Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Компањони ... 1 не ми е јасно =)

Прочитајте го потписот на Кременко , и кажете ми што мислел писателот со тоа ? :pos2::pos2::pos2: Ја неможам да престанам да се смеам .....:pos2::pos2::pos2:
И јас богами :pos2::pos2:

Абе сакал да докаже дека е МУДАР и СОЛИДЕН ама некако тешко го покажал тоа :pos2::pos2::pos2:

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Можам да претпоставувам само каков пречек му спремаат навивачите на Ибранослович:baeh:

Ке биде тоа екстра утакмица,убава за око,па да тепаме,но има време...
A-C-A-B Немаш ни малку осет за човечност, Ибра е фудбалерот кој ни донесе 3 СКУДЕТА, без него се уште ќе планиравме како да се освои Сериа А, тој беше донесен за 20 милиони евра од Јувентус, а врати 70 милиони...па кога би пресметале математички 20 мил евра купен + 3 год по 10 мил се 50 мил евра, а Бонус го добивме Самуел Ето без пари.
ИБРО треба со преголема почит да се спомина од секој фан на Интер. Еден од ретките кој допринесол за Интер и резултати и на финансиски план.
Б Л А Г О Д А Р Н О С Т ...Д О ЗЛАТАН ИБРАХИМОВИЌ.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
A-C-A-B Немаш ни малку осет за човечност, Ибра е фудбалерот кој ни донесе 3 СКУДЕТА, без него се уште ќе планиравме како да се освои Сериа А, тој беше донесен за 20 милиони евра од Јувентус, а врати 70 милиони...па кога би пресметале математички 20 мил евра купен + 3 год по 10 мил се 50 мил евра, а Бонус го добивме Самуел Ето без пари.
ИБРО треба со преголема почит да се спомина од секој фан на Интер. Еден од ретките кој допринесол за Интер и резултати и на финансиски план.
Б Л А Г О Д А Р Н О С Т Д О ЗЛАТАН ИБРАХИМОВИЌ.

Ааа тука си се заебал ... колку донел толку штета направил ... Убедливо најлошото понашање со навивачите на Интер пред се курва норд .....

+да ... најлојалниот играч што сме го имале :pos2::pos2::pos2: 1мин не пројде одма го баци амблемот на барса ....Папучар ! (do acab)

пс:Која е најновата пародија на Хари Потер ?

Љубе Ац Милан и каменот на мудроста ! :pos2::pos2:

Член од
17 јули 2008
Мислења
544
Поени од реакции
18
Има еден ден по име Сабота има еден час со цифра 20:30, има еден тим што ќе биде брутално совладан.....Интер :vozbud::wink:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Има еден ден по име Сабота има еден час со цифра 20:30, има еден тим што ќе биде брутално совладан.....Интер :vozbud::wink:
дали е до мене или сите пецевци навиваат за милан и кој од кој е поголема легенда

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Сакаш да кажеш дека уште пред да излезат екипите на терен, Интер веќе ќе биде совладан?!

Во 20:45 почнува утакмицата, така прочитав... Но ај, кога се работи за мудрата страна на Милано, никогаш не се знае, може така и ќе биде.

...NOT.

I

IBIZA SOUND

Гостин
kako i da e i barsa i inter odat ponatamu
samo vie ke trebe da se zadovolite so vtoro mesto:vozbud:

P.S.nekade pogore procitav deka eto bil povreden,taka e ili ne e

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Б Л А Г О Д А Р Н О С Т ...Д О ЗЛАТАН ИБРАХИМОВИЌ.

Вака сеа...Ибра го поштуваВ...фала му за се што направи за Интер.
Но,како ке се почуствуваш ти кога се дереш како будала 90 минути без престан,немаш глас веке,но се уште пееш за твојата прва и единствена љубов-ИНТЕР-и некој дибек како Ибра да ти каже со прст да кутиш,значи пред 80 илјади публика,од кој едно 2о илјади се навивачите,оние најжестоките КУРВА НОРД.
Јас сум го осетил тоа,знам како се чуствувале и самите навивачи...предадени понижени пред целиот свет,изневерени од нивниот идол.

Не сакам пак да почнувам за Ибра нова расправија,но после неговите изјави дека во Италија освоил се што може да се освои со Интер и бара нов предизвик,кога го прашуваа новинарите дали ке остане во Интер,кога кажуваше не знам,не сум сигурен ке видиме,и на крај краева го бацува знакчето на Барса и изјавува дека тоа му било вториот најсрекен момент во животот,а кога дојде во Интер,изјави дека уште од мал навивал за Интер....

Не сакам да почнувам нова расправија,ова е само мое мислење,ако му смета на некој ОКК е.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Eto'o не е повреден ко што знам а + и снајдер ке игра 90% =)

пс: За пеце - со љубов

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
ај па да ги треснеме Барса, едно два пати, чисто од кејф:smir:

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Вака сеа...Ибра го поштуваВ...фала му за се што направи за Интер.
Но,како ке се почуствуваш ти кога се дереш како будала 90 минути без престан,немаш глас веке,но се уште пееш за твојата прва и единствена љубов-ИНТЕР-и некој дибек како Ибра да ти каже со прст да кутиш,значи пред 80 илјади публика,од кој едно 2о илјади се навивачите,оние најжестоките КУРВА НОРД.
Јас сум го осетил тоа,знам како се чуствувале и самите навивачи...предадени понижени пред целиот свет,изневерени од нивниот идол.

Не сакам пак да почнувам за Ибра нова расправија,но после неговите изјави дека во Италија освоил се што може да се освои со Интер и бара нов предизвик,кога го прашуваа новинарите дали ке остане во Интер,кога кажуваше не знам,не сум сигурен ке видиме,и на крај краева го бацува знакчето на Барса и изјавува дека тоа му било вториот најсрекен момент во животот,а кога дојде во Интер,изјави дека уште од мал навивал за Интер....

Не сакам да почнувам нова расправија,ова е само мое мислење,ако му смета на некој ОКК е.
1. Па Ибра цел товар последниве 3 години го носеше на своите плеќи, другите беа дрва, и плус некој да ти свирка, а тоа што им покажа дека треба да молкнат беше сосема во право...затоа што после тој негов потег за неколку минути направи асистенција и ја затресе мрежата на противникот, со тоа ги молкна тие од северната трибина и им докажа дека само еден е ИБРАКА ДАБРА.
Таков потег може да направи само ИБРА, а на дело им покажа дека не се во право што го исвиркуваа, и нивниот однос спрема него ( некоректен) го натера да го напушти Интер, фановите на Интер незнаеа да го ценат големиот Ибро, кој повреден влегуваше и носеше титула, а дотогаш носеа само дрва кој не знаеа еден пас да направат.
И сосема во право беше Ибра што го напушти Интер ( клуб кој незнае да ги задржи најдобрите играчи ) , И јас сум 20 години фан на Интер и самиот се колнам зашто сум го одбрал, но со тоа ќе живеам дека одбрав клуб кој е зад најдобрите клубови во светот...клуб од втора категорија.
Не е чудно следната сезона да останеме и без Мурињо.
Ибра и Мурињо беа брендови, по што се препознаваше Интер.
Никогаш нетреба да ги заборавиме РОНАЛДО и ИБРАХИМОВИЌ.

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
1. Па Ибра цел товар последниве 3 години го носеше на своите плеќи, другите беа дрва, и плус некој да ти свирка, а тоа што им покажа дека треба да молкнат беше сосема во право...затоа што после тој негов потег за неколку минути направи асистенција и ја затресе мрежата на противникот, со тоа ги молкна тие од северната трибина и им докажа дека само еден е ИБРАКА ДАБРА.
Таков потег може да направи само ИБРА, а на дело им покажа дека не се во право што го исвиркуваа, и нивниот однос спрема него ( некоректен) го натера да го напушти Интер, фановите на Интер незнаеа да го ценат големиот Ибро, кој повреден влегуваше и носеше титула, а дотогаш носеа само дрва кој не знаеа еден пас да направат.
И сосема во право беше Ибра што го напушти Интер ( клуб кој незнае да ги задржи најдобрите играчи ) , И јас сум 20 години фан на Интер и самиот се колнам зашто сум го одбрал, но со тоа ќе живеам дека одбрав клуб кој е зад најдобрите клубови во светот...клуб од втора категорија.
Не е чудно следната сезона да останеме и без Мурињо.
Ибра и Мурињо беа брендови, по што се препознаваше Интер.
Никогаш нетреба да ги заборавиме РОНАЛДО и ИБРАХИМОВИЌ.
извини ама ова од тебе воопшто не наликува на вистински фан на Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom