Абе ме заболе мене брат левото влакно од десното маде дали Ибра направил некој потег на кој ке дркаат сите,дали дал некој гол од кој ке ми се врти во глава и дали го носел целиот товар во Интер !!1. Па Ибра цел товар последниве 3 години го носеше на своите плеќи, другите беа дрва, и плус некој да ти свирка, а тоа што им покажа дека треба да молкнат беше сосема во право...затоа што после тој негов потег за неколку минути направи асистенција и ја затресе мрежата на противникот, со тоа ги молкна тие од северната трибина и им докажа дека само еден е ИБРАКА ДАБРА.
Таков потег може да направи само ИБРА, а на дело им покажа дека не се во право што го исвиркуваа, и нивниот однос спрема него ( некоректен) го натера да го напушти Интер, фановите на Интер незнаеа да го ценат големиот Ибро, кој повреден влегуваше и носеше титула, а дотогаш носеа само дрва кој не знаеа еден пас да направат.
И сосема во право беше Ибра што го напушти Интер ( клуб кој незнае да ги задржи најдобрите играчи ) , И јас сум 20 години фан на Интер и самиот се колнам зашто сум го одбрал, но со тоа ќе живеам дека одбрав клуб кој е зад најдобрите клубови во светот...клуб од втора категорија.
Не е чудно следната сезона да останеме и без Мурињо.
Ибра и Мурињо беа брендови, по што се препознаваше Интер.
Никогаш нетреба да ги заборавиме РОНАЛДО и ИБРАХИМОВИЌ.
Значи не планирав да навлагам во вакви дискусии, ама преку глава од вакви коментари.A-C-A-B Немаш ни малку осет за човечност, Ибра е фудбалерот кој ни донесе 3 СКУДЕТА, без него се уште ќе планиравме како да се освои Сериа А
што па толку направи роналдо ... за ибра и се слагам и јас не ми се допаѓа начинот на кој што си отиде но за него никогаш нема лош збор да кажам , премногу направи човекот за интер за разлика од ќофтено кое само цицаше пари и се дебелееше.1. Па Ибра цел товар последниве 3 години го носеше на своите плеќи, другите беа дрва, и плус некој да ти свирка, а тоа што им покажа дека треба да молкнат беше сосема во право...затоа што после тој негов потег за неколку минути направи асистенција и ја затресе мрежата на противникот, со тоа ги молкна тие од северната трибина и им докажа дека само еден е ИБРАКА ДАБРА.
Таков потег може да направи само ИБРА, а на дело им покажа дека не се во право што го исвиркуваа, и нивниот однос спрема него ( некоректен) го натера да го напушти Интер, фановите на Интер незнаеа да го ценат големиот Ибро, кој повреден влегуваше и носеше титула, а дотогаш носеа само дрва кој не знаеа еден пас да направат.
И сосема во право беше Ибра што го напушти Интер ( клуб кој незнае да ги задржи најдобрите играчи ) , И јас сум 20 години фан на Интер и самиот се колнам зашто сум го одбрал, но со тоа ќе живеам дека одбрав клуб кој е зад најдобрите клубови во светот...клуб од втора категорија.
Не е чудно следната сезона да останеме и без Мурињо.
Ибра и Мурињо беа брендови, по што се препознаваше Интер.
Никогаш нетреба да ги заборавиме РОНАЛДО и ИБРАХИМОВИЌ.
А кој ти рече да не го сакаш, но треба секој што изиграл барем и една минута за Интер треба да се почитува.Абе ме заболе мене брат левото влакно од десното маде дали Ибра направил некој потег на кој ке дркаат сите,дали дал некој гол од кој ке ми се врти во глава и дали го носел целиот товар во Интер !!
За мене Интер е над се,над Ибра,над Роналдо,над Снајдер,над Мурињо...значи за мене Интер каков-таков,ке биде мојот омилен клуб,ке плачам со него,ке се радувам со него.
Интер да игра и во Серија Ц,пак ке сум за него,ке го сакам !!!!
Абе ти Ибра го праиш бе поголем и од Господ...А кој ти рече да не го сакаш, но треба секој што изиграл барем и една минута за Интер треба да се почитува.
Па макар било тоа да се Вратислав Грешко, Николас Бурдисо, Даниеле Адани, Доминик Морфео, Нелсон Вивас ..кога го напуштија овие Интер ( иако слабо одигра за Интер ) и тие остануват во сеќавање.
Единствено на кој несакам да се потсетам се Марко Тардели и Алберто Ѕакерони...едниот е виновен за 0:6 Интер - Милан. ( ова ќе го преболам кога и ние ќе им вратиме со иста мера , се надевам дека тоа ќе се случи овој викенд )
А другиот за пропаста во лигата на шампиони кој стартуваше со 6 поени од два натпревари, а токму Динамо Киев и руската Локомотива Москва ни беа во групата плус Арсенал и поразот од 1:5 на Џузепе Меаца под водсвто на Ѕакерони.
Денеска ми се вратија сеќавањата на таа сезона.
Греска си и тоа голема форза интерИма еден ден по име Сабота има еден час со цифра 20:30, има еден тим што ќе биде брутално совладан.....Интер:wink:
Од таму да не си дошол ти, а јас кога се во прашање Јуве и Милан после нивни пораз исто славам како да победил Интер.што па толку направи роналдо ... за ибра и се слагам и јас не ми се допаѓа начинот на кој што си отиде но за него никогаш нема лош збор да кажам , премногу направи човекот за интер за разлика од ќофтено кое само цицаше пари и се дебелееше.
е сега фановите не го ценеа ибро па затоа си отишол .... смешки ... ибро беше исвиркуван пријателе за интервјуто на евро спорт , и такви прикаски за деца не се потребни. ибра е играчиште , но за жал трагач по слава значи не е проблем до парите едноставно дечкото сака да биде во спотлајт и то је то ... а тоа може да го добие само во клубови кои што се маркетингшки икони , барса , реал или евентуално манчестер. а никако во лига ко што е калчото.
е сега колку ќе му се оствари желбата да биде маркетинг икона ко роналдо , меси или бекам тоа е друго веќе. дали ќе успее во барса и тоа е дискутабилно затоа што ибра е егзибиционист и сака да биде во центарот на вниманието сега дали егото ќе му дозволи да биде позади меси чави и иниеста и да ја прифати улогата на ето тоа е друго прашање ..... но едно е сигурно дека ќе му биде полесно таму затоа што нема потреба да биде лидер на тимот ко што се очекуваше од него во интер сепак колку и да е добар не дозреан да биде лидер од калибарот на меси , раул , дел пиеро ,к.роналдо ...
ако мислиш дека интер е втора категорија клуб ене ти ги фан клуб милан и јуве
е сега ме изнесмеа, тој грешкото не прст да покажуваше, абе ако сакаше и гол нека шеташе по теренот само да не ја правеше глупоста од 4 мај 2002 година, тоа со ништо не се надополнува, едноставно живи во земја не закопа.Абе ти Ибра го праиш бе поголем и од Господ...
Ако не знаеше Ибра прво изјавуваше дека не е сигурен за својата иднина во Интер,па после се случи целото тоа исвиркување,со право и тоа !!!
Ниеден од тие играчи што ги наброја не им ставија прст на уста на навивачите и не ги затнуваа како да се најголеми гомна.
И навивачите треба да се поштуваат многу,но очигледно Ибра не ја научил таа лекција воопшто.
Што се случило на овој ден???:nesum:Од таму да не си дошол ти, а јас кога се во прашање Јуве и Милан после нивни пораз исто славам како да победил Интер.
еве листа на мои најнепосакувани клубови:
1. Јувентус
2. Милан
3. Манчестер Јунајтед
4. Баерн Минхен
5. Реал Мадрид
и листа на мој фаворити:
1. ИНТЕР
2. Црвена Звезда
3. Барселона
4. Арсенал
5. Штудгарт
е сега ме изнесмеа, тој грешкото не прст да покажуваше, абе ако сакаше и гол нека шеташе по теренот само да не ја правеше глупоста од 4 мај 2002 година, тоа со ништо не се надополнува, едноставно живи во земја не закопа.
додека Ибра , неможам да ја заборавам радоста што ми ја донесе на натпреварот со ПАРМА 0-2 и Шампион во сериа А по 16 пат.
И мене не ми беше сеедно кога не заебаваше на сите цела сезона, си оди не си оди...али несмеев да се љутам. негов избор, плус тој не е од школата на Интер, дојден од јубе.
Ама тоа копиљот Балотели неможам да го замислам, него треба да му се љутиме, ем Интер го создаде , а цело време си игра к...т со нас.
Абе така е зборот ебаго не биди буквалистОд таму да не си дошол ти, а јас кога се во прашање Јуве и Милан после нивни пораз исто славам како да победил Интер.
еве листа на мои најнепосакувани клубови:
1. Јувентус
2. Милан
3. Манчестер Јунајтед
4. Баерн Минхен
5. Реал Мадрид
и листа на мој фаворити:
1. ИНТЕР
2. Црвена Звезда
3. Барселона
4. Арсенал
5. Штудгарт
е сега ме изнесмеа, тој грешкото не прст да покажуваше, абе ако сакаше и гол нека шеташе по теренот само да не ја правеше глупоста од 4 мај 2002 година, тоа со ништо не се надополнува, едноставно живи во земја не закопа.
додека Ибра , неможам да ја заборавам радоста што ми ја донесе на натпреварот со ПАРМА 0-2 и Шампион во сериа А по 16 пат.
И мене не ми беше сеедно кога не заебаваше на сите цела сезона, си оди не си оди...али несмеев да се љутам. негов избор, плус тој не е од школата на Интер, дојден од јубе.
Ама тоа копиљот Балотели неможам да го замислам, него треба да му се љутиме, ем Интер го создаде , а цело време си игра к...т со нас.
Во последното коло од Серија А Интер играше со Лацио и по првото полувреме водеше со 2-1, а со тоа ја освојуваше Серија А, но на сцена стапи словакот Вратислав Грешко и успеа со негова помош да го сврти резултатот во корист на Лацио од 4-2, нешто со авто голови, нешто со асистенци за противникот.Што се случило на овој ден???:nesum:
Последно коло,се бориме за шампионска во Рим со Лацио,и Грешко,мамата да му ја изнаебам,ја одигра “утакмицата на сезоната“ за нас,не знаеше каде е топката...Што се случило на овој ден???:nesum:
Во последното коло од Серија А Интер играше со Лацио и по првото полувреме водеше со 2-1, а со тоа ја освојуваше Серија А, но на сцена стапи словакот Вратислав Грешко и успеа со негова помош да го сврти резултатот во корист на Лацио од 4-2, нешто со авто голови, нешто со асистенци за противникот.
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:Последно коло,се бориме за шампионска во Рим со Лацио,и Грешко,мамата да му ја изнаебам,ја одигра “утакмицата на сезоната“ за нас,не знаеше каде е топката...
Изгубивме 4-2,го изгубивме скудетото,а јас плачев како копиљ тогаш....нема да го заборавам тој ден...