Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Разликата меѓу вас и нас е тоа што сме задоволни односно не до толку разочарани зашто извадија нерешено на гости со руски шампион со играч помалце скоро цело второ полувреме, а вие славевте освоен, буквално ОСВОЕН бод со судни маки против екипа која вчера дојде во Серија А и екипа која си отиде разочарана од Меаца поради бодот, да да, екипа како Бари беше разочарана што замина од гостување со еден Милан поради тоа што освоиле, внимавај, само бод ! :smir:
Добро зошто па вие не ги победивте Бари во првото коло ако се од вчера влезени во 1 лига?:nesum:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.438
@Ibrakadabra

Kaj беа лани добрите игри, односно добрата игра, претходно со Манчини ? Колку натпревари можеш да одвоиш во кои Интер изиграа добро . Па лани со Каљари дома ти текнува, 1-1 а беа нешто налик на Милан со Бари, извадија буквално 1-1 .

Интер кога играле добар фудбал за око ? И дали ти истото го очекуваш од овој моментален состав, без Мота, Снајдер и без Милито ? Ок, моите мислења се далеку од стручни, никад не сум го ни тврдел истото, не терам интелигенција на Форум ( читај тепам време ), али ти па фантазираш, алиса у земјата на чудата, без тројца стандардни првотимци очекуваш игра за око, јебига, не иде .

Битно Интер без Ибра биле лоши, тоа е она најважното . :wink:
А со него сејм шит биле, и тоа во најдобар состав, без повреди . :wink:

А за Ибра, ти реков, не е лош, не ми беше тоа намерата, ти дадов факти дека и он бил тотално отсечен на многу мечеви во минатото и имал вакви исти изданија ко Ето . Погледни ги оцените на Балотели за овој меч, Мансини, Камби и Занети и кажи ми како очекуваш ти Ето да биде перфектен, т.е. како очекуваш било кој напаѓач по такви изданија на цел среден ред плус оние бочно поставени во нападот да биде перфектен . Нит твојот Ибра тоа не го може, проверено е друже . :smir:

п.с. За второ не коментирам, колку што Рубин играа во второ толку и Интер до црвениот картон, со такво темпо се отвори второто полувреме, не можеме да кажеме што би се десело до крај на меч доколку силите беа израмнети на теренот .

Добро зошто па вие не ги победивте Бари во првото коло ако се од вчера влезени во 1 лига?:nesum:
Да де, ние бевме тотално разочарани по тој бод, вие пресреќни, ја увиде ли сега разликата ?
Мене ми беше да ти го доловам моментот, ние сме задоволни од бод со Рубин најмногу поради тоа што играа со играч помалку и истите се шампиони на Русија, вие славевте бод со Бари, капираш, Милан тука не изгуби два бода, Милан освои бод, а Бари се тие кои загубија 2 драгоцени бода .

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
Aх сеа Адријано да беше тука....

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Кога одигравме 1-1 со Бари вие славевте ѓоа со второлигашка екипа сме играле нерешено, после видовте како е... Разликата е што ние во прв натпревар со тотално невоиграна екипа (5 нови играчи) воопшто не се мачевме, само бевме незадоволни што не тепавме. Вие сте друга приказна. Ние не ви се смееме пошто не сме изненадени што не сте тепале со Бари.

Настрана тоа, никако да направите добра споредба. Бари и Рубин Казан никако не се за споредување. Или и сега мислите дека е срамота што не сме тепале со Рубин? Имате среќа што нема да ви паднат. Јас по тоа што го видов од Рубин таа екипа е на ниво со Сампдорија, дури има и многу поизградена игра од нив. Им фали само искуство во меѓународни натпревари, квалитет имаат. И не паркираат автобуси пред гол туку играат фудбал.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
@Ibrakadabra

Kaj беа лани добрите игри, односно добрата игра, претходно со Манчини ? Колку натпревари можеш да одвоиш во кои Интер изиграа добро . Па лани со Каљари дома ти текнува, 1-1 а беа нешто налик на Милан со Бари, извадија буквално 1-1 .

Интер кога играле добар фудбал за око ? И дали ти истото го очекуваш од овој моментален состав, без Мота, Снајдер и без Милито ? Ок, моите мислења се далеку од стручни, никад не сум го ни тврдел истото, не терам интелигенција на Форум ( читај тепам време ), али ти па фантазираш, алиса у земјата на чудата, без тројца стандардни првотимци очекуваш игра за око, јебига, не иде .

Битно Интер без Ибра биле лоши, тоа е она најважното . :wink:
А со него сејм шит биле, и тоа во најдобар состав, без повреди . :wink:

А за Ибра, ти реков, не е лош, не ми беше тоа намерата, ти дадов факти дека и он бил тотално отсечен на многу мечеви во минатото и имал вакви исти изданија ко Ето . Погледни ги оцените на Балотели за овој меч, Мансини, Камби и Занети и кажи ми како очекуваш ти Ето да биде перфектен, т.е. како очекуваш било кој напаѓач по такви изданија на цел среден ред плус оние бочно поставени во нападот да биде перфектен . Нит твојот Ибра тоа не го може, проверено е друже . :smir:

п.с. За второ не коментирам, колку што Рубин играа во второ толку и Интер до црвениот картон, со такво темпо се отвори второто полувреме, не можеме да кажеме што би се десело до крај на меч доколку силите беа израмнети на теренот .

Да де, ние бевме тотално разочарани по тој бод, вие пресреќни, ја увиде ли сега разликата ?
Мене ми беше да ти го доловам моментот, ние сме задоволни од бод со Рубин најмногу поради тоа што играа со играч помалку и истите се шампиони на Русија, вие славевте бод со Бари, капираш, Милан тука не изгуби два бода, Милан освои бод, а Бари се тие кои загубија 2 драгоцени бода .
Ова го имам пишано повеќе пати дека кога не им оди на другите играчи не му оди ни него а Ибра кога н е им одеше на играчите он се враќапе назад ја примапе топката и даваше голови ... не дека го брана нешто Ибра затоа што е сега играч на Барса али ова го имам пишано по фан клубовиве сигурно 2 пати :wink:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.438
bb[noone];2962757 напиша:
Ова го имам пишано повеќе пати дека кога не им оди на другите играчи не му оди ни него а Ибра кога н е им одеше на играчите он се враќапе назад ја примапе топката и даваше голови ... не дека го брана нешто Ибра затоа што е сега играч на Барса али ова го имам пишано по фан клубовиве сигурно 2 пати :wink:
Да де, со Фенер гости шут кон гол немаше, со Ливерпул 3 пати допре топка, имал и он вакви изданија, не може некој да ме разубеди во истото .
Во една работа ке се сложам со Ибракадабра, слаб е Ето многу во дуели и тоа е сегментот на кој во иднина треба многу да работи, и тоа е она во кое Ибра беше неприкосновен .

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Нека иде у курац и Балотели и Ибра:vozbud::vozbud::vozbud:.

Глуп црнец со два грама мозок се понаша на терен како мало разгалено дете. Не знам како Мурињо не го извади уште во првите 20 минути. Ме здоболе курот што е Италијанец и од младинската екипа на Интер ќе добие шанса кога ќе научи да се однесува а не поради него да трпи целата екипа.

Пак истиот проблем во одбраната. Противниците прават напади со тројца играчи и ни создаваат шанса за гол. Ние треба да нападнеме со 11 за да направиме нешто.

Сите се премногу статични, сите стојат, не е крив Ето што го немаше цел натпревар. Научен е на игра кога ќе добие топка да ја врати на среден ред а кај нас средниот ред дреме пред Цесар. Лусио пет пати им покажа како се извлекува топка и пак никој не го следи. Наместо да му се отвори Киву, Маикон, Камбијасо, Занети сите си стојат во место.

ОВА Е УШТЕ ЕДНА КАТАСТРОВА

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432

Прво, секоја чест на Домингез за голот, не го фалеше Самуел за џабе. Инаку поранешен играч на Ривер Плата.

Малку за нашите слабости: по левата страна немаме никаква игра во напад. Ама никаква. По десната, само кога е Маикон во елемент.Кога е расположен како со Милан на пример, по 10 шанси правиме од таа страна. Кога не е, немаме никаков напад. Мора да најдеме решение за левата страна. Кварезма потона. Мансини исто.

Клупата буквално потфрлува оваа година. Кварезма, Мансини, Мунтари, Виера... сите играат од очајно према многу слабо. Секогаш кога ќе треба да смениме формација или постава, имаме проблеми со играта. Мурињо ќе мора да почне и со Крхин пошто и нема што многу да прави со сите овие повреди, а во јануари мора да се бара чаре.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
во јануари да си го земеме пандев и да си го вратиме Круз.
Пандев ке го мењава стакленко(снајдер) а Круз за да ги решава бункер ситуациите!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.438
Вистинска слика на овој Интер имате од мечот со Удинезе па нагоре, и тогаш ако продолжат со '' бледи '' изданија, ке треба нешто дефинитивно да се менува .

Да потсетам лани, Катанија ја победија дома на доста тежок начин, со Џенова дома изиграа 0-0 и беа надиграни, со Удинезе Круз ги спаси во 92ра минута, со Реџина гости Кордоба во 91ва минута, со Лече дома едвај 1-0, со Фиорентина гости бледо 0-0, со Милан гости 1-0, е тоа беше се на се склопено во првите 7-8 кола . :smir:
Зашто глеам го отекуваат како тоа Парма тешко ја победиле, тим кој немаше удар кон гол цел меч, меч каде една екипа играше, глеам тешко Каљари ги победиле гости, тим кој имаше подарен пенал ( момент кој деструктивно влијае во фудбалот ) и тим каде у последни 5 години само еднаш победиле и тн и тн, да не набројувам, тука се и Бари, Сампдорија . Ништо поарно не беше и лани, само што сега Ибра не е тука, плус Милито, Снајдер, Мота ( зборам за денешниов меч ) .

Чекајте, бидете стрпливи, периодов беше премногу згуснат за Интер, од мечот со Каљари, до сега, во рок од 9 дена изиграа 4 меча, реков, очекувајте го најдоброто од Удинезе па нагоре, и тогаш ако потфрлат, ондак терам и јас друга дискусија, али сеа да ширам песимизам, смешно, мада постовиве на дел од вас не се песимистички, уште по Ибра се сечат вени, има тука разлика . :smir:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom