Да ви позајмам од интернетов имам 20 гига непотрошени ?Па као мозе милан да го даваат коа не се борат за титула ебати глупата логика се знае кој треба да го даваат интер и јуве само по што тие се претенденти за титула а не милан со болона и онака 0-0 ке заврши.
Marley како најпосветен фан остај си ги тие 20 гига ќе ти требаат да ги спуштиш натпреварите на Интер овие 2 недели ;D Немој да ми кажеш дека не ги собираш дома во колекција:sise:Кај е Деко бе ?
Да ви позајмам од интернетов имам 20 гига непотрошени ?
:tv:
Те имаме сакано но не знаеше да не почитуваш (или не не испочита)...
Сега што носиш нов дрес ти си тој шти треба да се исвиркува (би требало да биде SUCARE)
вака некако бе требало да биде ако знај некој подобро нека кажи.
Не е исвиркување, преводот е овој :горе доле така е преводот само малце поинаку
Те сакавме но не знаеше да не почитуваш
Сега откако го баци новиот дрес ти си тој што треба да се исвиркува
Хахаха, само што сакав да го пишам ова. Звер човекЕве ги повикани за Каљари :smir:
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli
Е мора во секое интервју да има нешто посебно , затоа е Special one
Mourinho, who added with a smile: "I'm not sure if Julio Cesar can play tomorrow. He had a lot to do during the game against Barcelona and I think he needs to rest. He touched the ball three times on Wednesday..."
Се знае Мурињо од кого прима совети.Десната рака на Мурињо сум јасМоќната Барселона го надигра ИНТЕР и им го измачи голманот кој мораше дури 2 (ДВА) пати да интервенира и сигурно ќе го пропушти наредниот натпревар поради умор!
:yeahthat::yeahthat::yeahthat::yeahthat::yeahthat:Mourinho, who added with a smile: "I'm not sure if Julio Cesar can play tomorrow. He had a lot to do during the game against Barcelona and I think he needs to rest. He touched the ball three times on Wednesday..."
седи мирен лани кога ги здрви ди вајо во 90+ се згазив од смеењеЕ тоа ти се вика клошари! Милан - Болоња, ќе гледаме второлигашки фудбал...
Не знам како стојам со лимитот, се надевам ќе можи да го гледам на стрим.