Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Немојте вака, дечки... Сепак Болоња импресионираше со нивната игра минатото коло. :icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Кај е Деко бе ?

Па као мозе милан да го даваат коа не се борат за титула ебати глупата логика се знае кој треба да го даваат интер и јуве само по што тие се претенденти за титула а не милан со болона и онака 0-0 ке заврши.
Да ви позајмам од интернетов имам 20 гига непотрошени ?

:tv:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
Кај е Деко бе ?

Да ви позајмам од интернетов имам 20 гига непотрошени ?

:tv:
Marley како најпосветен фан остај си ги тие 20 гига ќе ти требаат да ги спуштиш натпреварите на Интер овие 2 недели ;D Немој да ми кажеш дека не ги собираш дома во колекција:sise:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Па шо мислиш, кај сум потрошил 80 гигабајти. Со Барса ја спуштив со ХД квалитет таква маестрална утакмица од Интер изиграна морам да имам у колекција.

БТВ кај е шимејл ?? Го (ја) нема одамна :pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.930
Поени од реакции
45.022
Те имаме сакано но не знаеше да не почитуваш (или не не испочита)...
Сега што носиш нов дрес ти си тој шти треба да се исвиркува (би требало да биде SUCARE)
вака некако бе требало да биде ако знај некој подобро нека кажи.
горе доле така е преводот само малце поинаку

Те сакавме но не знаеше да не почитуваш
Сега откако го баци новиот дрес ти си тој што треба да се исвиркува
Не е исвиркување, преводот е овој :
Ибра, те сакавме но не научи да не почитуваш, сега откако бакна друг дрес, ти си тој кој треба да зачепи !

Зашто да замолчи ? Ви текнува најверојатно кога со прст ја замолчуваше C.N. на крајот од минатата сезона против Лацио . :smir:

Реков и вчера, оноа големо знаме на C.N., Orgoglioso di Мilano, во превод е Гордоста на Милано и беше користено и минатата сезона како декорација, против Фиорентина ако не се лажам . :wink:

P.S. Имало и банери кои велеле, ''Ибра фала ти за Се'', ''Златан, сега си противник, но никогаш непријател'', и еден од моите омилени, ''Ибра, подобро да бидеш искрен а не да глумиш како Кака'' . :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ма да бев во публика одма вадам транспарент:

-Имаш срека што не игра Матераци! :pos2:

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Еве ги повикани за Каљари :smir:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli

Е мора во секое интервју да има нешто посебно , затоа е Special one :)

Mourinho, who added with a smile: "I'm not sure if Julio Cesar can play tomorrow. He had a lot to do during the game against Barcelona and I think he needs to rest. He touched the ball three times on Wednesday..."

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Еве ги повикани за Каљари :smir:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli

Е мора во секое интервју да има нешто посебно , затоа е Special one :)

Mourinho, who added with a smile: "I'm not sure if Julio Cesar can play tomorrow. He had a lot to do during the game against Barcelona and I think he needs to rest. He touched the ball three times on Wednesday..."
Хахаха, само што сакав да го пишам ова. Звер човек :)

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Моќната Барселона го надигра ИНТЕР и им го измачи голманот кој мораше дури 2 (ДВА) пати да интервенира и сигурно ќе го пропушти наредниот натпревар поради умор!
Се знае Мурињо од кого прима совети.Десната рака на Мурињо сум јас:zver:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
:yeahthat::yeahthat::yeahthat::yeahthat::yeahthat:

Човекот е луд сто насто. Стварно е специјален. Омилен тренер ми стана покрај неговите `бисери на мудроста`!!!!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Некој пиша дека суазо ке играл а човекот не е ни повикан така да ке игрмаме во јак состав,деки ке игра од прва минута како и снајдер,ето,милито а за камби нз мозно е да влезе.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.797
Е тоа ти се вика клошари! Милан - Болоња, ќе гледаме второлигашки фудбал... :tapp:

Не знам како стојам со лимитот, се надевам ќе можи да го гледам на стрим.
седи мирен :) лани кога ги здрви ди вајо во 90+ се згазив од смеење :)
има далги и во втора лига :pos2:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Мурињо: распоредот не ни оди во полза

Јас се извинувам денес бев отсутен цел ден затоа имаше само една информација. Кажете утре ако знае некој, дали работат justin - стримовите, или пак се јавува она: лимитот за вашата држава е надминат...?

Ако работат, ќе пуштиме стрим од мечот на сајтот.Ако не, ќе пробам да најдам некој друг стрим, но проблемот е што сите не можат да се прикачат...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom