Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Хахахахха најјак ник ејјјјјјјјјјјјјј

Сеа уште еден ЏованиПасквале ни фали и ке се мочаме од смеење :)

пс:Syn што е кладбата ?
ахахахахахаха Javier Farinos !!!!!! ми фали овој

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.983
Тој цитат е моја желба.. Така сакав да биде.. Штета што Интер ме разочара.. А за во Мај тука сум.. Да видиме кој кого ќе ребра.. Молете бога барем скудето да земиме.. Да бидеме на статус кво од лани.. Оти нема на раат да ве оставам..:back:
Точно, и истата таа твоја желба се покажа погрешна ( за жал ), и тачно, сега кога Интер изгубиле Интер те разочарале, значи сега Интер е тим ( иако Златко усра две шанси ), а кога Ибра заминува од Интер, Интер всушност биле Ибра . :)

Нејсе, и оваа твоја желба, или еве, '' желба '' за неуспех на Интер ке биде демантирана, овој пат од твојот тим, и во ЛШ, и во Серија А . :wink:

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Точно, и истата таа твоја желба се покажа погрешна ( за жал ), и тачно, сега кога Интер изгубиле Интер те разочарале, значи сега Интер е тим ( иако Златко усра две шанси ), а кога Ибра заминува од Интер, Интер всушност биле Ибра . :)

Нејсе, и оваа твоја желба, или еве, '' желба '' за неуспех на Интер ке биде демантирана, овој пат од твојот тим, и во ЛШ, и во Серија А . :wink:
Во право си.. Веќе за жал таа моја желба (нежелба) почнува да се остварува.. Веќе загубивме трофеј од просечна екипа која имаше само 2 удари на голот.. Али немавме среќа.. Важно игра имавме..
Сега иде првенството.. Со тек на време ќе сфатиш што значеше Златан за нас и ќе ја воочиш разликата со Ето..

П.С. И не ме вади од контекст.. Јас реков Интер со Златан е далеку подобро од Интер со Ето.. Додека денеска ние имаме Интер со Ето, Милито, Мота, Лусио и највероватно уште некој.. Ако овие 5 мина не успеат да го заменат Златан и да ни донесат барем куп на Италија (бидејќи супер куп изгубивме), потоа следи Скудето и накрај ЛШ.. тогаш ќе има за што да зборуваме..

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.983
Ибра + Балотели вкупно 33 голови, не се сомневам во тандемот Милито и Ето за надминувањето на таа бројка . . . така да нападот ке биде статус кво, убиствен .

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Како прво не сум шпион, навивам за Интер уште кога играше Беркамп. Што се однесува до никот се двоумев и помеѓу Хакан Шукур и Нелсон Ривас, но сепак Греско си е Греско, инаку сите тројца ги мрзам најмногу на свет, и зошто мора никот да е од омилениот играч????????
Еден мој пријател роднина тренира во Мадрид, и уште пред месец дена ми кажа дека околу Снајдер се е завршено, и тој е интераш, и секогаш ми давал точни информации. На пр. пред две лета, иако официјално се откажавме од Киву, тој ми кажа дека тоа е само трансфер-игра, и дека романецот ке потпише за нас. Тоа и се случи. Истото беше и лани со Кварезма. Значи Снајдер зад Ето-Милито, Станковиќ-Камбијасо-Мота зад Снајдер, Маикон-Киву-Лусио-Занети пред Цезар, тоа е тимот кој сигурно го освојува скудето со барем иста разлика како оваа сезона, и барем едно финале додека е тука Мурињо (уште три сезони). И не е ништо страшно што нема веднаш да биде уигран, за Италија и вака сме прејаки, во ЛШ вистинското започнува по јануари. И ако сака некој опклада дека Диего во јубе ке заврши нешто слично како Рафаел ВДВ во реал, може одма...
комплетно се согласувам со тебе..... на крај ќе им кажеме TU ZERO TITULI

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.791
И плус пица од ИоСоно, или не знам кој беше... Пивце и пица... таква комбинација ко да беше... :)

Кварезма ајде и ти ако сакаш влагај у кладбата, благо нешто да каснам после пивото и пицата... смисли нешто и ти влагаш у комбинација :)
Јас бев. Пица и аватар :)

Разликата помеѓу IbraKadabra и IbraCadabra е во тоа што првиот има голема желба да освоиме титула (и да чести пица :) ), а вториот има голема желба да пукнеме за да „не ребрал“

Едниот нека мења ник зошто жалосно е да ги мешаме двајцата кога имаат две сосема различни сваќања.

Како прво не сум шпион, навивам за Интер уште кога играше Беркамп. Што се однесува до никот се двоумев и помеѓу Хакан Шукур и Нелсон Ривас, но сепак Греско си е Греско, инаку сите тројца ги мрзам најмногу на свет, и зошто мора никот да е од омилениот играч????????
Не се секирај баш е оригинален никот :)
Само прво кога прочитавме сите си рековме: WTF???

Одлично направено! :smir:

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Јас бев. Пица и аватар :)

Разликата помеѓу IbraKadabra и IbraCadabra е во тоа што првиот има голема желба да освоиме титула (и да чести пица :) ), а вториот има голема желба да пукнеме за да „не ребрал“

Едниот нека мења ник зошто жалосно е да ги мешаме двајцата кога имаат две сосема различни сваќања.
Стварно жалосно е кога некој за неуспехот на неговиот тим ќе обвинува некого друг бидејќи тој така сакал и така БИ! Односно наводно сакал..
Реков јас.. дај боже да грешам.. али веќе по првата утакмица сум во право.. А така добро сме засилени.. Во напад, средина, одбрана.. плус еве ќе носиме уште еден во средина..
Жалосно е кога човек ќе прочита такво непочитување на една личност која ме направи толку среќен (вас изгледа не) со мојот тим Интер.. Ме направи да одам по улица и во кафич кај другарите така горд.. После толку години чекање без титула..
Жалосно е човек да се спушта на такво ниско ниво на кое сте вие..
Ама што да правам..
Кога Интер не успеа против Лацио крива ви беше гредата на голот и докторите на Лацио.. Кога не дај боже нема да успее во првенството крива ќе ви биде највероватно некоја повреда на некој клучен играч..
Жалосно е овој тим кој денес го имаме да го споредите со оној кога беше тука Златан..
Жалосно е кога седиш пред ТВ и гледаш како Ето, Милито, Занети, Камбиасо, Маикон, Лусио, Чиву, Цезар... губат од Матузалем, Муслера..
Жалосно е..

Камбиасо имал операција на мускулот.. Сега читам на Гоал.. Уште ова ни требаше.. :tapp: Дури сега оние кои сакаа Виеира да замине тоа нема да им се исполни.. Сега очајно ни треба оној добар Виеира..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.791
Стварно жалосно е кога некој за неуспехот на неговиот тим ќе обвинува некого друг бидејќи тој така сакал и така БИ! Односно наводно сакал..
Реков јас.. дај боже да грешам.. али веќе по првата утакмица сум во право.. А така добро сме засилени.. Во напад, средина, одбрана.. плус еве ќе носиме уште еден во средина..
Жалосно е кога човек ќе прочита такво непочитување на една личност која ме направи толку среќен (вас изгледа не) со мојот тим Интер.. Ме направи да одам по улица и во кафич кај другарите така горд.. После толку години чекање без титула..
Жалосно е човек да се спушта на такво ниско ниво на кое сте вие..
Ама што да правам..

Кога Интер не успеа против Лацио крива ви беше гредата на голот и докторите на Лацио.. Кога не дај боже нема да успее во првенството крива ќе ви биде највероватно некоја повреда на некој клучен играч..
Жалосно е овој тим кој денес го имаме да го споредите со оној кога беше тука Златан..
Жалосно е кога седиш пред ТВ и гледаш како Ето, Милито, Занети, Камбиасо, Маикон, Лусио, Чиву, Цезар... губат од Матузалем, Муслера..
Жалосно е..
Па незнам навистина што друго да ти кажам освен: преку Златан веќе! :smir:

Жалосно е да се изгуби од онаков Лацио, стварно е жалосно. Жалосно е што со семоќниот Златан во тимот губевме 3-0 на полувреме од Аталанта. Разликата е што со Лацио игравме одлично, а со Аталанта на пример ужасно. Никаква разлика на подобро не направи Златан.

Стави си некаде во главата дека Златан сам сакаше да си замине, зошто Интер не можел да му ги оствари амбициите (иако Морати му ги доведе и Милито и Лусио и Мота... што не изгледа како некој без амбиции), дека покажа непочитување кон навивачите и на крајот и кон клубот кога почна да го лиже амблемот на Барса, за што беше критикуван од иладници фанови а не само тука на форумов.

Не знам на какво ниво сме ние ама ти замараш брате и никој повеќе не сака да го слуша твоето плачење по Златан. Нас ни е Интер важен и кој сака да игра во него, добро, кој не сака, среќен му пат.

Овде многумина исто не го почитуваат Роналдо од слични причини иако јас го почитувам многу ама не ги замарам другите и го прифаќам нивниот став.

И не се покривај со она „не дај боже“ касно е сега. Секој твој пост блика од желба Интер да ја усере оваа година. Тоа за среќа нема да го дочекаш, Интер ќе гази уште поубедливо а ти ни тогаш нема да сватиш дека Интер не е клуб кој зависи од еден играч.

И дај олади малце. Отвори тема Златан Ибрахимовиќ или нешто и вози таму...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.983
Kaмби ке отсуствува од терените месец ипол, операцијата на менискусот поминала добро, среќа во несреќа е што ваквите повреди можат да значат и 8 месеци пауза па оваа пауза од 45 дена е условно кажано, мала, иако ке го пропупти стартот на сезоната и дербито со Милан .

Замени има и те како соодветни, најверојатно се планира Дејо на таа позиција ( ако ви текнува, кога Камби играше dc минатата сезона, Дејо играше на неговата позиција ) па не верувам дека неговот отсуство ке влијае деструктивно врз тимот . :wink:

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.683
Поени од реакции
829
Во моментов имаме 3ца напаѓачи + Суазо. Ето ќе оди на Афрички куп... остануваат Милито и Балотели, едниот ако биде казнет/повреден... ни фали еден напаѓач според мене... Не знам Ето дали испушта 1/8 финале од ЛШ... Ако да, тогаш факт е дека ни треба уште еден напаѓач, кој би прифатил да е 4-5 избор... Што е тешко да се најде!

1 Sun, Aug 23 2009
18:00
Inter - Bari
-

2 Sat, Aug 29 2009
20:45
Milan - Inter
-

3 Sun, Sep 13 2009
15:00
Inter - Parma
-

4 Sun, Sep 20 2009
Cagliari - Inter
-

5 Wed, Sep 23 2009
20:45
Inter - Napoli
-

6 Sun, Sep 27 2009
Sampdoria - Inter
-

7 Sun, Oct 4 2009
Inter - Udinese
-

Камбијасо нема да игра во првите 6-7 кола со сигурност... Тоа е доста голем проблем за нас, имајќи ги во предвид квалитетите на Камбијасо.

А и поголемиот проблем ко што кажав вчера е тоа што Виеира и неговите 5м по сезона ќе останат...

...и тоа на натпревари со Милан (гости), Наполи, Сампдорија (гости) и Удинезе, кои се доста тешки....

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Гледавте ли Милан - Јувентус?
Галијани се радуваше како мало дете.. го освоија првиот и единствен трофеј.. :pipi:
А кутриот Леонардо се радува во стилот на Ана Иванович :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom