagine.jpg

Налетав на некои наши ретро дресови па мислам дека ќе биде интересно да ги споделам со вас тука :)

S.S. Ambrosiana 1928 [ овој дрес го има носено Меаца (не нашиот меаца од форум :))]
4227m.jpg
4227.jpg

1930
4250_m.jpg
4250.jpg

1950 па натака... (во годините 53' и 54' кога Интер прикажувал доминација, а дечкото десно на сликата е швеѓанецот Ленард Скоглунд)
medium.jpg
4024.gif

1960
4110_m.jpg
4110.gif

1963/1964 (освоено скудето)
medium.jpg

1964/1965 (скудето)
medium.jpg
4561.gif

1965 (гостински)
4340_m.jpg
4340.gif

1970/1971
4025_m.jpg
4025.gif

1978/1979
4135m.jpg
4135.gif

1980/1981
4140m.jpg
4140.gif

...и уште една :)

C_3_Media_798326_immagine.jpg

@Ibracadabra
реакцијата на Ибра кон C.N. после постигнувањето на голот против Сиена
C_3_Media_798342_immagine.jpg

и видео...

74932ee3.jpg

Jaoooo je*оте . . . една од причините зашто Интер, може и најголема .

Абе овој дресов ко Лацио, плус модна агенција спонзор ни беше тоа време...Црнокрак.

Абе овој дресов ко Лацио, плус модна агенција спонзор ни беше тоа време...Црнокрак.
Еве го дресот

pancev1op8.jpg

Незнам зашто горе линиите се за нијанса посветли :) .

p.s. Погледнете го третиот алтернативен дрес од 95-96

itint3ss95.gif

Ако воопшто некад го облекле, реакцијата им била ваљда . . . зашто си ме Мајко Родила, или, турни ме да кинисам .

Кога сме кај дресовите...копајки така низ нетов, го начекав овај дресов (хехе дури и рима напрајв :) )

inter_milan_08_09_home_nike_shirt.jpg

А јас колку што знам со ваков немаме настапено на официјална утакмица...или имаме? :icon_conf

Син, погоре ко најлонска кеса се, затоа чудно ми падна :)

П.С. Неофицијално според форцаинтер форумс да го претставам дресот за сезона 09/10:

1242634938_IMG_0062.jpg

Појако беше со златен знак на Пирели, и овој не ми прави нешто многу ќејф, се надевам дека ќе останеме на годинашниве...

П.П.С. Некоја будала на цемент го лупнал дресот -.-

Кога сме кај дресовите...копајки така низ нетов, го начекав овај дресов (хехе дури и рима напрајв :) )

inter_milan_08_09_home_nike_shirt.jpg

А јас колку што знам со ваков немаме настапено на официјална утакмица...или имаме? :icon_conf

Направен е од некој фан на Интер, не е ова дрес што Интер некогаш го имале, или во иднина ке го имаат . Башка, тимовите немаат броеви напред на дресовите, а и овде бројката кај ја ставил у пм нек иде . . . иначе дресот е бомбона, али само фотошоп дело на некој интериста, ништо повеќе.

п.с. И лани демек излегоа дресовите на Интер, беа и постирани овде на форумов, па беа светлосни години далеку од она што го гледавме сезонава . . .

п.с. И лани демек излегоа дресовите на Интер, беа и постирани овде на форумов, па беа светлосни години далеку од она што го гледавме сезонава . . .

Абе сигурно нема да биде потполно ист, ама ако го исфантазираат вака знаменцето т.е. скудетото на дресот ќе му го скршат филмот на Балотели :)

Направен е од некој фан на Интер, не е ова дрес што Интер некогаш го имале, или во иднина ке го имаат . Башка, тимовите немаат броеви напред на дресовите, а и овде бројката кај ја ставил у пм нек иде . . . иначе дресот е бомбона, али само фотошоп дело на некој интериста, ништо повеќе.

Пишит maglia 2008/2009
Можеби и биле планирани али во последен момент решиле да ги изменат...и тоа ептен :)

еве го и гостинскиот
maglia08away-1.jpg

maglia08ut1.jpg

Абе сигурно нема да биде потполно ист, ама ако го исфантазираат вака знаменцето т.е. скудетото на дресот ќе му го скршат филмот на Балотели :)
И јас тоа го приметив, али значката на скудетото е една и единствена и од увек си седела помеѓу логото на спонзорот и логото на тимот . А ова некој дечко аплоадирал на forzainter форумот, сликан со дресот, па и у продавници го имало . . . што во моментов е неизводливо така да дресот му е фејк :) .

А и гледам доле некој му реплицирал потсетувајки го на оние дресови кои излегоа минатата година а се однесуваа на оваа сезона, со златното Пирели лого . . . а такви сезонава не гледавме .

Пишит maglia 2008/2009
Можеби и биле планирани али во последен момент решиле да ги изменат...и тоа ептен :)
На Inter форумите беше постиран дресов, и од таму ми е информацијата дека е '' фејк '' т.е. направен од некој Интериста, башка бројката напред, немам сретнато тим што има бројка напред на дресот, поготово во Италија. Колку што знам, само репрезентациите имаат бројка напред, а и оваа е ставена над најк логото што е тапа според мене .

И јас тоа го приметив, али значката на скудетото е една и единствена и од увек си седела помеѓу логото на спонзорот и логото на тимот . А ова некој дечко аплоадирал на forzainter форумот, сликан со дресот, па и у продавници го имало . . . што во моментов е неизводливо така да дресот му е фејк :) .

А и гледам доле некој му реплицирал потсетувајки го на оние дресови кои излегоа минатата година а се однесуваа на оваа сезона, со златното Пирели лого . . . а такви сезонава не гледавме .

True, true...
Така си е, значката на скудетото може да биде во кружен облик, како мета, ама секогаш е на средината, така да дресот е апла фејк, го излажал некој ѓуптин :)

П.С. Овие што ги постира Коста, ги имам видено, ама никад на утакмица. Ова е дизајн на некој фан.

Како и да е, се потрудил барем дечкото :) а и не се лоши...освен бројката шо е напред, се друго е ок.

ајде сВите на десктоп :)
27757.jpg

убав е на изглед дресот само обавезно треба знаменцето во средина сепак убаво треба да се види кој е кој во Италија!
Пирели буквите златни се 10 пати поубави а за распоредот на црно-сините линии секоја чест многу убаво се направени!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom