Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.891
Поени од реакции
44.772
Да не мислат дека сега се игра истиот, јас така ги сватив, нц, во Јануари е .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Мислев дека сега се игра купот. Така некој имаше пишано уште кога дојде Ето дека ќе отсуствува првите кола поради учество во Африканскиот куп па затоа и така мислев.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Мислев дека сега се игра купот. Така некој имаше пишано уште кога дојде Ето дека ќе отсуствува првите кола поради учество во Африканскиот куп па затоа и така мислев.
Од вториот дел на сезоната, можеби. :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.458
Поени од реакции
6.753
аха сега африканскиот куп и на ваа жештина да се испечат како кебачиња на скара:helou:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.891
Поени од реакции
44.772
Па у Јужна Африка за време на купот на Конфедерации просечна температура беше 10 степени . Ако не примети, сите тренери беа во јакни, Цезар со ролката :) . . . e сега незнам кој е организатор на африканскиот Куп, таму ваљда е пакао .

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Тешко да се најде стрим :(. Не го даваат натпреваров на ниту една спортска сателитска телевизија (проверив на liveonsat). Изгледа само на Inter Channel ја има, ама иако имам Dreambox не ја фаќам :toe:.
Umbra побарај од тие во Скај Сат да те префрлат во сервер кај што е отворен Интер канал.
Поздрав

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
аха сега африканскиот куп и на ваа жештина да се испечат како кебачиња на скара:helou:
Немаат гајле нигерите учени се не ги фаќа поќе боја :)

Ајде некој ако можи да најди хајлајти од пријателската да го видиме голчето на Мансини.

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.458
Поени од реакции
6.753

eве шо најдов:pos2:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

eве шо најдов:pos2:

Свака част за клипов..ова е коа разараше Императорот секаде

Инаку честито победа нека ни е...и време е да се претстави новио плеј на Интер,не ми се чека веке !

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.458
Поени од реакции
6.753
Свака част за клипов..ова е коа разараше Императорот секаде

Инаку честито победа нека ни е...и време е да се претстави новио плеј на Интер,не ми се чека веке !
плеј до четврток нема за ја да не носам грд аватар :D
шала настрана сметам дека сега и да земат плеј додека се уигра октомври ке не фати!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Абе читам сеа,сме биле заинтересирани за Менез од Рома бе :nesum::nesum::nesum:
-Не ми се верува...ај што има фрка со Снајдер има,сака да го молат за да дојде во Интер,па и по можност курва да му пратат да му го испуши :uvo::uvo:

И како да нема некој друг поасален играч,ние како најголеми будали се дрзнуваме да земеме некој си Менез,црпка невидена...

Плеј мора да се доведе по секоја цена,па ако не сака Снајдер,а осекам дека овие денови баш тој ке се доведе,може и ВДВ,па еден Рикелме е измислен да игра за Интер на таа позиција,ке бидеме со него најкомплетен тим на светот...

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.655
Поени од реакции
717
Поодамна читам како го дрвите за Рикелме, а јас за него искрено мислев дека има 35 минимум...
Па викам чекај да видам што е како е околу годините...
Идам на википедиа и глеам 31 наполнил сеа пред месец-два.

Типчево задњи пут го иам глеано пред 2 години за Аргентина на светско ко што памтам, и у Виљареал коа играше... Одлична визија - се согласувам, технички поткован...
Ама мамицу му е*ам сеа ќе игра ко да има 40, не зезајте, НЕ ТРЧА ама ич!!!
Таква мрза од играч ја немам видено...
Дај не спомињајте вакви фосили кои се забораени од мајка им и татко им на фан клубов кај нас... Кај имате видено да се спомне Рикелме!? :kesa::kesa::kesa:

Помина неговото...

Јас сум за да зееме некој од Денилсон (у Таиланд изигра 1 утакмица и кидна), Ривалдо, Верон, Рој Кин, Ларс Рикен, Дарен Андертон, Стив Мекманаман (Мекманаманаман:vozbud:), Аљоша Асанович...

:smir:

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.458
Поени од реакции
6.753
Батка со Снајдер 50 50 е работава Интер сака снајдер не сака :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.586
Поени од реакции
14.387
Батка со Снајдер 50 50 е работава Интер сака снајдер не сака :)
Е друже, и ти да си таму, и ти ќе би сакал да останиш, па макар и да ја грееш клупата. Жалосно е за таков играч да грее клупа, меѓутоа кој не би сакал да биде во тим со Кака и Роналдо, сите знаеме како играа минатите сезони. Можеби и парите прават проблем, во Реал зима поголема плата, а Интер не дава толку. Останува да видиме како ќе биде до крајот на трансфер-периодот, меѓутоа мислам дека Снајдер ќе остани во Реал. :)

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.655
Поени од реакции
717
Знам дека Снајдер е нaјблиску, а втор избор ќе биде Менез, со трампа со Мансини-Бурдисо и остала багра...

Иначе еве го голот со Бахреин...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom