Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Шо викате.. ќе примите 6? :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Почна ли второ ???
Јас на еден линк што гледам даваат уште реклами.
http://atdhe.net/8165/watch-chelsea-vs-inter-milan

Анчелоти ...:zver:
Да, ѕвер е. Извадил состав за финале на ЛШ на пријателска. Мурињо извадил состав каша-попара. И мене да ми излезе со онаков состав и голман месечар, и јас ќе сум ѕвер.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Момци, добра ноќ или да речам добро утро.

Мурињо со Милан нека ги повикат сите младинци...на чело со Белчо:kesa:

:salut:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ибра и Мансини... барем 30 минути...

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Ете ги Ибра и Мансини... Па редно време беше.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Пенал виде а овај чист црвен и месец дена затвор од Есиен не го виде...

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Разочаран сум, толку.
Идам на спиење се читаме утре. П:smir:оздрав

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Многу подобра игра во второто полувреме. За поразот е виновен само Мурињо но можеби сака да му покажи на Морати дека не треба да штеди и да донеси добро засилување во средниот ред.

Јас заминав вкревет... поз

Мислиш денес покасно? Многу спиење е до утре :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Еднаш симнував филм и откако потрошив 900мб испадна дека е вирус. Мислев дека никогаш нема за таква глупост да потрошам интернет ама сум згрешил. Имало и бетер.

Заслужена победа на Челзи против турлитава тимот на Мурињо.

Во иднина би сакал горенаведениот да не извести неколку часа предходно кога ќе има намера да се заебава со составот во 5 сабајле. Ова посебно се однесува за присуството на Оби, Виера, Белчо-Стрелчо и остали цртани ликови.

Единствена работа за која вредеше да се остане без спиење и да се поремети денот, е што ја видовме Шарлиз Терон.

P.S. Се премислив за Деко. Се двоумев заради годините, ама човекот одигра феноменално. Би сакал да го земеме па макар само една година да игра вака. Ако не е доцна веќе за тоа...

F

fantomX

Гостин
Посериозно сте го примиле натпревавор дури и од Анчелоти вие ебаго. :)
Пријателските се за испробување најразлични варијанти, е сега африканциве во Челзи шо одмараа досега пошто последни се вклучија во тренинзите, мораше да стартуваат некогаш. Анчелоти требало цел тим да го смени на полувреме, сите 11, и Чех воопшто да не игра, ама малку посериозно ја сфатил работата. :toe:

P.S. Се премислив за Деко. Се двоумев заради годините, ама човекот одигра феноменално. Би сакал да го земеме па макар само една година да игра вака. Ако не е доцна веќе за тоа...
Сега ќе биди „малку“ потешко, сепак Деко е професионалец, а Анчелоти го впушта на класичен креатор на игра, како Пирло во Милан, Чави во Барса...нешто шо во Челзи е ретко. Претпоставувам дека така било и сабајлево. Дури и Лампард е „превоспитан“ да игра многу понапред, па остануваат Деко и веројатно Балак за таква улога. Ништо не е невозможно, но сега е доста потешко отколку претходно, тоа е точно.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Посериозно сте го примиле натпревавор дури и од Анчелоти вие ебаго. :)
Пријателските се за испробување најразлични варијанти, е сега африканциве во Челзи шо одмараа досега пошто последни се вклучија во тренинзите, мораше да стартуваат некогаш. Анчелоти требало цел тим да го смени на полувреме, сите 11, и Чех воопшто да не игра, ама малку посериозно ја сфатил работата. :toe:

Сега ќе биди „малку“ потешко, сепак Деко е професионалец, а Анчелоти го впушта на класичен креатор на игра, како Пирло во Милан, Чави во Барса...нешто шо во Челзи е ретко. Претпоставувам дека така било и сабајлево. Дури и Лампард е „превоспитан“ да игра многу понапред, па остануваат Деко и веројатно Балак за таква улога. Ништо не е невозможно, но сега е доста потешко отколку претходно, тоа е точно.
Можеби е пријателски но публиката е на трибините да ги види најголемите звезди на тимовите на не словенецот шо бранеше за Интер (не знам како се вика), Бурдисо, некојси Оби и остали изгибени случаеви... :)

Се игра со Челзи, еден од најсилните клубови во Европа па тоа е добар тест за лига на шампиони.

-------------Цезар--------------
- Маикон- Самуел- Лусио- Занети
--------Мота--Камбиасо-------
Кварезма--------------Балотели
-----Милито--Ето--------------

Од играчите со кои располагаме досега ова би требало да биде тимот, а од нив видов само 3ца во рвиот дел.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
сабајле на челзи тв на линков гледам доле вртат поставите и читам белец,бурдисо,оби,виеира, киву и си викам сигурно сите играчи ги вртат кога ке видам на интер.ит поставава јајцата ми се смрзнаа.
добро што си легнав барем си се наспав и не се нервирав а против милан ако го направи мурињо истото мајка шајка се ќе пцујам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom