Dobar e dobar...za negovi godini ima kuraz i zelba kolku quaresma,mancini i baloteli zaedno drustvo begam jas se citame utre so novi temi i novi debati19 години доста младо дете..
Боли, незнам како вие, не сме се нашле у ситуација како вас, плус 5 или 5 бода ни бегате у првенство ништо страшно, неколку киска, ќе се врати се у нормала, не се палам многу.Уште не можеш да се соземеш од освоениот бод на Милан со Бари, тој драгоцен бод, па сега изливи да среќа и овде уз ситење .
Ти од сите најде овде да тролаш, бог да чува, Сторари ке добие покачување на плата поради феноменалната партија со Бари, сус, тишина . :smir:
Да учиме ? Не мора стрим, играа Милан - Интер сезонава, видов, ги гледав Милан и со Бари, видов, што да учиме жити све ? Како се опстанува во Серија А ? Иди читај си ги колегите од твој фан клуб, доволно говорат истите за моменталнава ситуација на Милан, на goal.com веќе почнаа со споредбите од сезоните кога Милан испаѓаа од Серија А, немој, седи си мирен, едни Бари си отидоа разочарани од Сан Сиро, не дека изгубиле, него дека освоиле бод, малце им било . :wink:Боли, незнам како вие, не сме се нашле у ситуација како вас, плус 5 или 5 бода ни бегате у првенство ништо страшно, неколку киска, ќе се врати се у нормала, не се палам многу.
Алииииииииии, она што го гледам у Лига Шампиони ме заголицкува многу, тие Рубин од Татарстан се, али како беше муабетот, не сакаа да ве згазат им беше зал па промашуваа.
Ајде ќе помине и тоа, сочуство со вас, Шева ќе ви го каже филмот у Киев, последно коло рековте со Барса ќе играте така, ако е така незнам, се надевам дека не е така.
Но сепак, утре стримче, и учете, имате што да научите.
не знам како да не се смееш на вакви ретарди...Боли, незнам како вие, не сме се нашле у ситуација како вас, плус 5 или 5 бода ни бегате у првенство ништо страшно, неколку киска, ќе се врати се у нормала, не се палам многу.
Алииииииииии, она што го гледам у Лига Шампиони ме заголицкува многу, тие Рубин од Татарстан се, али како беше муабетот, не сакаа да ве згазат им беше зал па промашуваа.
Ајде ќе помине и тоа, сочуство со вас, Шева ќе ви го каже филмот у Киев, последно коло рековте со Барса ќе играте така, ако е така незнам, се надевам дека не е така.
:pos2:Боли, незнам како вие, не сме се нашле у ситуација како вас, плус 5 или 5 бода ни бегате у првенство ништо страшно, неколку киска, ќе се врати се у нормала, не се палам многу.
Да бе читав дека Бари си отидоа разочарани, ама и дека Барса по големото фијаско во Милано, морала да победи денес.Да учиме ? Не мора стрим, играа Милан - Интер сезонава, видов, ги гледав Милан и со Бари, видов, што да учиме жити све ? Како се опстанува во Серија А ? Иди читај си ги колегите од твој фан клуб, доволно говорат истите за моменталнава ситуација на Милан, на goal.com веќе почнаа со споредбите од сезоните кога Милан испаѓаа од Серија А, немој, седи си мирен, едни Бари си отидоа разочарани од Сан Сиро, не дека изгубиле, него дека освоиле бод, малце им било . :wink:
И ти овде најде да тролаш, со кој образ бе дете, по оние мизерни 0-4 ? По оние мизерни 0-0 со Ливорно, по оние мизерни 0-0 со Бари каде Сторари успеа да освои БОД за Милан ? Немој, не се бламирај, доста ремет ти маваат дел од дечкиве у фан клуб Милан, олабави не бар тука од вакви благоретардирани постови . :wink:
Е пеце пеце.....зашо сакаш да го наследиш Љубета со сила коа неможеш?Да бе читав дека Бари си отидоа разочарани, ама и дека Барса по големото фијаско во Милано, морала да победи денес.
Ајдееее без лјутиш, барем вие сте поразбрани и поокеј од моите истомисленици, затоа и се реметам со вас. :smir:
Проблемот е што твојот прв пост овде е окарактеризиран ко провокација, али го оставив зашто стварно не гледам простор од фан на Милан да се сити на една ваква ситуација која е далеку од трагична . Победа против Динамо Киев дома наредно коло и нештата ке бидат поинакви, многу поинакви .Да бе читав дека Бари си отидоа разочарани, ама и дека Барса по големото фијаско во Милано, морала да победи денес.
Ајдееее без лјутиш, барем вие сте поразбрани и поокеј од моите истомисленици, затоа и се реметам со вас. :smir:
Ма океј, не мислам дека ме вреѓаш, не се вреѓам јас. Па ок и е провокација првиот пост, затоа сме тука нели, да се провоцираме, не да ве пцујам или пак нешто друго, ние губиме вие кај нас пишувате, потоа ние кај вас и си се реметиме, неглеам ништо лошо.Проблемот е што твојот прв пост овде е окарактеризиран ко провокација, али го оставив зашто стварно не гледам простор од фан на Милан да се сити на една ваква ситуација која е далеку од трагична . Победа против Динамо Киев дома наредно коло и нештата ке бидат поинакви, многу поинакви .
Муабетов е ко ретардиран да ми рече ретардиран си, ок, во негови очи не ни сакам да бидам нормален, капираш ?! ( колку да ти го доловам моментов, да не мислиш те вреѓам )
И да, да учиме, чоече, играат со Цирих дома, уште тука да усерат и да се отрујат, мада со тој став бев и пред мечот со Бари зашто бев убеден дека ке се истресат и ке ги искористат киксовите на конкурентите. :smir: