Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не смеам сајт е, иако бев во искушение... :) Туку да не заработи и полоши зборови...

Има среќа што е толерантен Мурињо, Ферусон за вакви глупости има бркано фудбалери.

За него само Седлоски, по една воспитна неделно, да видиш како ќе игра...

Член од
21 јули 2009
Мислења
92
Поени од реакции
4
Денешната игра на интер беше мизерија. А Балотели него бива никогаш повеке да не заигра во првите единаесетмина

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.999
Поени од реакции
45.450
Ja мислам дека играта со Сампдорија беше лоша односно далеку полоша од онаа денес, али ок, тоа е мое стручно мислење . :toe:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Vi gi citam vasite mislenja i gledam deka na nekoi od vas neshto ne mu e jasno....pa ke probam da go objasnam...
1.Ibra ili Eto'o???...Neznam dali gi gledavte Inter i Barca prethodnava sezona, i da napravite nekoja komparacija...Inter sampion.....Barca sampion...Kaj inter najdobar strelec so 23-24 gola(popravete me ako gresam)Ibra.....kaj Barca eto'o so 28.No osven ibrahimovic,dali imase nekoj drug vo redovite na inter,pobedija 10 pati so rezultat 1-0 i site 10 pati ibra strelec.Bese bukvalno sam,i uspea inter da go dovede do skudeto,2 pati po red.Za razlika od eto'o.koj imase eden messi(24 gola),henry(16 gola) i xavi(12 gola)pozadi ebe kako podrska.Denes si gi smenaja klubovite.Eto'o e vo inter,ibra e vo barca.I Ibra povtorno igra odlicno,dava golovi, asistira,no pozadi sebe gi ima messi,henry,xavi,iniesta.Od druga strana eto'o e relativno sam,i e dupka.Se gubi,ne moze topka da pogodi,i red drugi raboti.E toa e goleminata na ibra.Bese sam,i koga bese potrebno resavase utakmica so samo eden poteg,dodeka Eto'o ne e igrac od poteg,ne e igrac koj sam moze da izgradi situacija,ednostavno mora da ima nekoj pozadi sebe koj ke napravi vishok i koj ke mu napravi prostor.Taka da Ibra(barem do sega) se pokaza edno 3 pati poveke od eto'o.
2.Igrata na inter? Neznam kako mourinho izleguva so formacija 4-3-3 kade sto sredniot red mu e sostaven od 2 zadni(cambiaso,zaneti) i eden tipicno vezen igrac(stankovic).A ima li ekipava playmaker?!?!Ima li ekipava igrac koj ke upati dolga topka?!?!Ke vidime kakva ke bide igrata i so sneijder i so motta,no mislam deka ne ke bide mnogu na podobro.Napravete sporedba so site golemi ekipi i pretendenti za liga na sampioni koi igraci gi imaat vo organizacija:Barca(Xavi i Iniesta),Real(Kaka i Alonso),Chelzi(Lampard i Balack),Juventus(Diego i Mello),Manchester(Schools i Carick).Zna4i imaat najmalku dvajca top igraci koi ke gi razigravaat napagacite.Ne moze igrata da se bazira na igraci koi ne znaat da upatat dolga topka na 40 m precizno.I sto e do mene podobro da igra santon ili quaresma levo polutka , otkolku cambiaso....
3.Idninata na Inter?!?!?!Mislam deka inter ima kvaliteten kadar na igraci,i ako dobro se rasporedat bi bilo toa dora ekipa.No isto taka falat 2 top igraci,dokazani od svetksa klasa,za da Inter bide ekipa od koja ke se ocekuva definitivno plasiranje vo polufinale,a ne da se pomine grupata i osmina finale.
Momentalno bi ja igral ovaa formacija:
Cesar
Maicon Lucio Samuel Chivu
Stankovic Zaneti
Baloteli Sneijder Quaresma-Santon
Milito Eto'o
Go pratev vecerva dinamo kiev,i ako inter prikaze igra kako vecerva,poraz ne mu bega........Golem pozdrav do site.
p.s Nemojte da mislite deka ova go pisam kako nekoj fan na klub pa sega za inaet,ova go pisam kako fan na dobar fudbal i go iskazuvam svoeto mislenje:):):):)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Се е во ред со мислењето погоре, само едно прашање: Го гледаше Кварезма вечерва?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ако продолжите вака во ЛШ,нема да стигнете далеку...

член1став3

сеирџија
Член од
10 февруари 2009
Мислења
446
Поени од реакции
13
Ја гледавте Барса - Динамо.К, е исто како и Динамо изгледавте и вие, само што они имаа неколку шанси и еден поништен гол.
Ке губите у Киев сигурно, утре можете комотно да пуштите некое стримче и да учите како се игра у Европа.

И едно прашање до Дек0, дали си уште убеден дека направивте добра зделка со трампата Ибра - Етоо, рекорди руши дечкото, денес кичма им вадеше, да го имавте вие него денеска со Рубин место Ето, друг ќе беше муабетот, и дали си уште убеден, одговор плиз. :tv:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Се е во ред со мислењето погоре, само едно прашање: Го гледаше Кварезма вечерва?
Da go gledav,i kako m oze da izigra pri 3 raboti koi odat sproti nego:
1.Igrac pomalku
2.Rezultat 1-1
3.Pritisok za dokazuvanje
Yes da vecerva izigra slabo , ama od 80 % od situaciite bese udvojuvan,a nekolku pati i utrojuvan.Mene mi e toa deka quaresma bi izigral 10000000 pati podobro na krilna pozicija od cambiaso.I ne e quaresma nekoj potrosen materijal ili pak igrac koj nema iskustvo,igrase vo Barca i Porto.Ne e tolku slab,bidejki veruvam deka 5 utqakmici da izigra na edno standarno mesto i mourinho da ne eksperimentira ke izigra mn dobro.
Ako ne quaresma,definitivno bi trebalo santon.......

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.999
Поени од реакции
45.450
Ја гледавте Барса - Динамо.К, е исто како и Динамо изгледавте и вие, само што они имаа неколку шанси и еден поништен гол.
Ке губите у Киев сигурно, утре можете комотно да пуштите некое стримче и да учите како се игра у Европа.

И едно прашање до Дек0, дали си уште убеден дека направивте добра зделка со трампата Ибра - Етоо, рекорди руши дечкото, денес кичма им вадеше, да го имавте вие него денеска со Рубин место Ето, друг ќе беше муабетот, и дали си уште убеден, одговор плиз. :tv:
Уште не можеш да се соземеш од освоениот бод на Милан со Бари, тој драгоцен бод, па сега изливи да среќа и овде уз ситење .

Ти од сите најде овде да тролаш, бог да чува, Сторари ке добие покачување на плата поради феноменалната партија со Бари, сус, тишина . :smir:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Во името на сите фанови на Интер на фан-клубов дозволете ми да ви се заблагодарам на загриженоста за игрите на нашиот клуб. Ќе се потрудиме да испаднеме уште во групата за да ви ги исполниме очекувањата и да ве направиме среќни. :smir:

Da go gledav,i kako m oze da izigra pri 3 raboti koi odat sproti nego:
1.Igrac pomalku
2.Rezultat 1-1
3.Pritisok za dokazuvanje

Yes da vecerva izigra slabo , ama od 80 % od situaciite bese udvojuvan,a nekolku pati i utrojuvan.Mene mi e toa deka quaresma bi izigral 10000000 pati podobro na krilna pozicija od cambiaso.I ne e quaresma nekoj potrosen materijal ili pak igrac koj nema iskustvo,igrase vo Barca i Porto.Ne e tolku slab,bidejki veruvam deka 5 utqakmici da izigra na edno standarno mesto i mourinho da ne eksperimentira ke izigra mn dobro.
Ako ne quaresma,definitivno bi trebalo santon.......
Не е никакво оправдување играч помалку, замисли сите да ги губеа топките од нозе како тој. 5 ќе примевме. Топка не можеше да задржи, мислам буквално најатастрофален натпревар одигра откако е дојден. Со притисокот ако не може да се избори, нема што да бара во голема екипа.

Искрено, јас имав големи очекувања од него, но сега ми е јасно зошто во ниедна посилна екипа не успеа да се наметне. Имаше една изјава порано дека штета што на времето немал тренер како Мурињо за од него да направи тимски играч. Самиот успеал одлично да се опише: тој е голем техничар, но тотално неупотреблив на терен за екипата.

Мислам дека после ова и ние кои сеуште имавме надеж дека ќе покаже нешто ја изгубивме, можеби остана уште Дек0 :) . Но како и да е, мислам дека со него е завршена работата што се однесува до Интер. Да игра вака на Меаца, не свирежи, столчиња ќе почнат да корнат и да го гаѓаат со нив...

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Во името на сите фанови на Интер на фан-клубов дозволете ми да ви се заблагодарам на загриженоста за игрите на нашиот клуб. Ќе се потрудиме да испаднеме уште во групата за да ви ги исполниме очекувањата и да ве направиме среќни. :smir:

Не е никакво оправдување играч помалку, замисли сите да ги губеа топките од нозе како тој. 5 ќе примевме. Топка не можеше да задржи, мислам буквално најатастрофален натпревар одигра откако е дојден. Со притисокот ако не може да се избори, нема што да бара во голема екипа.

Искрено, јас имав големи очекувања од него, но сега ми е јасно зошто во ниедна посилна екипа не успеа да се наметне. Имаше една изјава порано дека штета што на времето немал тренер како Мурињо за од него да направи тимски играч. Самиот успеал одлично да се опише: тој е голем техничар, но тотално неупотреблив на терен за екипата.

Мислам дека после ова и ние кои сеуште имавме надеж дека ќе покаже нешто ја изгубивме, можеби остана уште Дек0 :) . Но како и да е, мислам дека со него е завршена работата што се однесува до Интер. Да игра вака на Меаца, не свирежи, столчиња ќе почнат да корнат и да го гаѓаат со нив...
Abe slusaj podobro e da se svesni za situacijata,zarazlika od nekoi navivaci na milan so ocekuvet da se prvi i vo italija i liga na sampioni:tapp::tapp::tapp:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Повеќе од нас се засекирани што сме играле лошо :pos2:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
А да бидат паметни нашиве и да ги дадат Кварезма (кој многу го сакам али тиња е дечкото мометално) и Мансини за Јоветич?

Дечкото е звер!

Што викате а?

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
А да бидат паметни нашиве и да ги дадат Кварезма (кој многу го сакам али тиња е дечкото мометално) и Мансини за Јоветич?

Дечкото е звер!

Што викате а?
Posle ovaa partija vecerva kade so gi potopi liverpool,ne go davaat za pomalku od 35 milioncinja:):):)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ја би кеширал за Јоветич, бланко чек. Нормално, многу е полесно да се трошат туѓи пари :pos2: ама сепак. Малиот влезе во елемент и дефинитивно станува класа од играч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom