katalonec5
Mes que un club
- Член од
- 8 декември 2008
- Мислења
- 1.020
- Поени од реакции
- 121
Сите се тажни заради поразот на јувентус САМО ЈА ДОМА СЛАВАМ!!
Ауф, си го утнал фан клубот....:pos2:
Сите се тажни заради поразот на јувентус САМО ЈА ДОМА СЛАВАМ!!
Карма е курва брат маваа они ремет на Интер ко божем играле Јуве ко Баерн вечер што играше ,епа ке маваме и ние сегахухуууууууу ... за мене беше очекувано но не пукам сеир до утре поточно до 22:40
Овие кога се собираат, стварно се собираат масовноA group of around 50 fans gathered outside the stadium to protest after this disastrous 4-1 defeat to Bayern Munich.
НЕ СИ НОРМАЛЕН:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Овие кога се собираат, стварно се собираат масовно
Колку бевте вие на собиранката со Динамо Киев?
битно го ругаат балотели ... цареви сеа за јуве полека цел тој колектив (од навивачка група до кабинер ) ми станува поим за дебилизам .... колку шупак треба да бидеш за да те казнат (веќе се казнети како и да е повеќе боли етикетата расист), за расистичко однесување кон играч кој не е ни на терен .. и тоа 18 годишен копиљ кој уште бубулици стиска пред огледало
Не го врти сега на озбилно да му се невиди, глеј што убаво си поминуваме хахаскопјани ке се собирате ли некаде за со рубин?
Тешко, бар ја неможам, болен сум, једина добра ствар е што и минатиот пат пред Динамо Киев бев у слично стање, обично у ваква состојба само Интер ми е лекот .скопјани ке се собирате ли некаде за со рубин?