Да, ѕвер е. Извадил состав за финале на ЛШ на пријателска. Мурињо извадил состав каша-попара. И мене да ми излезе со онаков состав и голман месечар, и јас ќе сум ѕвер.Почна ли второ ???
Јас на еден линк што гледам даваат уште реклами.
http://atdhe.net/8165/watch-chelsea-vs-inter-milan
Анчелоти ...
mislis mikel?Пенал виде а овај чист црвен и месец дена затвор од Есиен не го виде...
Да, веројатно. Изнервиран сум се ми е истоmislis mikel?
Сега ќе биди „малку“ потешко, сепак Деко е професионалец, а Анчелоти го впушта на класичен креатор на игра, како Пирло во Милан, Чави во Барса...нешто шо во Челзи е ретко. Претпоставувам дека така било и сабајлево. Дури и Лампард е „превоспитан“ да игра многу понапред, па остануваат Деко и веројатно Балак за таква улога. Ништо не е невозможно, но сега е доста потешко отколку претходно, тоа е точно.P.S. Се премислив за Деко. Се двоумев заради годините, ама човекот одигра феноменално. Би сакал да го земеме па макар само една година да игра вака. Ако не е доцна веќе за тоа...
Можеби е пријателски но публиката е на трибините да ги види најголемите звезди на тимовите на не словенецот шо бранеше за Интер (не знам како се вика), Бурдисо, некојси Оби и остали изгибени случаеви...Посериозно сте го примиле натпревавор дури и од Анчелоти вие ебаго.
Пријателските се за испробување најразлични варијанти, е сега африканциве во Челзи шо одмараа досега пошто последни се вклучија во тренинзите, мораше да стартуваат некогаш. Анчелоти требало цел тим да го смени на полувреме, сите 11, и Чех воопшто да не игра, ама малку посериозно ја сфатил работата.
Сега ќе биди „малку“ потешко, сепак Деко е професионалец, а Анчелоти го впушта на класичен креатор на игра, како Пирло во Милан, Чави во Барса...нешто шо во Челзи е ретко. Претпоставувам дека така било и сабајлево. Дури и Лампард е „превоспитан“ да игра многу понапред, па остануваат Деко и веројатно Балак за таква улога. Ништо не е невозможно, но сега е доста потешко отколку претходно, тоа е точно.