@Ibrakadabra
Kaj беа лани добрите игри, односно добрата игра, претходно со Манчини ? Колку натпревари можеш да одвоиш во кои Интер изиграа добро . Па лани со Каљари дома ти текнува, 1-1 а беа нешто налик на Милан со Бари, извадија буквално 1-1 .
Интер кога играле добар фудбал за око ? И дали ти истото го очекуваш од овој моментален состав, без Мота, Снајдер и без Милито ? Ок, моите мислења се далеку од стручни, никад не сум го ни тврдел истото, не терам интелигенција на Форум ( читај тепам време ), али ти па фантазираш, алиса у земјата на чудата, без тројца стандардни првотимци очекуваш игра за око, јебига, не иде .
Битно Интер без Ибра биле лоши, тоа е она најважното . :wink:
А со него сејм шит биле, и тоа во најдобар состав, без повреди . :wink:
А за Ибра, ти реков, не е лош, не ми беше тоа намерата, ти дадов факти дека и он бил тотално отсечен на многу мечеви во минатото и имал вакви исти изданија ко Ето . Погледни ги оцените на Балотели за овој меч, Мансини, Камби и Занети и кажи ми како очекуваш ти Ето да биде перфектен, т.е. како очекуваш било кој напаѓач по такви изданија на цел среден ред плус оние бочно поставени во нападот да биде перфектен . Нит твојот Ибра тоа не го може, проверено е друже . :smir:
п.с. За второ не коментирам, колку што Рубин играа во второ толку и Интер до црвениот картон, со такво темпо се отвори второто полувреме, не можеме да кажеме што би се десело до крај на меч доколку силите беа израмнети на теренот .
Добро зошто па вие не ги победивте Бари во првото коло ако се од вчера влезени во 1 лига?:nesum:
Да де, ние бевме тотално разочарани по тој бод, вие пресреќни, ја увиде ли сега разликата ?
Мене ми беше да ти го доловам моментот, ние сме задоволни од бод со Рубин најмногу поради тоа што играа со играч помалку и истите се шампиони на Русија, вие славевте бод со Бари, капираш, Милан тука не изгуби два бода, Милан освои бод, а Бари се тие кои загубија 2 драгоцени бода .