Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.999
Поени од реакции
45.450
Aбе и вие Фиорентина курва ја направивте, го дадоа Мело летово, Кузманович, немојте да мислите дека туку така ке се откажат од Мело, бар не во наредниве 1-2 години, ова ви го гарантирам .
Фановите ке го запалеа Корвино поради продажбата на Мело, капак на Се и Кузманович го шитна на крај од преоден рок а беше дел од иднината на тој клуб, репрезентативец на Србија и феноменален играч .

Јоветич останува тука во наредени една до две сезони сигурно, а може и повеќе, нормално, во зависност од резултатите на екипата и финансиската ситуација која си се враќа во нормала . :smir:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
19 години доста младо дете..
Dobar e dobar...za negovi godini ima kuraz i zelba kolku quaresma,mancini i baloteli zaedno :):):) drustvo begam jas se citame utre so novi temi i novi debati
P.S.Jas sum navivac na real , pa poradi mene drzete ni palci utre da gi zgazime Marsej :):):):) Pozzzzzzz.....

член1став3

сеирџија
Член од
10 февруари 2009
Мислења
446
Поени од реакции
13
Уште не можеш да се соземеш од освоениот бод на Милан со Бари, тој драгоцен бод, па сега изливи да среќа и овде уз ситење .

Ти од сите најде овде да тролаш, бог да чува, Сторари ке добие покачување на плата поради феноменалната партија со Бари, сус, тишина . :smir:
Боли, незнам како вие, не сме се нашле у ситуација како вас, плус 5 или 5 бода ни бегате у првенство ништо страшно, неколку киска, ќе се врати се у нормала, не се палам многу.
Алииииииииии, она што го гледам у Лига Шампиони ме заголицкува многу, тие Рубин од Татарстан се, али како беше муабетот, не сакаа да ве згазат им беше зал па промашуваа.
Ајде ќе помине и тоа, сочуство со вас, Шева ќе ви го каже филмот у Киев, последно коло рековте со Барса ќе играте така, ако е така незнам, се надевам дека не е така.
Но сепак, утре стримче, и учете, имате што да научите.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.999
Поени од реакции
45.450
Боли, незнам како вие, не сме се нашле у ситуација како вас, плус 5 или 5 бода ни бегате у првенство ништо страшно, неколку киска, ќе се врати се у нормала, не се палам многу.
Алииииииииии, она што го гледам у Лига Шампиони ме заголицкува многу, тие Рубин од Татарстан се, али како беше муабетот, не сакаа да ве згазат им беше зал па промашуваа.
Ајде ќе помине и тоа, сочуство со вас, Шева ќе ви го каже филмот у Киев, последно коло рековте со Барса ќе играте така, ако е така незнам, се надевам дека не е така.
Да учиме ? Не мора стрим, играа Милан - Интер сезонава, видов, ги гледав Милан и со Бари, видов, што да учиме жити све ? Како се опстанува во Серија А ? Иди читај си ги колегите од твој фан клуб, доволно говорат истите за моменталнава ситуација на Милан, на goal.com веќе почнаа со споредбите од сезоните кога Милан испаѓаа од Серија А, немој, седи си мирен, едни Бари си отидоа разочарани од Сан Сиро, не дека изгубиле, него дека освоиле бод, малце им било . :wink:
И ти овде најде да тролаш, со кој образ бе дете, по оние мизерни 0-4 ? По оние мизерни 0-0 со Ливорно, по оние мизерни 0-0 со Бари каде Сторари успеа да освои БОД за Милан ? Немој, не се бламирај, доста ремет ти маваат дел од дечкиве у фан клуб Милан, олабави не бар тука од вакви благоретардирани постови . :wink:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
не знам како да не се смееш на вакви ретарди...

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Абе вие од фан-клуб ББилан сите да не сте во роднинска врска со Љубета ???:pos2::pos2::pos2:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
:pos2:
Уште мислат дека сме во некаква трка. + 5 бода за 6 кола. Со тоа темпо, - 30 ќе сте на крај сезона :pos2:

Ми даваат оптимизам ова Миланезиве. Таман ќе се разочараме малку ги гледам нив решени се живо да освојат со онаков тим, си викам што па има ја да му се секирам :pos2:

И ЈБГ, и јас сакав со Дебрецин или Цирих, ама за жал Рубин од Татарстан, актуелен првак на Русија и лидер во првенството. До кои патетики сте стигнати, да се радувате секогаш кога Интер ќе одигра 1-1 :pos2:

член1став3

сеирџија
Член од
10 февруари 2009
Мислења
446
Поени од реакции
13
Да учиме ? Не мора стрим, играа Милан - Интер сезонава, видов, ги гледав Милан и со Бари, видов, што да учиме жити све ? Како се опстанува во Серија А ? Иди читај си ги колегите од твој фан клуб, доволно говорат истите за моменталнава ситуација на Милан, на goal.com веќе почнаа со споредбите од сезоните кога Милан испаѓаа од Серија А, немој, седи си мирен, едни Бари си отидоа разочарани од Сан Сиро, не дека изгубиле, него дека освоиле бод, малце им било . :wink:
И ти овде најде да тролаш, со кој образ бе дете, по оние мизерни 0-4 ? По оние мизерни 0-0 со Ливорно, по оние мизерни 0-0 со Бари каде Сторари успеа да освои БОД за Милан ? Немој, не се бламирај, доста ремет ти маваат дел од дечкиве у фан клуб Милан, олабави не бар тука од вакви благоретардирани постови . :wink:
Да бе читав дека Бари си отидоа разочарани, ама и дека Барса по големото фијаско во Милано, морала да победи денес.

Ајдееее без лјутиш, барем вие сте поразбрани и поокеј од моите истомисленици, затоа и се реметам со вас. :smir:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Да бе читав дека Бари си отидоа разочарани, ама и дека Барса по големото фијаско во Милано, морала да победи денес.

Ајдееее без лјутиш, барем вие сте поразбрани и поокеј од моите истомисленици, затоа и се реметам со вас. :smir:
Е пеце пеце.....зашо сакаш да го наследиш Љубета со сила коа неможеш?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.999
Поени од реакции
45.450

Проблемот е што твојот прв пост овде е окарактеризиран ко провокација, али го оставив зашто стварно не гледам простор од фан на Милан да се сити на една ваква ситуација која е далеку од трагична . Победа против Динамо Киев дома наредно коло и нештата ке бидат поинакви, многу поинакви .

Муабетов е ко ретардиран да ми рече ретардиран си, ок, во негови очи не ни сакам да бидам нормален, капираш ?! ( колку да ти го доловам моментов, да не мислиш те вреѓам )

И да, да учиме, чоече, играат со Цирих дома, уште тука да усерат и да се отрујат, мада со тој став бев и пред мечот со Бари зашто бев убеден дека ке се истресат и ке ги искористат киксовите на конкурентите. :smir:

член1став3

сеирџија
Член од
10 февруари 2009
Мислења
446
Поени од реакции
13
Проблемот е што твојот прв пост овде е окарактеризиран ко провокација, али го оставив зашто стварно не гледам простор од фан на Милан да се сити на една ваква ситуација која е далеку од трагична . Победа против Динамо Киев дома наредно коло и нештата ке бидат поинакви, многу поинакви .

Муабетов е ко ретардиран да ми рече ретардиран си, ок, во негови очи не ни сакам да бидам нормален, капираш ?! ( колку да ти го доловам моментов, да не мислиш те вреѓам )

И да, да учиме, чоече, играат со Цирих дома, уште тука да усерат и да се отрујат, мада со тој став бев и пред мечот со Бари зашто бев убеден дека ке се истресат и ке ги искористат киксовите на конкурентите. :smir:
Ма океј, не мислам дека ме вреѓаш, не се вреѓам јас. Па ок и е провокација првиот пост, затоа сме тука нели, да се провоцираме, не да ве пцујам или пак нешто друго, ние губиме вие кај нас пишувате, потоа ние кај вас и си се реметиме, неглеам ништо лошо.
Ако вратиш неколку постови баш на вашиот форум, ќе видиш дека викам како ги подржувам сите италијански екипи за да им докажам на сите дека Италијанската лига е појака од Англиската, така да, мораме да се провоцираме, вие сигурно ќе поминете група, а и ние.

Поздрав :back:.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Пази ...

Шампион на Русија
Шампион на Украина
Шампион на СЕ (барса)
Шампион на Италија

vs

Реал Мадрид (имаат јак напад и средина у одбрана се дупиња)
Марсељ (местачи)
Цирих (кои ? )
Билан ..

Разликата во КЛАСИ е евидентна не ?

Инаку не се секирајте ... Интер ке иде даље ...мада као Втора екипа ..а Билан ?

пс:Сака некој во аватарче за следнава со Палермо ? :pos2::pos2::pos2:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.999
Поени од реакции
45.450
Следната е со Удинезе дома :) .

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.999
Поени од реакции
45.450
Палермо ако не се лажам игра со Јувентус а Милан игра со Аталанта али сеедно, офтопик отиде :) .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom